Despre jucarii.
Raspunsuri - Pagina 5
andabeji spune:
aa..daca vorbim de cadouri in general..de ce nu indemnati copilul spre sport? sutn triciclete,biciclete, role, patine, skateboard, mingi originale de fotbal, basket, handal..echipamente sportive, daca e un copil apropiat ..puteti sa ii cumparati daca stiti marimea..cadou poate fi bilete la un meci, teatru sau ca parinti cadoul poate fi o petrecere la kidsland,sau mcdonalds..stiu ca nu sunt jucarii dar...
ideea e sa ii oferi copilul ocazia sa incerce cv nou cum sa stie daca ii place daca nu incearca
tricouri inscriptionate cu mesaje personalizate..fata lui Elmo de la Sesame Street..baiatul meu a primit la 1an un tricou cu o poza cu noi trei in fata si in spate scria TUDOR 1 exact ca la fotbal..hehe pe vremea mea cadou era sa imi pot invita prietenii la o felie de tort..
aa ptr fetite am mai vzt carucioare cu papusi? nustiu, zic.
Floreaa spune:
Carucioarele de papusi sunt foarte cautate si chiar merg mai departe si intreaba de carucior cu landou pentru papusi. Ideea cu tricoul cu ceva imprimat pe el mi se pare foarte tare. Sportul este intotdeauna un binefacator din mai multe puncte de vedere. Multumim andabeji pentru ca ne-ai impartasit experienta ta
Floreaa spune:
Deja au inceput sa vina de vreo 2 saptamani asa parinti cu copii "in vizita" sa isi aleaga cadourile sa le scrie pe lista sa i-o dea Mosului si bineinteles unul nu iese de acolo neluat pe sus cu forta de parinti sau plangand . Am fost asigurat de un copil ca Mosul vede tot si ca a vorbit cu el ;)
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floreaa monica sunt niste garaje interesante de la Wader. Da-i o cautare si vezi daca iti plac. La publicul de la mine a prins de minune si au fost chiar cautate :). Ele sunt recomandate de la 3 ani n sus dar este de discutat aici. Totusi uita-te peste ele si convinge-te. Apoi mai sunt cele de la "baby wheels", beep-beep de la imaginarium, mai este de la faro un garaj "siku"; mai este de la dtoys un garaj numit garaj mega cu 3m pista etc :). poti da o cautare pentru mai multe detalii. Sper ca am fost de ajutor :) |
Gata am rezolvat problema,azi i-am luat un garaj Wader. Daca tot am avut drum in Ungaria ,m-am uitat pe-acolo,am gasit in Cora din Debrecen (la Cora din Arad n-aveau,dar si daca aveau precis era ceva mai scump)
Mersi inca odata de recomandare.
Acum urmeaza fetita ... Zilele trecute i se pusese pata pe laptopul ala "testoasa" ,ala mai scump , ce parere ai de el? Ce alte recomandari mai ai de laptopuri pentru copii (daca se poate mai ieftine) ? Ea probabil o fi oarecum dezamagita,ca-l poate compara deja cu PC ,unde mai o las cand si cand sa butoneze. In plus preferintele ei de cadouri se schimba efectiv de la o zi la alta asa ca daca ma gandesc bine,mai ca i-as lua un laptop din ala (ca doar si l-a dorit la un moment dat ),in ideea ca il va folosi si baietelul,deci e o oarecare "investitie".
OANA tu ai gasit tobogan?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"
Floreaa spune:
Ma bucur ca ai gasit ce iti trebuia si parerea mea e ca la wader raportul calitate pret este chiar ok.
Referitor la laptopurile pentru copii au cam acelasi principiu : jocuri gen "apasa o tasta" sau "apasa litera.." , "ghiceste animalul" etc. Cel testoasa de care spui are avantajul ca are 4 limbi (engleza,franceza,romana, germana) si are 88 de activitati plus functia aceea karaoke cu cantecelele de copii gen "ceata lui pitigoi" si microfonul respectiv. Gasesti in pachetul acestuia niste sabloane dreptunghiulare decupate in locul unde sunt tastele laptopului, sabloane ce au pe ele diferite animale sau imagini si se aseaza peste taste. Mai include exercitii lingvistice, numerice, jocuri diverse, functie de alarma si de inregistrare a vocii. Dezavantajele ar fi : ecranul mic si monocolor, imaginile pixelate dar este un laptop pentru copii peste 3 ani, cred ca pana in 5 maxim pana incep ei sa vada cum este de fapt un laptop adevarat (asa daca nu o fac mai repede). Pe langa asta mai sunt laptopurile de la startright, disney cu printese sau mickey si chiar si acel oaki oak.
