Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
paula_m spune:
Acum ma gandeam sa-l las pe Raul prin bucatarie, ca sigur gaseste soricelul la cat e de activ si parca il vad cum vine cu el in mana...glumeam bineinteles.
Ieri am avut si eu dovada ca Raul intelege ce-i spun, doar ca nu asculta in 90% din timp. I-am zis sa-mi aduca mingea. Eu ma gandeam la alta minge, dar el s-a uitat atent in camera si a vazut o mingiuta din aia mica, taman in coltul opus al camerei, s-a dus la ea, a luat-o si mi-a aruncat-o la picioare. Dar a 2a oara nu a mai repetat miscarea, bineinteles
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
aveti hard core?
ia uitati la fata:
a dormit fara pamapers. buculita mit sunculita si m-am topit.
se trezeste,alearga, isi trage de comoara dintre picioare,vb cu ea, si-o admira, o intoarce pe toate partile.ii spun ca peste 14 ani acolo o sa i se mute creierul pt tot restul vietii. rade, imi confirma f serios zezezebaba.
plec sa ii fac papa, ramane cu tati.tasneste la el in patut, se duce intr-un colt,ridica piciorusul,ca doar e felina(leu si tigru) si..............caca peste tot si da-i si rade!
cine spala lenjerie la 7 dim?
ludmila_p85 spune:
Buna
Vlad merge foarte bine,cam asa mergem si noi! Plus ca e tare frumusel
Noi am fost un pic afara ca s-a ivit soarele si am alergat prin frunze,cum am intrat in casa copilul a cerut nani! asa ca noi dormim de 11!!!
Fetele din Iasi, intilnire placuta!!!
Am vazut si eu burtica frumoasa a Adrianei,vreau si eu
Crispro, si pe mine Vlad ma trezeste in ultimul timp cam de 4-5 ori pe noapte! el doarme in patucu lui,plinge doar ca sa-l iau linga mine,adoarme imediat cind e cu mine in pat
paula_m spune:
Andreea, Ilinca. Acum ca ai pus site-ul de la Regina Maria, am facut programare online, la d-na dr Benga. Vedem cand are timp de noi...Deocamdata nu am inceput tratamentul, mai asteptam o opinie. Vb Oanei- nu il dau cu inima impacata ca fac ce tb...
Adriana, ce burtica mare ai!!! Si frumoasa!! Si tu pari asa luminoasa la fata!! De Rebe ce sa zic? O frumoasa...dar tb sa ne pui mai des poze cu tine...
Si daca tot sunt la capitolul poze- Ludmila, pe voi nu va stiu!!! nici pe Histamina si pe Sebi nu ii stiu!!!! Pe Paulica nu l-am vazut de mult!! Raducu a lui Pufescu a crescut fara poze noi...frumoasele Otiliei!!
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
unde pot pune poze??
azi de dim am inceput cu 2 ore de sex cu Enel. Pot spune ca mai au sa-mi dea 11 mil.mi-au dat 17 mil mi-au luat inapoi 11 ilegal, dar o sa mi-i dea.
citat:v-am regulat(in loc de regularizat) facturile,dar am ajuns la jumatate.
raspuns eu:domnle, regret,dar eu nu ma opresc pana la orgasm.
a ramas fara replica!
ludmila_p85 spune:
Eu nu am cont pe picasa,dar ne gasiti pe FB, Casapciuc Ludmila si ne vedeti,nu am multe poze,tre sa incarc ceva noi.
Nici eu Paula nu am vazut filmuletul!!!
matusa77 spune:
Si pe noi ne-a surprins placut Ducu, are o iconita mica, primita de la nasa, frate roade la ea, umbla cu ea peste tot. I-am zis zilele trecute nu mai baga in gura, da pup la Doamne-Doamne, si ieri a venit in bucatarie cu iconita a zis ma-ma si a pupat iconita.
paula_m spune:
Ludmila, tu locuiesti in Telenesti? Ca pe FB sunt mai multe cu numele tau...Daca iti activezi PM, iti trimit filmuletul cu raul pe PM. PM se activeaza asa: intri pe contul meu, profil personal, editeaza profil, optiuni profil si mail de la membrii!! Si gata!!
Histamina, nu mai avem cont comun de poze. Doar daca nu iti faci tu pagina pe picasa si ne trimiti si noua link-ul sa va cunostem.
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Acum ma gandeam sa-l las pe Raul prin bucatarie, ca sigur gaseste soricelul la cat e de activ si parca il vad cum vine cu el in mana...glumeam bineinteles. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
razi tu razi, dar cand ai zis ca ai un soricel, asta a fost prima idee/imagine pe care am avut-o si eu
de Larisa Ioana 24.06.2010