Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Monica, ai o minunatie de baiat...am vazut filmuletul si nu ma mai saturam, cred ca de 30 de ori l-am vazut..Cu siguranta mosul va aduce tobogan..am gasit modelul asta, dar nu da dimensiuni:http://www.minitoys.ro/product_info.php?cPath=44_336&sort=1a&cPath=44_336&products_id=25076&osCsid=a40ca569a17813aa6b001b10020b08a1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Am si eu nevoie de ajutor. Vom merge la o aninversare, la o fetita care implineste 12 ani si chiar nu stiu ce cadou as putea sa ii cumpar. Copiii se mai joaca si la varsta asta? Cu ce? Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_28 spune:

Buna ziua,

In primul rand doresc sa felicit initiatorul acestui subiect. In perioada aceasta, orice sfat este binevenit cu atat mai mult unul pertinent.
Fetita mea de aproape 8 ani isi doreste anul acesta numai papusi. Am crezut ca a depasit varsta, dar se pare ca nu. Isi doreste foarte mult papusa Nancy, si verisoarele (ambele) papusii Maria. Eu ma gandeam sa-i iau si ceva practic, si in acest sens am vazut o reclama la o tablita de desen ale carui desene apar in 3D.

Floreaa te rog sa-mi spui daca stii ceva despre aceasta tablita si daca ar fi utila pentru o fetita de 8 ani.

Multumesc,

Claudia Alexandrei, 10.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Monica, ai o minunatie de baiat...am vazut filmuletul si nu ma mai saturam, cred ca de 30 de ori l-am vazut..Cu siguranta mosul va aduce tobogan..am gasit modelul asta, dar nu da dimensiuni:http://www.minitoys.ro/product_info.php?cPath=44_336&sort=1a&cPath=44_336&products_id=25076&osCsid=a40ca569a17813aa6b001b10020b08a1

OANA mersi.E dragut modelul ala.Poti suna eventual sa ii intrebi dimensiunile.Al nostru are cca 85 cm inaltime.Dupa cum zicea Alexandra,poate prinzi vreo promotie pe Carrefour sau alt magazin de gen si il iei si mai ieftin.Sau poti face ca si mine care l-am luat cu 50 de lei second,de la o prietena careia i-au crescut copiii si deja ii incurca in apartament.Mi se pare ca la bazarul forumului se pot pune anunturi si gen "cumpar" ,deci e si asta o idee,mai ales pentru bucurestence.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Merci mult de idee Monika..pana la urma nici 160 nu-i asa mult..ce nu face mami pt puiul ei..Am cautat ieri tot orasul dar din pacate n-am gasit.Mai asteptam si daca nu gasim il comandam k sa fim siguri ca nu ramanem fara cadou..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Ralucutza, copiii se joaca si la varsta asta...pe tablete, ipod, wii si cam ce contine litera i :p. Parerea mea este ca tu a intrebi un parinte sau pe fiul tau daca o cunoaste ce ii place ei sa faca sau cu ce isi petrece timpul. Din experienta iti spun ca de la 5-6 ani in sus cam au preferinte. Daca mergi la "ghici" eu zic ca nu da rateu niciodata un joc de familie gen monopoly, sau ceva gen lego daca are rabdare si aici sunt cele "tehnic" sau "creator", mai sunt "jucariile" cu caracter stiintific gen "bazele stiintei" daca ai auzit(sunt de la 5 ani in sus dar eu iti sugerez aici principiul jocului nu neaparat brandul asta), microscoape, telescoape, sau chiar un planetariu(aparatul ala micut cam cat o minge de handbal sau putin mai mare care proiecteaza galaxiile si stelele); un plus mare eventual. Astea daca mergi la "ghici". Daca nu, afla cumva ce preferinte are :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Claudia, tablita 3d urma sa primim si noi dar nu a mai ajuns la noi nu stiu din ce motiv. Din ce am vazut eu, tablitele astea 3d se folosesc si de desenul pe care il poti face cu creionul acela dar si de chestii magnetice(bulinute mici magnetice). Adica sunt imbinate mai multe procedee pentru a da efectul acesta + ochelarii speciali daca au ochelari. Noi am testat o tablita asemanatoare care desena cu lumina doar si sa stii ca noua adultilor ne-a placut si ne-a fermecat cat de cat asa :). De fascinat o sa o fascineze sigur si eu cred ca o sa ii placa, mai ales daca ii plac astfel de activitati. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vedeeti ca a aparut la bazar un balansoar omiduta.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