Acum parerile sunt impartite sa stii.
Pro : faptul ca este educativ si are 4 limbi(asta a placut tuturor), pret rezonabil (199.90), functia karaoke si microfonul, aspectul de testoasa, mouse-ul
contra : ecranul mic monocolor, imagine pixelata(dar este un laptop de copii repet).
Dar nici un parinte nu a venit sa se planga de el sau sa zica ceva urat de el si chiar este cautat;).
Ca la orice laptop, cu cat dai mai mult pe el cu atat e mai "istet" de aia iti spun ca e rezonabil pretul, la ce stie sa faca.
Te poti duce la un magazin de copii daca e vreunul pe langa tine sau un supermarket sa il testezi sa te convingi totusi.
Sper ca am fost de ajutor. Pentru alte intrebari si nelamuriri sunt aici.
loredana_76 spune:
Buna seara.
Baietelul meu are 4.5 ani si ii plac foarte mult dinozaurii si animalele+ cartile.Nu se joaca cu nimic altceva.L-am intrebat ce vrea sa-i aduca mosul si tot dinozauri vrea,dar eu sincer m-am saturat sa sap dupa noi modele si as vrea sa se joace si cu altceva.
Am vazut niste seturi de la playmobil care par iteresante dar nu stiu cum sint,tip lego / constrieste el ceva sau doar figurine si atat.
daca aveti si alte idei de cadouri va multumesc.
Floreaa spune:
Buna Loredana(dinosapien il ai ?? daca e asa pasionat cel mic de dinozauri), pentru a face o comparatie, playmobil este mai degraba ca o casa de papusi pentru joaca imaginara a copilului, joaca de-a rolurile etc in timp ce la lego mai intai construiesti si apoi te poti juca de-a casuta papusilor. Si la playmobil sunt piese de asamblat dar sunt putin mai mari adica de exemplu daca ai de facut un garaj de la playmobil ai 4 pereti care se imbina in timp ce la lego ai caramidutele acelea specifice care se pun una peste alta. Ambele sunt din material plastic rezistent (cu anumite limite bineinteles). Poti cauta de la playmobil ceva seturi cu animale (eventual dinozauri ) sau poti incerca lego gama duplo tot asa cu animale. Deci si playmobil si lego te pun la construit numai ca la playmobil ai mai putin de construit(da au si figurine cu omuleti sau animale etc depinde de set) Acum nu stiu daca e rabdator sau nu micutul tau dar ai putea sa incerci si ceva din jucariile geomag (doar o parere, poate iti place principiul pe care se bazeaza). Carti cu puzzle ai incercat ? Sper ca am fost de ajutor
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floreaa Buna Loredana(dinosapien il ai ?? |
Buna !
La ce jucarie te referi cand spui dinosapien ???
Multumesc,
loredana_76 spune:
Florea mersi de rapuns.
M-am uitat si eu sa vad ce e Dinosapiens,cred ca un film.Nu-l avem,dar se uita non stop la Dinozauri,tot film.
Am vazut ca cei de la playmobil au seturi cu dinozauri,balauri,etc,cred ca oma indrept spre acestea.
Jocul Geomag l-am descoperit aseara,eram in vizita la cineva si i-a placut foarte mult,statea concentrat si construia,cred ca-i place sistemul acela cu magneti.
Puzzle avem stive cele de la melissa,deja nu mai avem ce sa cumparam.
eumada spune:
Interesant subiect....
La doi ani si trei luni...ce as mai putea sa-i cumpar fetei mele?Are lego,cuburi ecoiffer cu masuta,laptop-uri,puzzle de toate felurile,papusi,casute, jocuri educative,melcu` de la o anume firma,testoasa,omida,truse de doctor,iar papusi ,camioane,masinute....cort..,carti de povesti,de colorat,cu abtibilduri,carti din gama roteste si descopera.....deja e plictisita.numai cartile ii mai plac..de construit are vreo patru tipuri....de alea pentru masuta abrrick(nu stiu exact cum se scrie,i-am luat set de stampilute....cuburi de lemn,de carton,plusuri....spune-mi cateva jucarii mai...cum sa zic...nu chinezarii..sunt oripilata de ele...dar m-am si saturat sa iau FP si sa zaca sub pat.....