Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
crissteo spune:
Draga crispro, nu am timp mult sa intru pe forum, scriu scurt atat:
fa comanda de homeopate SEPIA- cica sunt f bune, iti zic concentratie si cum trebe luate. Astea ptr tine, eu incerc de azi sa ma gandesc la un plan de bataie ca si albert se trezeste des noaptea, nu sta treaz, dar asa se foieste si maraie. Incerc asa- ii fac programare la un medic f bun sa-mi zica ce-i cu el, care-i buba, unde-l doare, daca e fara buba incepem instructia- dureaza vreo 3 zile am experimentat-o la teo, stiu ca va merge si la albert.
Daca vrei sa-ti mai povestesc cum fac sa-mi spui. Te rog sa ai grija de tine, privarea de somn chiar are rezultate dezastruoase, vrei sa-l faci mare pe vladut nu?
sa fii vesela, mai tii minte ziua aia in care ziceai ca esti fericita, fa ce stii tu si repet-o. nu traim decat un pic, atat de putin, clipele astea nu se mai intorc inapoi si vei regreta ca in loc sa te bucuri la maxim de vladut si de tine si de sotul tau, nu te-ai miscat sa faci ceva sa iesi din rahatul asta.
Teo cand trece pe langa biserici se roaga sa nu moara mami si tati si sa fim bine. Astea sunt cuvintele lui, am ramasa masca cand mi-a spus.
Scuza-ma ca sunt asa directa, o zic ca pentru mine. sunt secunde, ore, zile pierdute. Poti sa schimbi asta , fa ceva, nu o lua ca pe o chestie de aia cu am bebe mic, copilu nu doarme, lasa ca se face mare.
Dureaza cateva zile pana pui totul la punct. deci daca-mi dai voie fac rezumat_
1. mers cu vlad la un pediatru bun sa vezi ce-i cu el
2. mergi cu tine la doctor sa vezi ce-i cu starile mai putin bune, poAte e vreo problema cu tiroida, depresie, etc. nu-i de gluma
Si incredere in tine mami frumoasa si atenta si buna, nu trebuie sa fii perfecta, tre sa fii echilibrata. Daca ai incredere in tine, ai si in vladut si in tati si in altii. si viata o sa-ti fie muuult mai frumoasa. SI TU O SA ZAMBESTI ASA DE FRUMOS SI AI SA FII FERICITA!
Te rog sa ma ierti ca mi-am permis sa-ti zic astea, dar ma doare sufletul cand vad cum te chinui, cand ai putea sa fii atat de fericita in fiecare zi.
Si m-a mai cautat si sefa mea ieri e mess sa-mi spuna ca ma asteapta cat pot de repeed inapoi, ca tipa care e in locul meu ne se descurca, asa ca-mi place la maxim fiecare clipa petrecuta cu baietii mei. Asa o pretuiesc, de n-am aer.
Pupam crispro si ACTIUNE CRIS!
baby78 spune:
michelle tare frumoase pozele..mamici frumoase..copii frumosi....
Ce tare e poza in care Paul si Bianca par a se tine de manuta.....eram convinsa ca e dragoste mare si vroiam sa ii spun ca Paulica fara frica este promis frumoasei Bea
.......Dar..m-am linistit ..Am vazut ca era lupta pe un biscuit ....
Ce mi-a placut seriozitatea lui David cand nazdravanul Victor il tinea de mana..... Oricum s-a vazut comunicare si apropiere intre toti delfinasii...Tare frumosi sunt
Tare frumos sa ii vezi cat de prietenosi sunt si parca se vede ca sunt colegi si "frati" de delfinariu
Iuliana mami fericita de minune Tudor
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Vai, cred ca s-a prins soricelul in lipiciul ala pus de Cosmin, ca aud ceva sub frigider!!! Ce fac eu acum? Eu il las acolo...ca mi-e frica sa pun mana pe el, defapt mi-e frica+mila!!! Edit: Nu s-a prins, l-am vazut eu liber si nelinistit.... Incepem sa ne obisnuim unul cu altul...maine ne bem cafeaua impreuna!!! Vai, vai!!! De abia astept sa scap de el si sa-mi curat si dezinfectez bucataria si camara!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
Ce aventuri traiesti tu acolo
Nu ai timp sa te plictisesti
Si ne mai faci si pe noi sa zambim
Iuliana mami fericita de minune Tudor
crispro spune:
Ziua buna, fete dragi!
Multumesc de aprecierile pt Vladut! Incep sa il las mai mult pe covor fara ham , incerc sa imi fac curaj.
Va multumesc de gandurile bune! Am facut si eu online programare la dr de la cluj (Eladea, Ilinca, ), sa vedem pe cand va fi, prin decembrie , probabil. Dar cum stam asa de atata timp, nu mai conteaza o luna juma.
Histamina, asa e, increderea in copil conteaza foarte mult. Eu il incurajez mult, il laud pentru fiecare progres. Nu imi plac deloc etichetele negative la adresa copiilor. Ma enerveaza cand aud oameni din jurul meu care ii zic "da de ce esti raut si nu o lasi pe mama sa doarma?" si le spun ca nu e raut deloc, e chiar foarte cuminte, doar ca e un pic certat cu somnul.
Paula, spor la prins soricelul
Crissy, . Te apreciez enorm, iar sfaturile tale nu pot decat sa ma ajute! Asa e, sunt incapatanata, am impresia ca nimeni nu poate dormi cu V, ca nu vor sti sa ii dea lp-ul noaptea, etc. Dar vineri seara il las iar cu tata-so, fie cum o fi.
