Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina unde pot pune poze?? azi de dim am inceput cu 2 ore de sex cu Enel. Pot spune ca mai au sa-mi dea 11 mil.mi-au dat 17 mil mi-au luat inapoi 11 ilegal, dar o sa mi-i dea. citat:v-am regulat(in loc de regularizat) facturile,dar am ajuns la jumatate. raspuns eu:domnle, regret,dar eu nu ma opresc pana la orgasm. a ramas fara replica! |
haha...asta e super tare...sa mori de ras nu alta...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina aveti hard core? ia uitati la fata: a dormit fara pamapers. buculita mit sunculita si m-am topit. se trezeste,alearga, isi trage de comoara dintre picioare,vb cu ea, si-o admira, o intoarce pe toate partile.ii spun ca peste 14 ani acolo o sa i se mute creierul pt tot restul vietii. rade, imi confirma f serios zezezebaba. plec sa ii fac papa, ramane cu tati.tasneste la el in patut, se duce intr-un colt,ridica piciorusul,ca doar e felina(leu si tigru) si..............caca peste tot si da-i si rade! cine spala lenjerie la 7 dim? |
hihi...pai daca pustiulica s-a vazut cu comoara libera...a zis de ce sa nu incerce ceva nou?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ilinca79 spune:
Paula tin pumnii sa va programeze repede la Regina Maria. Sper sa functioneze programarea online, ei sunt profesionisti din ce am vazut eu
Ludmila v-am vazut si eu pe FB
Adriana sunteti doua frumoase (pardon, trei )
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
paula_m spune:
Na, ca m-au sunat de la Regina Maria si doar pe 22 dec mi-a facut programare
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
paula,cauta dr respectiva la stat, afla cand e de garda si te duci dupa ora 15.
eu am folosit trucul asta de multe ori.
i-am dat cat dadeam la particular pe consultatie.
mi-a mers intotdeauna.
paula_m spune:
A reusit soacra mea sa faca programare in Spania, la seful clinicii de pediatrie neurologica din Barcelona. Desi avea loc liber numai peste 2 luni, s-a invartit ea( lucreaza in sistem) si are programare luni la 5.15. Mor pana atunci. Aaaa, si consultul e 180 de euro!!!. Ce preturi au aia!!!! Dar nu conteaza, doar sa stim exact ce avem de facut!!! Nu vreau decat sa stiu daca sa-i dau tratament sau nu...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
PAULA,DD SA TE AJUTE!
RABDARE PANA LUNI.
STIU,SUNTEM DIN EXTERIROR.PANA LUNI VEI SIMTI CA O IEI RAZNA,CA TE URCI PE PERETI.
AVERIZEAZA-I PE CEI DIN JUR CA VEI FI MAI EXPANSIVA,CA SA ZIC ASA.
EU ASA AM FACUT,CA SA NU ARUNCE CU PIETRE DUPA CE MI-AM REVENIT.
Acum mi-am dat seama ca am scris cu majuscule,sorry.nu-l mai rescriu.
palomina spune:
Felicitari inca o data, Nicole! Pupam pe Sebi!
Paula, rabdare , incearca sa te ocupi cu altceva .... De ex, focuseaza-te pe soricel daca ai timp, tri mite-mi ai mie, te rog, filmuletul cu Raul pe pm. Noroc ca I-ai explicat Ludmilei ca habar n-aveam cum se activeaza! Merci anticipat!
Noi ieri la pranz am mancat cous cous cu sos de rosii pe.... paine! Deci, in cazul nostru sunt clar fitze i-am dat evident cu lingurita prima data ASA ce s-a mai strambat parca cine stie ce manca.... I-am pus pe Paine mai mult asa sa-i vad reactia si a mancat asa doua felii
Azi I-am facut conopida gratinata, sa vedem ce mai inventam ....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Cris, stiu prin ce treci, desi de mult timp A nu mai sta treaz noaptea inca nu am uitat cum e.... Ascult-o pe Crissy, ti-a dat sfaturi bune!
Noi de sapt viitoare trebuie sa ne ocupam de urocultura... Sper sa ne iasa sterila si sa nu stam pe drumuri degeaba. Pe 15 suntem programati la cistografie sa vedem clar cat de grava este problema cu hidronefroza lui A.
Va las! Sa aveti o zi buna!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010