Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Paula iti tin pumnii. Sper ca luni sa primesti un raspuns care sa te linisteasca.

Denisa si eu zic precum celelalte fete: du-te la Budapesta. O iesire sigur iti va face bine. Eu te admir pentru puterea ta de a ierta si a trece peste atatea lucruri.

Giorgia suntem alaturi de tine sa-ti treaca timpul mai usor pana la Craciun cand vine sotul tau.

Cristina mergi la medic caci are dreptate Matusa. Vladut are nevoie de tine sanatoasa. Te pup cu mare drag.

Eu acum sunt pe langa Theo care doarme de doua ore. Intre timp am reusit sa calc si sa-I fac mancarica cu conopida pe care a postat-o una dintre fete zilele trecute. Sper sa fie mai cooperant azi la masa.

Am tot citit ce de giumbuslucuri fac piticii si mi se par minunati. Theo nu face mari minuni asta si pt ca e mereu supravegeat de mine sau de mama. Eu sper sa il aud in curand ca incepe si el sa mai spuna cuvinte si
nu doar pasareasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Histamine foarte tare dialogul cu cei de la Enel. Sper sa reusesti sa-ti recuperezi banii.

Eu vreau sa le dau bani si ei nu vor. In sensul ca am semnat cu ei un contract nou acum mai bine de 3 luni si de atunci tot insist sa-mi
trimita factura iar ei tot imi zic ca am contractul in lucru.

Ma astept la niste sume astronomice cand vor incepe sa curga facturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

hai ca va pun si eu un video cu V- nu s evede foarte bine, ca imi tremura mana de emotii ca va pica omuletul. www.youtube.com/watch?v=_2su8ulkhFU" target="_blank">video

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Cris mami da Vladut merge foarte bine. da hamul cadou.
si inca ceva,ai mei se plimba 70% din timp pe gresie ca sunt tot dupa fundu meu in bucatarie,hol,ca noi avem livingul cu tot cu bucatarie si hol,ma rog. Copiii de regula dupa cateva cazaturi usoare invata cum sa cada sa nu se loveasca,ca si pisicile. Daca iti spun ca urca si coboara treapta de la bucatrie(o treapta am),ma crezi?s-au obisnuit sa treaca praguri singuri,se tin de perete etc...
dar trebuie sa iti faci curaj sa il lasi si sa fii pe faza daca cumva se impiedica sa nu dea cu caputul. Intr-adevar sunt unii copilasi mai zapaciti,dar Vladut nu pare,el e atat de linistit si dulce ca o fetita(ca mami lui). Ma mir ca ai mei sunt atat de precauti la umblat,trecut praguri,coborat treapta,nu par aiuriti ca mine

vAI am apucat sa citesc postarile tale de pe la 3-4 5 dim,mami nu stiu cum mai rezisti! nu am nici un sfat sa iti dau la partea asta. Incearca de fapt un homeopat ti-am mai spus stii tu,altceva nu stiu.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Nicole,ma bucur enorm pt voi!!!!!ziceai ceva de 200 si uite ca a pus peste 500gr!!!!!super!!!cred ca esti in culmea fericirii!
cum se explica medical faptul ca datorita lui bebe ai tu ceva enzima ce te ajuta cu problema ta medicala?scuze iar ca insist prea mult

Mergi la inceput

Paula eu nu gasesc filmuletele!!!
ma bucur ca ai luat o decizie si ca esti impacata cu ea.
mai caut prin mail si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Denisa,
cat timp strumf a fost in burtica am avut si eu acea enzima.si placenta o produce,dar si bebe.se cheama diaminoxidaza.
cand a scos bebe,gata,a scos si enzima.
am o gena cu o informatie gresita, adica recesiva, si de aceea nu produc.
si mai am una,tot asa retardata,ce mi-a dat mastocitoza.
enzima cu pricina descompune histamina,substanta ce mediaza,intervine producandu-se in surplus, in cazul reactiilor alergice si de aici bronhospasmul,bubitele,edemele.
bun.eu nu produc enzima ce descompune aceasta histamina,dar produc mult mai multa histamina decat ar trebui,adica fac reactie alergica impotriva mea insami.
pt asta iau acum 10 antihistaminice /zi pt ca alaptez.de obicei iau 16.ele tin histamina in frau.
la asta se adauga mastocitoza,adica o reactie psuedoalergica,ce se manifesta la fel,dar mai rau, in care sunt implicate mastocitele.ele fac cam imposibila digestia,iar histamina in exces o impiedica de-a dreptul.
alte probleme nu am.
sunt perfecta si frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

offfffffffff tu fete.ma simt naspa rau de tot.am intrat de ieri intr-un fel de depresie din cauza doctoritei mele sau mai bine zis fosta ca nu ma mai duc cu copilu la ea in veci.
plus de asta n-am mai ajuns nici la intalnirea cu fetele ca Andrei e racit rau. n-am dormit deloc azi-noapte ca mi-a facut febra si tuse din 5 in 5 min cu tot siropul dat inainte de culcare.
am avut o perioada mai nasoala cu banii si nu i-am mai dus nici o atentie doctoritei ultimele 2 dati cand am fost la ea si ieri s-a vazut ca a inceput sa urle la mine ca de ce nu am grija de copil ca raceste tot timpul, ca nu este posibil asa ceva, ca ea are 2 copii cu ambii parinti alergici si nu au racit asa des ca Andrei,si ca aia sunt de 3 ori mai sensibili din cauza de ambii parinti alergici,si picatura care a umplut paharul tineti-va bine:" de ce ati mai facut copil doamna daca nu sunteti in stare sa-l cresteti??"

de unde dracu stie ea ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilu' nu stiu ca acasa nu mi-a facut nici o vizita sa vada ce conditii sunt si cum e ingrijit coplul cum am auzit ca fac alti doctori

ideea e ca mi-a dat trimitere la ORL dar numai ca sa scape de mine. nici macar nu s-a uitat la copil sa vada ce are ca poate nu era de ORL.
in fine ajungem la ORL, il controleaza doctorita si diagnosticul e amigdalita acuta. nu va mai insir sacosa de siropuri pe care le ia ca nu are rost

de ieri ma apuca cate o stare de plans si ma tot gandesc cum isi permite o necunoscuta sa-mi zica mie ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilu?

asa mult voiam sa merg la intalnirea cu fetele...offfffffff e a doua pe care o ratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie imi plac soriceii astia mici, sunt dragutei

senty, nu baga si tu in seama toate nebunele. cine stie ce pitici o fi avut pe cap. si in nici un caz sa nu iti treaca prin cap ca nu esti o mama buna pt copilul tau!

histamina, imi dai si mie detalii despre circumcizie, te rog?
si mie mi-a facut Mara un rahatel in mijlocul camerei ei, si apoi inca unu in fata oglinzii in pat doar pishu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Of Senty_mary, peste ce dr ai dat???? Nu ai pus-o in scaunul ei? Eu nu i-as fi permis sa imi vorbeasca asa
Sa stii ca mi s-a lungit gatul tot uitandu-ma dupa tine. Fetele voiau sa sune la interfon

Am fost la intalnire, eu am ajuns prima, si am plecat prima cu gandul sa ii dau papa si sa o culc, insa a adormit pe drum, in masina. Nu s-a trezit nici cand am dezbracat-o si pus-o in pat si regretam ca nu m-am intors sa mai stau de vorba cu fetele, ca atat timp cat a fost treaza nu prea am reusit, va dati seama
In alta ordine de idei a fost foarte bine, afara placut, fetele toate niste dragute.
Bamboletta e asa cum o stiti o papusica, frumoasa si slaba. David era serios si a adormit dupa joaca in parculet
Aline e blanda, frumoasa, iar Victoras un sugubat care iubeste tare mult copiii.
Gabita a mai slabit (tine-o tot asa cu dieta, lasa fornetti & co daca vrei sa o ajungi pe Bamboletta), are niste ochi wow, iar Paulica o papusa vie, dulce foc.
Bianca si David s-au dat in masinute si au alergat putin dupa porumbei pana s-a strans gasca, apoi au luat toti gustarea pe banca, dupa care am mers la joaca in parculet.
Din pacate timpul meu a expirat repede, nu stiu cum a zburat, dar poate mai avem ocazia sa ne intalnim.
Pozute aici

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Alice,
am preferat sa o fac la un spital din Bucuresti, la gr Alexandrescu.
trebuie doar sa ii spui dr inainte.
e f simplu.
ma felicit ca am facut-o la 6 luni.
are o mandrete de puta!

senty,sotul o trimitea la origini imediat.
eu ii spuneam ca raceste asa des pt ca nu ti-a dat ea indicatiile medicale corecte si apoi tipam la ea.
asa procedez cand se ia cineva grav de viata mea.
lupta zilnica m-a invatat sa nu ma las calcata in picioare.deminitatea mea e mai presus de orice.
singurul lucru pt care mi-as calca-o in picioare,mi-as strivi-o , e strumful.

Mergi la inceput