Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Culc copilul. Nu stiu maine cum am timp sa intru, dar sa nu uit:

Victo, tinem pumnii sa fie foarte bine la examen, sa ai bafta si sa stii tot!!'

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Paula..un banc cu dedicatie

Merge sotia cu sotul in SUA se cazeaza intr-un hotel la un moment dat, sotia vede un soarece in camera, se sperie, urla si ii zice sotului:
- suna repede la receptie, ca tu stii mai bine engleza si zi-le ca la noi in camera este un soarece.
Sotul:
- Hello
Receptie:
- Hello
- Do you know Tom & Jerry?
- Yes, of course !
- Jerry is here !

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Paula ma bucur ca ati reusit sa faceti programarea in Spania asa repede. Doamne ajuta sa dea medicul un diagnostic mult mai bland! Cu ce mergeti, cu avionul?

Crispro

Senty sistemul sanitar din Ro dovedeste inca o data cat de ingrozitor e. Tu ai incredere in tine, nimeni niciodata nu are dreptul sa-ti spuna ca nu esti o mama buna. Esti cea mai buna mama pentru puiul tau! Sanatate multa lui Andrei!

Ce frumoase si frumosi am vazut la Iasi Bianca trebuie sa se fi simtit in centru atentiei cu atatia flacai draguti in jur

Crissteo atat de frumos ai scris
De fapt multe dintre voi scrieti atat de frumos, aveti un talent de a alege cuvinte ce merg drept la inima Eu ador sa va citesc, si ma tot minunez de priceperea voastra, mai ales ca niciodata nu m-am priceput la exprimat idei in scris...cand eram in clasele primare si aveam de facut compunere ca tema, eram aproape bolnava de stres toata ziua

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bon soir!

Crissteo, asa frumos ai scris! Mi-ai uns sufletul! Esti o mamica, femeie, prietena deosebita!

Adriana, radiezi, poza aia cu razele de soare este cea mai potrivita ca sa reflecte cum esti tu, ca o raza de soare!

Paula, asa am un stres cand aud de soricei, am avut de cateva ori pana m-am infundat o gaura pe care o facusera niste idiots care ne-au pus centrala, nu dormeam noaptea cand il auzeam, mi-era combinata frica si sila (mie mi se par simpatici doar la desene animate).
Sper sa-l prindeti si sa faceti o pozica, sa-i ramana amintire lui Raul!

Am avut o zi plina!!
Ma bucur ca m-am revazut cu fetele din Iasi, cu mama frumoasa si echilibrata (cred ca cea mai echilibrata mamica pe care am cunoscut-o) Michelle, care este un model de calmitate si se bucura enorm de superba Bianca, ingerasul balaior , care nu sta locului o clipa! C
u mamica dulce si frumoasa Roxana, care e atat de naturala si se bucura de puii ei, ii iubeste si nu stie cum sa mai le mai faca pe plac, cu ai ei frumosi: David, iubit mic si cumintel, iubita caprita Antonia.
Ma bucur din suflet ca am cunoscut-o pe Btz, pe frumoasa Gabi, cu ochii ei superbi, o femeie calda si inimoasa! Pe timidul, scumpul Paulica fara frica!
Imi pare rau ca nu ai ajuns, Senty , imi pare si mai rau ca Andrei e bolnavior si imi vine sa-i sparg dantura medicului tau, eu sigur ii spuneam urat! Ma uimeste felul in care aleg unii sa uite de orice are a face cu bunul simt si sentimentele umane..

Pe drum inapoi am oprit in Roman, la o verisoara de-a sotului. Pe scurt, m-am simtit f naspa, se tot mira ca V nu sta o clipa locului si ca tot vrea sa traga de foarte multe (si frumoasele) ornamente/artizanate/multe multe lucruri frumoase si ochioase care erau la nivelul lui si ca nu i-am spus nici macar 1 data ca nu are voie sau sa ma impun in vreun fel.. Eu m-am simtit f prost, dar stiu ca ea nu e fata rea, ci doar a cunoscut copii mai cuminti si ea oricum nu are copii.. Eu nu stiu daca m-am mirat vreodata asa de cate nazbatii poate face un copil, sau daca am facut-o, am facut-
o in intimtate, numai cu sotul.. Stiu ca nu a facut-o ca sa critice, ea doar a fost sincera, cum este ea de fel.
Tot drumul inapoi m-am intrebat daca gresesc ca nu incerc sa imi constrang copilul la anumite lucruri, cele care mi s-ar parea ca doar bat apa in piua, ca exagerez sa cer unui copil de 1 an si 3 luni sa nu vrea sa puna mana pe niste lucruri care par niste jucarii (bine, la varsta asta mi se pare ca toata lumea lor e un mare loc de joaca, dar nici nu as vrea sa perceapa altfel lucrurile), sau ar tb sa fiu mai.. cum?! ca oricum as lua-o, nu-mi dau seama ce ar tb sa schimb..

Va rog sa scuzati lungimea mesajului, desi cred ca v-am obisnuit cu logoreea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha, ilinca si eu la fel..asa de prost faceam compuneri. si la pictura si desen eram varza.deci tot ce tine de arta, imaginatie..ooofff

deci, de maine seara sunt prin Bucuresti.daca sunteti prin zona Cismigiu, dupa amiaza ne putem vedea la un suc.

tel meu il au ilinca, andreea, cristina.
va pup.

Cristina, mersi de urari. Cea mai tare din parcare tre sa fiu ):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bumblebee, inainte sa am copii si eu credeam si ziceam ca asa trebuie sa fie un copil, sa stea cumintel sa se uite in jur, cat il tin adultii. Acum ca am copil, vad lumea cu totul altfel. Ei sunt curiosi, exploreaza, si bine fac. nasii mei de aici (din cluj de fapt) nu au copii- si ei mereu imi spun ce rauti is copiii din jurul lor (al altor fini de-ai lor si nepotica ei). Imi zicea ca nepotica a fost la ei si a facut haos, ca le-a tras toate prizele din pereti, cat e de rea, ca le-a zis parintilor (sora si cumnatul) fetitei sa nu mai vina pe la ea, decat cand se cuminteste fata. Pai fetita era curioasa, a vazut ceva interesant si a explorat cum a stiut mai bine. I-am zis ca mie mie se pare absolut normal ce a facut fetita- mai anormal e ca nu au fost parintii sau chiar ei cu ochii pe fata sa vada ce face. No, si mereu zice ca is rasfatati copilasii aia, ca li se urca parintilor in cap, ca de acum fac ce vor cu parintii. Multe nu ii zic, doar sa isi faca si ea un copil

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Merci Cristinapentru cuvintele frumoase la adresa feciorasului meu Vladut! El chiar seamana cu o fetita,la cit de mult mi-am dorito eu
Ps: si vladut se trezeste cam de 4 ori noaptea,da adoarme repede indata ce ma simte alaturea,poate ii este frica,nustiu
Azi mi-am facut o gramada de prietene pe FB! merci ca m-ati cerut in listele voastre!!!
Noi deja dormim
Noapte buna tuturor si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Victo Doamne Ajuta sa scapi cu bine de examene Cat despre compuneri, nu te baga sa fii solidara cu mine, ca tu ai un stil f. fain de a scrie, sugubat, original, asa ca eu sunt departe

Bumblebee nu fii suparata Si eu pana sa il am pe V aveam o parere diametral opusa despre (buna)crestere a copiilor, mi-e si rusine cand imi amintesc Gresala verisoarei dupa parerea mea este ca a fost prea directa, si si-a dat cu parerea intr-o chestiune despre care nu stie mare lucru. Eu de cand a crescut Victor si a inceput sa faca nazbatii ii tot zic sotului ca nu ma voi mai mira de niciun copil niciodata. Educatia unui copil mi se pare cea mai mare provocare, si cu siguranta fiecare dintre noi depune eforturi uriase in acest sens

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, fa-i praf la examene!

Nu am mentionat, dar nu l-am lasat pe V la toate lucrurile alea, in niciun caz, i-am dat un castron cu niste bile de sticla pe care nu le putea strica si alte jucarii de-ale lui, doar ca nu i-am interzis verbal sa se duca la altele ci am incercat sa il distrag, evident, copilul nu a fost f incantat si a mai facut cate o scena, dar na.. era si obosit, a dormit 40 de min toata ziua.. Si inca misca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..da asta e tare cum credeam ca vom fi noi cu copiii.
aoleo, cel mai nasol mi se pareau alea cu urlete, tipete.circotecile alea din magazine.
exact asa am ajuns si eu.
sa ma vedeti cum sunt transpirata toata cd tre sa ies cu ei, si il apuca pe Stefan alergatura prin casa..al mic e la usa..eventual desface crema de pantofi..si Stefan cocotat pe canapea..si eu presata de ceas. mai mereu intarzii in ultima vreme.

denisa, de-as sti ce sa te sfatuiesc as face-o. da habar n-am. la faza asta cu respectul si eu trebuie sa incerc macar sa fac ordine. adica sotul meu nu injura sau din astea..bai, dar are un ton..si mereu comenteaza taca taca..asta cd intra pe usa incepe..ca-s pantofii nu stiu cum...daca aspir spre ex..ca e cablu nu stiu cum..ca unde ii sunt hainele (alea jegoase de puteau- le-am bagat la spalat)..deci nimicuri din astea tot timpul, care efectiv ma scot din sarite.intr-o seara efectiv m-a scos din toate rabdarile si chiar i-am vorbit urat cum in viata mea nu am vorbit- ca nu-si gasea telecomanda- se jucase Mihai cu ea, si era la ei in camera..si a intrat in camera lor- ei culcati recent- sa si-o caute. deci eu nu pot intelege si pace asemenea comportamente.
stiu..toata lumea, fara exceptie zic..vaaaii..sotul tau...da cum draga, ca e comoara la casa omului..dea..adicatelea, nu bea, nu fumeaza, nu ma insala, nu ma bate. DAR nu e suficient.oofff si eu am muuult muuult de lucru, da n-am cu cine si asa o lehamite ma apuca de multe ori..voua ce va mai zic ca oricum nu am cunoasteti si multe nici nu am veti cunoaste vreodata ..ca altfel nici mama nu intelege nimic.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput