Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata.
Histamine felicitari pentru vestile bune. S-o tineti tot asa si sa nu fie nevoie de tratamente medicale.
Puiutz iti inteleg foarte bine supararea cand vine vorba de hranit copilul. Acum de cand e mai marisor avem si zile mai usoare. Insa in general fiecare masa e o lupta. Si ce e cel mai suparator pt mine e cand vine la bucatarie si cere diverse chestii, mancare sau obiecte insa nu vrea sa inghita nimic.
histamina spune:
SUNT FERICITA,FERICITA,FERICITA!
VIN,BERE,PE ALESE.
prajituri,pentru doamne si domnite sufletiste cremsnit facut in casa,pasca fara aluat facuta tot de mine si crema de dovleac.
la fripturi va invit la o friptura de porc in vin alb si la pui impopistrat!
va multumesc din suflet!
simt ca plutesc.
paula_m spune:
Neata
e gata!!! De mult nu am mai facut-o eu...
Fetele din iasi sa aveti o intalneala frumoasa si sa va simtiti bine. Ce as fi vrut sa vin si eu!!!
Tocmai am tras o tura de dans cu Raul pe Bate vantul frunzele!!Am dansat ca nebunii!! Ce bine a fost...acum stam cuminti ca vine bona.
Cristina, nu prea e bine ce spui tu acolo!!! Cum sa te imbolnavesti sa poti dormi linistita?!?!? Si copilul are nevoie de somn, si tu!! Bine, ca tu nu vrei la psiholog stim, dar poate ar tb sa mergi cu Vladut la un dr. Cred ca e greu sa nu dormi, dar tb facut ceva, pt linistea ta si a lui Vladut!!
Eu nu l-am vazut pe Vladut cum umbla!!! Si eu vreau!! Unde v-am pierdut?
Edit: V-am gasit!! Pai f sigur e pe el Vladut!!! Lasa-l mama in pace, ca e barbatel si nu tb sa stai tot calare pe el...Mai bine cade acum, decat sa nu stie sa cada la 4 ani!!!
Histamina, felicitari!!!! Bravo Sebi!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
matusa77 spune:
Neata!
Paula, tare buna cafeaua.
Histamina felicitari.
Crispo tare bine merge Vladut, arunca hamul , iar de cazut o sa cada si la 5/6 ani, asa ca ai baiat umblaret.
Pe noi ne omoara inca mesele, numai cand vede castronul pune mainile pe cap , refuza orice, nu are o mancare preferata, nu mai merge nici cu jucarii (le-am strans pe toate si le-am scos in balcon ca pedeapsa) cu desenele il mai pacalesc, stiu ca e gresit.
adrianaBuc spune:
histamina, felicitari pentru gramele in plus.
crispro, merge bine flacaul. Are stabilitate buna. Cat despre ham, trebuie sa faci asa cum simti tu; daca nu te simti confortabil sa il scoti, nu o fa. Sincer iti spun ca mie si acum imi vine sa ii mai pun hamul cand o apuca alergatul pe piatra cubica si stiu sigur ca e o chestiune de timp pana cade.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu
histamina spune:
Cristina,
e greu. te inteleg. primele 4 luni am dormit 2 ore/noapte.si acum ma trezesc cam la 2 ore sa ii dau sa pape.
nesomnul e cumplit,e tortura.
te rog cheama pe cineva de incredere si lasa strumful cu acea persoana si dormi macar 2-3 ore.
e esential.
cat priveste increderea in bebe,iti voi povesti ceva:
strumf era in a doua zi,ventilat mecanic,saturatie 67%,restul aducea ventilatorul.
bun.
m-am dus in fata incubatorului, l-am deschis,la-m luat d emanuta si i-am spus ca e un invingator,cel mai mare din Univers,ca e cel mai iubit pui,ca e perfect si ca il iubesc mai presus de orice.si credeam cu toata fiinta mea ca e un invingator.
dr a ramas masca, saturatia crescuse la 100%.seara a fost scos de pe ventilatia mecanica.
e esential sa simta ca ai incredere in el.astia mici,strumfolicii sunt mult mai sensisbili la complimente si simt cea mai mica nesiguranta de a ta.
paula_m spune:
Am uitat sa va zic ca am un soricel in casa!!
E mic, mic si gri! A pus Cosmin lipici prin bucatarie, dar inca nu s-a prins. Am mutat tot arsenalul lui Raul in camera, e la mine in casa ca la nebuni...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
giorgia23 spune:
Neata...multumim pt cafea...eu m/am trezit la 7.30 ca s/au apucat unii sa gaureasca...Antonia a mai dormit pana la 8
Nicole felicitari pt vestile bune...ma bucur nespus
Cris pai V merge f.bine...cat despre statul treaz noaptea eu zic sa mergeti la un doc...offf sper sa fie bine
Intalnire placuta fetelor de la Iasi
Antonia poarta acum nr 20 la ghetute si i/am dat comanda de 21 pt la iarna imblanite
giorgia23 spune:
Paula si noi am avut mai de mult un soricel mic mic dar asa frica imi este de ei...am avut capcana si l/a prins repede...imi era mila de el cand l/am vazut
crissy77 spune:
Neata, iau a doua de la paula, ca stiu ca o face buna
matusa, asa o pacaleam si eu pe Elise, preferatele ei erau din seria Baby Einstein. Cam de pe la 3 ani a inceput sa manance fara stimulent, asa ca mai ai de tras
puiutz, eu nu iti mai zic nimic, stii care e parerea mea. Asa faceam si eu la Elise, nu ma lasa inima sa o tin flamanda ca si asa era slabanoaga
crispro, ia legatura cu ramonavlas, intreab-o unde a fost ea cu Raisa si cum au rezolvat problema. Pe mine ma termina noptile in care doar se trezeste de 4-5 ori ca sa-i dau suzeta si apoi adoarme la loc, nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa ma tina si treaza... S-a intamplat de cateva ori sa nu adoarma, imi imaginez cat de greu e pt tine. Problema ta e ca esti f incapatanata si tinzi spre perfectiune si sacrificiu, asta te face o mamica minunata dar... Vlad are nevoie de o mama sanatoasa, daca mai continui mult asa o sa te imbolnavesti (sa-ti enumar cateva boli la care ajungi din cauza stresului si a oboselii? Diabetul suna bine? Pb cu tiroida sunt groaznice, te termina psihic, te dai cu capul de pereti si-ti smulgi parul din cap la propriu). Lasa-te ajutata, nu te mai incapatana! Mai fa schimb cu sotul/soacra, mai da-o naibii de mancare, nu te mai stresa cand nu mananca copilul. Nu ceea ce avem in burdihan ne face fericiti ci ceea ce avem la mansarda. Sa ma ierti daca am jignit cu ceva, doar zi-mi si sterg postarea si promit ca in veci nu mai zic ce cred
Fug repede pana nu ma scap sa-i zic si carlei ce parere am