Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

hai ca va pun si eu un video cu V- nu s evede foarte bine, ca imi tremura mana de emotii ca va pica omuletul. www.youtube.com/watch?v=_2su8ulkhFU" target="_blank">video

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

:))))))) da chiar e tremurat, iti era frica nu gluma. Mai mami, pai V merge foarte bine!!!! Nu cred ca mai are rost hamul, desi si eu il mai puneam Larisei, dar inca nu mergea asa hotarata. Plus ca in casa cade pe covor, parchet...nu e asa rau...si pe gresie daca cade tot nu e ca pe asfalt. Macar in casa sa exerseze cazaturile sa invete.
Va pupam, e tare dulce V

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Oana chiar s-a schimbat larisa. A crscut mult. I-ai taiat bretonul?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Da, am zis gata, ca nu mai suportam, mai mereu ii intra parul in ochi. Ea era tot timpul cu clamite, dar in casa si le scoatea si eu stateam tot timpul dupa ea sa ii dau parul din ochi. Asa ca am executat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

matusa - si eu ii mai lasam la duck tv sa ii dau sa manance. In ultima vreme tin tv inchis in timpul mesei si mananca bine. Poti sa il folosesti ca tranzitie.
Acum merge sa o las sa manance cu lgta, sa isi bage degetele in castron. Nu e nimic daca se uda/ murdareste. O schimb si gata.

nicole - e o poveste impresionanta. Pana unde poate ajunge dragostea de mama!

crispro de acord cu crissy

Fetele din Iasi, acus ne vedem! Ne pregatim si noi indata

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am uitat sa va zic ca am un soricel in casa!!
E mic, mic si gri! A pus Cosmin lipici prin bucatarie, dar inca nu s-a prins. Am mutat tot arsenalul lui Raul in camera, e la mine in casa ca la nebuni...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

auuuuuuuuuuuuuuuu!!! mi s-a ridicat parul pe mine. nu pot sa cred, eu as fi terorizata

mi-am adus aminte de copilarie cand am avut in casa un soricel si nu reuseau ai mei sa il prinda, era haos total si eu si mama tipam ca disperatele cand aparea si ne urcam in pat.. niste vecini de deasupra adusesera nu stiu ce grau de la tara in saci pe balcon si de la ei venise. la vremea respectiva eu aveam pian, din ala mare cu coada - ca in salile de concerte - si soricelul fugea pe sub el....acum cand imi aduc aminte mi se pare tare comic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mie mi s epareau frumosi cand eram mica.ii asemanam cu Jerry din tom si jerry.Cand mi-am luat pisoi, mi-am schimbat optica si am inceput sa compatimesc cu Tom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Am si eu prima poza cu burtik cea noua, pentru cine e curioasa

https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Herastrau#5670689573779823154

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am uitat sa va zic ca am un soricel in casa!!
E mic, mic si gri! A pus Cosmin lipici prin bucatarie, dar inca nu s-a prins. Am mutat tot arsenalul lui Raul in camera, e la mine in casa ca la nebuni...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

auuuuuuuuuuuuuuuu!!! mi s-a ridicat parul pe mine. nu pot sa cred, eu as fi terorizata

mi-am adus aminte de copilarie cand am avut in casa un soricel si nu reuseau ai mei sa il prinda, era haos total si eu si mama tipam ca disperatele cand aparea si ne urcam in pat.. niste vecini de deasupra adusesera nu stiu ce grau de la tara in saci pe balcon si de la ei venise. la vremea respectiva eu aveam pian, din ala mare cu coada - ca in salile de concerte - si soricelul fugea pe sub el....acum cand imi aduc aminte mi se pare tare comic

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

la cum l-a descris paula pare asa de dragalas...
Nici eu nu-i suport, imi aduc aminte de vacantele la bunica, cand trebuia sa aduc porumb si-i vedeam printre stiuleti, si mirosul de urina. Plus stricaciunile pe care le fac, bolile pe care le transmit... Dar au si ei rostul lor pe lumea asta, cu ce sa se mai hraneasca aricii, bufnitele si serpii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Cristina, zic si eu ca fetele, lasa-l macar in casa fara ham. Merge f. bine, acum se pune pe alergat si o sa te traga cu hamul dupa el. Poate exista ceva homeopate pt. somn linistit, nu stiu, trebuie sa fie o solutie si pt. voi.
Adriana, pupam burtica frumoasa si printesa cu ochii negrii. Asa ce mi-e dor si mie de gravidenie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neataaaaaaaaaa!!!!!

am citit vestile bune....

NICOLE, MA BUCUR ENORM PT VOI, SA VA AJUTE DD SI IN CONTINUARE! esti o mamica de toata isprava!!!

adriana, pupam burtica frumoasa...si gonguta mica si roz....

crisproooooooooo, da tare stresata mai esti tu mami.... lasa copilu sa zburde linistit... F a cazut de 'n' ori, de 3 ori i-a curs sange din gurita...da asta e...nu pot sa-l tin in lant...
fa-ti curaj si ai incredere in copil!

cat despre somn, e groaznic sa te trezesti noptile sau sa nu poti dormi...iti ziceam mai demult de dr. Benga, i-o recomandasem si paulei...te rog scrie-i mail... iti paote da niste sfaturi, chair si prin mail...

eu va ziceam ca lui F ii dau ALINAN KIDS, pt dureri de dintisori dar e si pt starile de agitatie, pt calmare...e naturist si vad ca-l ajuta ceva ceva...sigur, trebuie sa continuam, ca vorba aceea:'cu o floare nu se face primavara'...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata,

Cristina am intrat special pt. tine, mi se rupe inima ca te chinui atata cu somnul. Dr. de care zice Andreea consulta si in privat www.reginamaria.ro/ro/medic/ileana-benga" target="_blank">aici ca ziceai ca nu vrei la spital si te inteleg perfect. Eu chiar cred ca merita sa ceri o opinie unui medic si sa nu va mai chinuiti atata. Chiar daca Vlad mosteneste somnul tau de cand erai mica, medicina a evoluat si sigur se poate face ceva

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput