Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

senty, eu zic sa nu pui la suflet ce zic toti nebunii...tu stii cel mai bine cum iti cresti copilu, asa ca n-are rost sa stai sa dai explicatii nimanui...sanatate multa si sa va faceti bine repede...

michelle, super pozici...mamici frumaose, zmabarete...copilasi unul si unul... ce-mi plac mie intalnirile astea...

ai mei dorm, asa ca dau cafeluta no.2...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
A facut cred un obicei,orice i-as da sa pape,ea in primul rand stramba din nas,intoarce capul asa cu nasu in sus nu oricum!NICI MACAR nu gusta prima gura.

vai si eu patesc asa cateodata cu Matei, prima lingurita e mai greu apoi mananca! dar si asa nu stiu cand va veni ziua in care imi va cere de mancare daca nu ii dau nimic poate dupa 6 ore incepe sa maraie
si cum la noi din cauza somnului mesele sunt la 2-3-4 ore distanta el niciodata nu e foarte saritor cand e vorba de mancare

Crispro Vlad umbla foarte bine ai incredere in el si lasa-l!!!
Matei inca nu merge asa bine ca Vlad, desi din ce in ce mai des se desprinde de mana mea - dar la noi sunt problemele cu talpile, e altceva!

si...incearca sa faci ceva cu somnul, asa am fost si eu in perioada de colici si am crezut ca ajung la nebuni!!! de fapt mai am unele sechele ca inca nu ma gandesc la bb2

Citat:
citat din mesajul lui histamina

SUNT FERICITA,FERICITA,FERICITA!

ma bucur mult pentru voi!

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Am si eu prima poza cu burtik cea noua, pentru cine e curioasa

esti o frumoasa!!!

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Vb Oanei- nu il dau cu inima impacata ca fac ce tb...

eu zic ca linistea psihica si sufleteasca, ca ai facut ceea ce trebuia pentru puiul tau, este cel mai important lucru! si atunci cand esti asa restul vine de la sine...

iar legat de programarea de pe 22 dec, asa am patit si noi cu Vasilescu, sunt super aglomerati

acum am citit de programarea din Spania, offf multa rabdare!!!

mama e racita cobza asa ca nu il pot duce pe Matei sa doarma acolo, deci nu putem iesi cu Ramona si Paula vineri seara asa cum ne-am facut planurile...dar NU-I NIMIC ...am refacut programul, vineri sta Marius cu Matei si eu ies cu gasca mea de gagici
iar azi la ora 6 ma vad cu colegele mele de birou la o cafea
asa ca imi fac de cap

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary
tineti-va bine:" de ce ati mai facut copil doamna daca nu sunteti in stare sa-l cresteti??"

eu uitam de cei 7 ani de acasa si o bagam in p...m... cum naiba sa iti zica as aceva - ceva de necrezut!!!
schimba medicul!!!

ma apuc s ama uit la poze

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Ehhh fetelor am fost un pic afara cu Vladut cam o ora,nu asta am vrut sa zic! Cind ne imbracam sa iesim afara,adica deja eu imi luam geaca pe mine,a venit Vladut incet cu telefonul meu in mina si s-a ridicat pe virfuri ca sa ajunga la buzunarul de la pantalonii mei si ce credeti? mi l-a bagat in buzunar,s-a uitat apoi la mine sa-mi vada reactie,dar eu am ramas blocata! l-am laudat,evident si apoi l-a scos din buzunar si a repetat faza de vreo 4 ori! Doamne ce copil am eu!!! A avut el grija sa luam telefonul ca in caz ca ne suna tati,tre sa fim pe fir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Vai, cred ca s-a prins soricelul in lipiciul ala pus de Cosmin, ca aud ceva sub frigider!!! Ce fac eu acum? Eu il las acolo...ca mi-e frica sa pun mana pe el, defapt mi-e frica+mila!!!
Edit: Nu s-a prins, l-am vazut eu liber si nelinistit.... Incepem sa ne obisnuim unul cu altul...maine ne bem cafeaua impreuna!!!
Vai, vai!!! De abia astept sa scap de el si sa-mi curat si dezinfectez bucataria si camara!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:

https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Herastrau#5670689573779823154

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu

nu pot sa spun decat : SUPERB!

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Paula - daca s-a prins, pune-l intr-un borcan cu gura acoperita sau intr-o cutie, du-l la gunoi si da-i drumul acolo afara. Nu are de ce sa iti fie frica, ii e lui suficienta frica de tine

Eladea - te insotesc la a doua cafeluta

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:

https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/Herastrau#5670689573779823154

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu

Ce mamica frumoasa!de puiuta nu mai vorbesc,e minunata asa brunetica,eu am vazut-o live

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

CRISSY te rog sa nu te abtii,spune. Eu am nevoie de niste palmi ca sa imi revin,stiu ca ma distrug singura si nu fac nimic pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

CRISSY te rog sa nu te abtii,spune. Eu am nevoie de niste palmi ca sa imi revin,stiu ca ma distrug singura si nu fac nimic pt asta.

atunci hai sa iti spun eu, desi de obicei nu ma bag - imi astept si rosiile of course

nici un barbat din lume nu trebuie sa te trateze asa, cu atat mai mult cel care iti este alaturi in viata, pentru ca tu esti si vei fi intotdeauna frumoasa, desteapta, echilibrata, gospodina etc dar mai presus de toate esti MAMA COPIILOR LUI - i-ai facut cel mai frumos si pretios cadou, chiar daca asta a insemnat din partea ta: sacrificiu si renuntare!
el ca barbat - trebuie sa te iubeasca si sa te ocroteasca dar cel mai important lucru trebuie sa te RESPECTE - intr-o relatie dragostea de la inceput inflacarata se domoleste pe parcurs, e si normal ca intensitatea ei sa scada...important este ca in locul ei sa ramana respectul fata de omul pe care o data il iubeai la nebunie!!!
eu zic sa impui o limita peste care sa nu ii permiti sa treaca, o limita a respectului fata de ceea ce reprezinti tu pentru el si pentru copiii vostrii - iar atunci cand simti ca a trecut de aceasta limita riposteaza!
permite-ti un exercitiu de imaginatie - cum ar fi ca peste ani Carla ta sa fie in aceeasi situatie, ce ai simti tu ca mama vazandu-ti fata atat de trista si suparata - poate mama ta e in aceeasi pozitie azi si nu cred ca ii e usor sa te vada asa

iti doresc multa putere si maturitate, de care de altfel deja ai dat dovata
(sper din suflet sa nu te supere cuvintele mele, la fel i-as spune si fiicei mele daca asa avea una si ar fi in situatia ta)

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

offfffffffff tu fete.ma simt naspa rau de tot.am intrat de ieri intr-un fel de depresie din cauza doctoritei mele sau mai bine zis fosta ca nu ma mai duc cu copilu la ea in veci.
plus de asta n-am mai ajuns nici la intalnirea cu fetele ca Andrei e racit rau. n-am dormit deloc azi-noapte ca mi-a facut febra si tuse din 5 in 5 min cu tot siropul dat inainte de culcare.
am avut o perioada mai nasoala cu banii si nu i-am mai dus nici o atentie doctoritei ultimele 2 dati cand am fost la ea si ieri s-a vazut ca a inceput sa urle la mine ca de ce nu am grija de copil ca raceste tot timpul, ca nu este posibil asa ceva, ca ea are 2 copii cu ambii parinti alergici si nu au racit asa des ca Andrei,si ca aia sunt de 3 ori mai sensibili din cauza de ambii parinti alergici,si picatura care a umplut paharul tineti-va bine:" de ce ati mai facut copil doamna daca nu sunteti in stare sa-l cresteti??"

de unde dracu stie ea ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilu' nu stiu ca acasa nu mi-a facut nici o vizita sa vada ce conditii sunt si cum e ingrijit coplul cum am auzit ca fac alti doctori

ideea e ca mi-a dat trimitere la ORL dar numai ca sa scape de mine. nici macar nu s-a uitat la copil sa vada ce are ca poate nu era de ORL.
in fine ajungem la ORL, il controleaza doctorita si diagnosticul e amigdalita acuta. nu va mai insir sacosa de siropuri pe care le ia ca nu are rost

de ieri ma apuca cate o stare de plans si ma tot gandesc cum isi permite o necunoscuta sa-mi zica mie ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilu?

asa mult voiam sa merg la intalnirea cu fetele...offfffffff e a doua pe care o ratez

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Draga mea eu daca eram in locul tau o pocneam de ii sareau maselele. Nu este ea in masura sa judece pe altii...Si ce daca copilul e mai bolnavicios? Asta nu insamna ca nu este bine ingrijit....Dar chiar si asa datoria ei este sa ajute oamenii nu sa critice si sa ridice vocea....
Eu mor pe chestia de dat "atentii" la doctori. Eu mi-am schimbat medicul de familie acum 9 ani pe acest motiv.Eu nu suport sa dau inainte ceva...Daca sunt multumita merg dupa ce se rezolva si imi arat multumirea dar in nici un caz inainte. Nu este normal sa fim tratati in functie de cat de "atenti" suntem...
Asta ar fi buna de o reclamatie la colegiul medicilor...ca doar si noi ca pacienti avem drepturi si ei ca medici au obligatii...In primul rand este respectul pentru pacient ca doar de aceea s-au facut doctori..nu sa te certe si sa iti tina morala...
Tu nu o lua in seama.Esti o mamica extraordinara

Cristina eu nu stiu cum rezisti fara sa dormi.....iar Vladut..nici atat..E incredibil! Trebuie sa gasiti o solutie sa echilibrati situatia asta caci nu cred ca mai rezisti asa. Si...Doamne fereste sa te imbolnavesti!!!!! Sa nu te mai aud ca spui asta nici in gluma! Copii sunt pentru a ne bucura sufletele nu pentru a ne necaji...Te rog sa iei masuri urgente ca nu e bine ....si in primul rand tu nu esti bine...E cumplit ca nu dormi...si de aici toate se duc spre rau..nervi, stres, oboseala...irascibilitate.....boala......Te rog sa faci ceva

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput