Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
michelle1981 spune:
crispro- merge ff bine Vladut! Ai incredere in el
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
Alice_Elena spune:
cistinaaaa, pune hamul in cuier, tu nu vezi cat de bine merge vladi? e atat de sigur pe el
mara se cam freaca la ochi de 2 zile. sper sa nu ne pricopsim cu ceva. si daca da, cum imi dau seama?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+
Victo spune:
bravo, Sebi! histamina, ati mai trecut un hop!
deci, sa inteleg ca avandu-l pe sebi, efectiv ti-ai prelungit speranta de viata, sa zic asa, pt ca ai acum o substanta in organism datorita lui (si un pic de noroc)??? suuuupeeeer!!!!!!!!!!!!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
carla_2008 spune:
Buna fete dragi,
mai am 7 pag de citit.
va multumesc pt cuvintele voastre,multumesc ca ma suportati s ama descarc aici,si ca nu v-ati saturat ca de peste un an va bat la cap cu aceeasi problema.... Calin e contradictoriu total: se apara cu atacul,apoi o da pe impacare,apoi iar ma acuza de tot felu,apoi imi da mesaj ca il doare si pe el ca pe mine ma doare,apoi iar imi spune caeu sunt de vina si sa mai imi si cer scuze pt iesirea de gelozie!!!!!!
alternarile astea pt mine sunt criminale, mizeaza pt faptul ca sunt copiii si crede ca ma are la mana,ca sunt legata de maini asa!
Am sa merg la Bud,pt rasfat daca tot e pe gratis,dar supararea mea nu trece asa ......
citesc si revin,
vroiam PAULA SA ITI SPUN CEVA DAR ASTEPT SA VAD TOT CE ATI SCRIS
REVIN
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
raspund pe rand cum citesc si cum imi amintesc
Puiutz,indraznesc sa iti spun ca eu cred ca puiul tau nu are nevoie de nici o vitamina,liv sau mai stiu eu ce. Are toane si atat.Cum are Carla figuri pe cap!! crede-ma am zile cand imi vine sa ma iau sa plec din cauza Carlei. Ma innebuneste. A facut cred un obicei,orice i-as da sa pape,ea in primul rand stramba din nas,intoarce capul asa cu nasu in sus nu oricum!NICI MACAR nu gusta prima gura.Atunci mi se ridica tensiunea,dar rezist,raman calma,ca stiu ca altfel nu am sanse sa pape ceva. Si ii dau un bol gol si ei cu o lingura,si ii spun sa amestece,sa faca papi la tati,etc.....sau am farfurii pe ei cu un desen pe fundul farfuriei in interior,si pe masura ce papa din papica(cu greu),se bucura ca il descopera de ex pe Mickey Mouse. Si daca am noroc la masa respectiva scap cu asta,daca nu trebuie sa mai inventez o chestie de genu'bagat capacul la pix,nu te lua dupa astea,eu iti povestesc doar!
nu mai pot de somn
revin maine
NB
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
S- a trezit deja de un milion de ori!!! Plus ca e treaz de o ora. Imediat ii dau lp-ul, sa nu se trezeasca si mai tarziu de foame
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Da tu fete, umbla foarte bine v, doar la busituri mai tb sa lucram si la ridicari. Iuliana, ai fost curajoasa, eu pe gresie singur pana la 18 ani nu il las. nu ma sperie faptul ca e in urma, ca recupereaza, nu are nimic. Ce ma sperie e faptul ca ma tem sa am incredere in el, si stiu ca asta e f imp pt ei. Incerc sa il incurajez, sa il stimulez, sa il felicit pt realizari, dar tot ii suflu in ceafa.
Foila al meu inca nu vrea sa doarma. Minunat...
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Nustiu ce face, dar inca nu doarme. Imi intinde mie nervii. Ieri a dormit doar o ora juma, toata ziua
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Inca nici acum nu doarme, dar sper ca in curand, ca e tacut. Eu is deja plansa, de frustrare, de nesomn, de nervi si de oboseala. E treaz de aproape 4 ore, si macar de dormeam un pic. Am apucat 2 ore sa dorm. Uneori as vrea sa ma imbolnavesc un pic, sa stau vreo 3 nopti in spital, sa mai dorm un pic. Vineri seara il pun pe vasi cu v.
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Neata!
Crisu', scuza-ma ca insist, nu ati ajuns la niciun fel de medic cu Vladut, asa-i? Cred si eu ca esti plansa, dupa 4 ore care ar fi tb dormite care crezi ca ar fi zen?
Nici mie nu mi-a fost usor sa-l vad pe V luand busituri, la inceput nici nu stiam cum sa reactionez, ca nici sa nu-i dau apa la moara daca se loveste putin, ca sa nu maraie la fiecare atingere, dar totusi sa il consolez cand e cazul. Inca ma mai doare capul cand se loveste, dar el e sigur pe el, descurcaret si vreodata in viata asta s-o invata si sa evite pericolele. Atunci cand pot il prind de fiecare data si mai evit cate o cazatura, dar eu zic ca toti copiii trec prin partea asta cu lovituri.
Probabil al meu e mai impiedicat ca atata lucru a mostenit de la mine , nu vreti sa stiti de cate ori ma pot lovi si in ce locuri ma lovesc, orice colt e dusmanul meu .