salutare
noi nu cumparam de pe net sau din magazine scumpe, desi baiatul a primit jucarii de la prieteni..dar cred ca unele jcuarii nici nu se merita scumpe
baiatul meu face 2 ani chiar de craciun..si pana acum chiar a avut mai multe tipuri de jucarii cum ar fi:
cuburi de construit din plastic mai intai cuburi mai"grosolane" adica mari,apoi mai finutze..
puzzleuri din lemn e vizibil ptr oricine care sunt mai simple si care sutn recomandate copiilor mai mari
masini,masinutze,chiar un tractor din plastic facut din bucati prinse cu suruburi..si avea si surubelnita si cheie din plastic..nu le putea folosi dar se juca cu tractoruls i se uita cu placere cum dezasamlbam si punem la loc jucaria
carti cu imagini simple cu animale, chiar carioci si mazgaleam foi albe
si un set foarte frumos de 60de animale domestice salbatice si dinozauri,de la carrefour vreo60lei primit cadou..dar pot sa spun ca s-a jucat cel mai mult cu el...si asa a si invatat la un an jumatate sa recunoasca muu, poooc, cauu adica calul..
jucarii de plus si ptr nisip
tablita cu creion cu magnet, care se sterge
mingiiiiiiiii
telefon cu sunete care imita animalele si cu muzica, adica orice cu muzica al meu cum aude ceva...imediat danseaza
masinutza ptr copii si ATV pentru copii..de la chicco de ex este una f colorata care se impinge de la spate ptr 1-4 ani
aceasta pot fi considerate cadouri mari sau mici depinde de set, de gradul de dificultate si de nr pieselor in fine.astea noi i le-am dat poate la o varsta la care nu ar trebui, dar copilul nu are obiceiul sa duca la gura, nu rupe, nu arunca, nu disttruge si e f curios si docil..ma lasa sa ii arat si sa il ajut, oricum cu ce s-a jucat cel mai mult sunt puzzleurile si animalele
cum spunea si Floreea copiilor mici jucarii simple cu lumini si zgomote, celor mai ...nustiu ca nu am ajuns acolo..dar erau jucarii cu care nu credeam ca o sa se joace chiar atunci cum ar fi puzzleurile si e adv primele zile nu nimerea forma sau o punea invers dar ma urmarea pe mine si asa a invatat mai repede..noi i-am luat f multe jcuarii..si avea la un mom 7 puzzleuri in camera, plus jucarii de plus plus animalele preferate avea 2 masini mari speciale ptr copii...adica marimea lor si noi i-am luat un atv, adica si noi suntem exagerati ca na nustiu ce o sa fac eu cand o sa aiba 10 ani dar daca sari la cadouri super scumpe si rare...ajungi sa nu il mai poti impresiona..cum stiu eu a fetita care la 7 ani are dvd originale cu TOATE desenele posibile, si papusi barbie cu casa, baie, masina, sot,cartier de nu mai stii efectiv ce sa ii cumperi
eu am mers pe varianta sa ii cumpar animale..ce-i drept iau si palcut dar macar mai invata cv...orice care sa ii puna mintea la contributie..ca magazinele sutn pline de masini si papusi de duzina
dar fiecare ce poate si ce vrea copilul la urma urmei
toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabeji spune:

si daca imi permiteti sa mai adaug cv... minunate ideile...bravo floreea..deci intr-adevar sunt copii cu pasiuni....si daca s-au declarat fani cv...de la fani spiderman si ai carti,dvd, benzi desenate, figurine, chiar costumul pe marimea lui, postere, etc pana la iubeste nastura si poti sa ii iei microscop, telescop, binoclu, atlasuri
sau poti sa ii iei ghiozdan, sau de ce nu chiar un tricou ptr varsta respectiva hai mai mare ca asa tot apuc sa il poarte cu un mesaj sau logo inscriptionat..de ex daca se uita la Sesame Street poti sa ii pui fata lui Elmo sau alt personaj..la un an baiatul meu a primit un tricou pe fata cu o poza cu noi 3 f zambareti si pe spate scria TUDOR 1..ca la fotbal..super cute, de asemenea ideea aia cu garajul si straziiile cu masini sau trenulet pe sine..si noi avem..dar daca copilul este mare ...poate sa isi faca o lista cuc e vrea..

Mergi la inceput