Adriana, asa esti de frumoasa cu burtica!!! Super! Iar Rebe e o papusa scumpa tare!
Ludmila, ti-am vazut flacaul pe Fb, e foarte foarte frumos! Are niste ochi!!! Si niste trasaturi tare finute, ca de fetita! Plus un ten superb!
Paula, abia astept ziua de luni, sa vedem ce zice dr ala!
Palomina, deci pe paine vrea mancarica... hmmm, smecherasul!
Senty, nu fii tu necajel pt o tampita care nu stie ce vorbeste! Sa ii fie rusine! Lasa, ca intalniri vor mai fi, si te vezi si tu cu fetele! Pupam pe Andrei sa treaca repede raceala!
Matusa, pupam si pe Ducu destept! Da, stiu copiii astia tot, tot! Si eu il intrebam pe nepot zilele trecute daca ii place soricelul ala ce merge singurel si chitaie ( o jucarie de la "zhu-zhu") si numai il vad pe Vlad ca merge spre soricel si il ia in mana.
Wow, ce faine poze, fetele! Ce fain ca v-ati intalnit! Delfinasii sunt haiosi, toti niste frumosi si curiosi!
Oana, distractie faina azi! Bine ca iesi un pic! Vroiam sa iti zic ca m-am uitat ieri la clipul vostru de la nunta, eram pe youtube si am dat de el! Ce mi-a placut! Voi sunteti minunati, neschimbati si asa indragostiti!!!
Iuliana, . Hai ca primul pas l-am facut- programare la neuro. Vedem de aici ce mai urmeaza.
Crissteo, mi-au dat lacrimile la mesajul tau. Iti multumesc mult! Mereu ai cuvinte de incurajare, care merg direct la suflet! In zilele cand dorm mai bine, e altfel, vad lucrurile mult mai limpezi, mi-e drag sa dansam, sa ne jucam cu V. Dar cand sunt asa rupta de oboseala, abia astept sa ia cineva copilul. Si apoi ma simt prost ca gandesc asa. Te rog sa ne tii la curent cum decurg si la voi lucrurile cu somnicul lui Berti. O sa caut Sepia, am citit acum un pic pe net despre acest medicament, si cred ca e bun. Of, de ar fi la noi in Zalau un hoemopat, bine ar fi, ca as merge la el. mai intreb, poate dau de vreunul.
fug sa ii fac ceva de papa la copil, mai revin.
Va pup inca o data pe toate!!!
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Paula pai daca Mikey Mouse e la voi venim si noi...doar nu o sa mai dam o caruta de bani sa mergem pana la Disney
glumesc - sper sa scapi de "prieten" cat mai repede
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
senty_mary spune:
multumesc fetele pt gandurile bune .
nici nu se mai pune problema sa mai merg cu copilul la ea dupa faza asta. maine mergem la ORL sa-l vada pe Andrei si o sa merg pe la ea sa-i cer fisa copilului sa-mi fac copie xerox si voi cauta alt medic pt. copil.
am vazut si eu pozele. sunteti superbe, iar delfinasii scumpi rau. a venit Andrei sa vada si el si cand a dat cu ochii de delfinasi a pus degetul pe ecran si a zis:" ete! bebe!" si ma gandeam ca ar fi tb sa fim si noi acolo
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ooana Paula pai daca Mikey Mouse e la voi venim si noi...doar nu o sa mai dam o caruta de bani sa mergem pana la Disney glumesc - sper sa scapi de "prieten" cat mai repede 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
pai venim si noi... lui F ii place mult Mickey... Paula, dar pe Minnie n-o ai cumva pe acolo? cu cat mai multi cu atat mai bine....
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 CRISSY te rog sa nu te abtii,spune. Eu am nevoie de niste palmi ca sa imi revin,stiu ca ma distrug singura si nu fac nimic pt asta. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Am multe cuvinte pe varful limbii, dar o parte o sa le inghit ca nu va cunosc decat virtual si nu-mi permit. Eu nu-ti dau palmi ci si , consider ca tu iti dai prea mult silinta iar drept rasplata esti calcata in picioare. Ok, inteleg, domnul nu suporta sa stea prea mult cu copii, nu-i place sa te ajute prin casa etc, dar macar sa te aprecieze pt ceea ce faci pt el si pt copiii lui.
adrianaBuc spune:
multumim pentru aprecieri.
senty, nici un medic nu are voie sa te trateze astfel; nu inteleg cum o "atentie" poate face un om sa fie mai bland... Si in plus, ce treaba are ea cu modul tau de a creste copilul?! Rolul ei e sa trateaze si indrume, atat! Schimba medicul!!!!!!!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu
crissy77 spune:
crissteo, m-au uns pe suflet cuvintele tale. Ai perfecta dreptate, nu tb sa fim perfecte, ci echilibrate. Eu am mai zis-o, copiii au nevoie de atat de putin din partea noastra ca sa fie fericiti. Eu cand ma uit la Bea cum se joaca, fara ca ea sa ma vada, apoi cand ma vede ii zambesc si o vad si pe ea ca rade cu gura pana la ureche si vine la mine si se gudura ca o pisicuta... mor de dragul ei
Legat de lauda la copil: eu o laud si cand incearca si nu reuseste, daca nu o laud si nu aplaud isi pierde rabdarea si tranteste
Vazut fete si baieti, frumosi cu totii
paula, imi placea starea ta de spirit, asa te vreau. Nu uita sa-i faci o poza soricelului, peste ani o sa-ti aduci aminte cu drag de intamplare si vei avea ce sa-i povestesti lui Raul.
crispro, inceputul e greu
senty,