Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma duc sa imi fac ceva bagaj. am pus doar cartile pana acum :) oi mai citi maine pe tren.

colac peste pupaza mi s-a stricat frigiderul- adica face 0 grade si in congelator si in frigider. no, roaga-te de vecini, soacra sa imi pun eu congelaturile. bine totusi ca merge partea de frigider, sa poata sta mancarea.

alina, vai atat ma dispera soacra. il invata pe mihai si bune-sa faca ca anilmalutele- eu tot il compar cu Stefan care facea muuuuuuuuuulte la 1 an..el abia acum incepe firav cate ceva (drept urmare il alint "intelijenta":):)
dar are si ea o fixatie- sa il invete NU. NU-i Voie!oofff..si asta casca niste ochi.
eu ii zic de regula Mihai, hai de-acolo!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Seara buna si de la noi.
Ahh ce bine-i fara emisiuni sportive,meciuri si altele.O sa-i zic sotului sa iasa mai des in oras

Azi a fost o zi foarte frumoasa atat pt mine cat si pt Paul,nu i-a mai trebuit nici somn,nici mancare nimic.Dar cand am ajuns acasa a cazut mort in cada de oboseala,nu a mancat nimic,a supt de 2 ori si a adrmit instant.

Despre fete si copii am numai cuvinte de lauda:
-BAMBO de fapt e bona lui David ai a Antoniei,nu e mama reala .O frumusete de fata,zici ca are 21 de ani,tinerica,slaba,aranjata.Cred ca sotul e mandru tare cu o asa sotie.David si Antonia 2 scumpi,cumintei foc,linistiti,bine educati.
-MICHELLE o femeie de o calmitate cum rar intalnesti,Bianca o dulceata blonda cu ochi albastri,cumintica si linistita.
-ALINA,o femeie care imi doream sa o cunosc de mult timp.Sufletista,mama grijulie,amuzanta,isteata,SLABA si ea,cu gropite faine,calma,prietenoasa,care iti da senzatia ca o cunosti de o viata.Victoras,un copilas energic tare,curios,istet dar mai ales MANCACIOS.
-BTZ:o mama cu multeeee kg,vorbeste mult si aiurea.Paul,azi:timidul pamantului,marait,cacacios ,dar dulce .
Mi-a parut rau ca SENTY nu a fost cu noi,am vrut sa sunam la interfon (SENTY lasa-ne un nr de tel),ne-am uitat dupa ea in parc dar nimic.

SENTY eu nu am cuvinte pt dr ta,o femeie de 2 bani si punct.Nu inteleg nici eu ,ca si BABY,de ce o atentie o face mai amabila,la urma urmei salariul ei este din contributia ta la sanatate,macar ar putea sa fie la limita inferioara a decentei.Cel mai bine schimb-o si punct.Si tu nu pune la suflet ce a spus,pt Bogdan esti cea mai buna mama din lume.Va dresc sanatate multa si cum va faceti bine ne intalnim toate in parc da?Va pupam.

Victo mult succes la examen maine,tinem pumnii.

Ilinca si eu la compuneri eram varza,mi le facea sora mea de obicei caci eu nu ma pricepeam.Nici eu nu stiu sa formulez fraze frumoasa ca multe fete de aici,sunt scurta la cuvinte,asta poate ca mereu am fost atrasa de matematica,iar de lb romana nu (in liceu chiuleam de la rom. sa ma pot duce la orele de mate de la alte clase ,asta pana cand era sa fiu exmatriculata )

Paula ce ati mai facut cu soarecele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Gagici, soricelul e bine merci, vesel, se invarte prin bucatarie. Cosmin a curatat camara, sa nu mai aiba ce manca si acum a plecat la cumparaturi, sa-i puna curse locatarului nostru. I-am zis ca maine raman doar 3 vietati in casa : eu, Raul si unul din ei 2 ( Cosmin alege care).
Eu nu-i mai bag in seama pe cei care au de facut comentarii si sunt fara copii. Asa eram si eu, dar mi-am dat seama ce mult am gresit!! Si Raul e neastamparat, nu are liniste o clipa, ne bate pe toti daca nu-l lasam sa faca ce vrea. Stiu ca asta nu e de ras, dar efectiv nu stiu cum sa controlez situatia. Bona imi zicea azi, ca i-a tras niste palme in mijlocul drumului, pt ca a indraznit sa-l ia in brate in incercarea de a-l duce dintr-un loc in care nu avea voie. Asa se repede si da palme si mai si trage de par!! La noi e clar situatie scapata de sub control. Daca il pun jos in momentul in care se repede sa dea, se tranteste pe jos. Si cum e iarna, nu mi se pare o idee tocmai buna sa-l las pe jos si uite asa ne-o incasam noi de la un omulet de 1, 3 ani.
Crissy, eu nu pot sa zic ca sunt cu psihicul la pamant. Ma gandesc ca nu e o boala de viata si de moarte. Apoi ca dr ne-a spus ca sunt sanse de peste 90% sa nu tb medicamentatie toata viata si sa fie un copil absolut normal. In cazul in care vom ajunge la tratament , ma sperie mai mult strictetea si durata de timp. Trecem noi peste toate. Si apoi va am si pe voi, care aveti grija sa raman tare. Imposibil sa se intample ceva rau atata timp cat suntem inconjurati de atatea ganduri bune.
Paula, tinem pumnii maine sa fie totul bine. Bafta multa!!!
Sa nu uit. Super pozele. Ce imi plac mie pozele cu delfinasii nostri!! Imi place de mor sa-i vad interactionand!! Si mai imi plac mamicile lor frumoase si sa citesc ce frumos vorbiti una despre alta!!
Noapte buna tuturor!! In special Cristinei si lui Vladut!!
Aaaa, si ce a zis Crissteo m-a uns si pe mine la suflet!! Si daca tot a venit vb de poze, vreau poze si cu voi, Crissteo!!!
Mie imi place tare mult, cand ma adresez voua sa va vizualizez. Cred ca in proportie de 90% reusesc, dar mai am mici scapari si tb sa rezolv si partea asta.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

DENISA desi vroiam sa tac din gura nu am cum.
Nu te cunosc personal si daca voi spune ceva nepotrivit sa ma scuzi da?
Opinia mea:cred ca problemele voastre nu sunt proaspete,undeva,candva,s-a produs o fisura in relatia voastra,care de-a lungul timpului a dus la o ruptura din anumite puncte de vedere.Ceea ce face,ceea ce iti spune,ceea ce iti reproseaza,comportamentul lui vis-a-vis de voi,de familia lui,ma face sa cred ca nu va respecta mai deloc,ceea ce este grav.Si banuiesc ca nici in privinta comunicarii nu stati mai bine (este un vechi proverb chinezesc ce spune asa "intr-o relatie comunicarea este cea mai importanta caci la o anumita varsta ramai doar cu ea").Probabil venirea pe lume a copiilor a fost pt el o schimbare radicala,s-a vazut pus in fata unor responsabilitati ce le considera mult prea mari pt el si decat sa faca fata fuge de ele,prefera sa stea cu baietii,cu barmanitele decat cu voi,stie ca poate greseste,stie ca tu vei face urat dar e constient si obisnuit ca oricat ar gresi tu vei fi acolo sa-l ierti.E sigur pe lucrurl asta si de asta isi si permite atat de multe cu tine,dar cred ca fara voi ar fi un om mort.
Eu ce as face daca as fi in locul tau:ca si lectie pt faza cu barmanita as pleca in excursie cu o prietena buna,pt relaxare,iar pe el l-as lasa cu copiii acasa,chiar si fara ajutoare,sa vada si el cum e.Si cand va face o noua criza,luat copii,plecat la mama/tata/bunica/prietena o saptamana-doua,nu stiu,o noua reactie a ta,sa vada ca totusi nu vei fi mereu acolo sa-l ierti.Nu cred ca discutiile cu el isi mai au rostul,deja ai discutat de multe ori cu el si una zice si alta face.
As fi curioasa cum e.
Si ca si Crissy,consider ca daca nu ii face placere sa stea cu voi,macar sa aiba bunul simt sa va respecte.
Va pup tare si mult succes cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Nici nu stiu cu cine sa incep..
Paula: si mie mi-e sila/frica de soareci, dar asa ma amuza cum povestesti..eu mi-aduc aminte ca la mama acasa intrau soareci pe la prize...si asa ii alergau ai mei prin casa..
Senty: cred ca ii ziceam "Doamnei" sa se duca undeva...nu cred ca ma abtineam, ii strigam sa auda si aia de la usa.Dra lui Cristi nu are pretentii de nimic, ii las eu daca am cate ceva, dar nu a comentat niciodata, ultima data m-a intrebat ce ii dau lacopil sa manance,eu i-am zis :cam de toate, mai putin fasole si varza.la care ea imi zice:am pe una care da la copil de 5 luni fasole uscata si sarmale mixate, adica facute cu blenderul...
Adriana: stralucesti, si Rebe e super dulce
Cris: mai mai, dar mai aplica si tu faza cu lejeritatea.vrei sa ajungi la Socola??sau pe medicatie..tu si V sunteti intr-un cerc vicios, nici el nu se lasa, nici tu nu te lasi..am vazut ca merge foarte bine V, lasa-l fara ham, asa capata incredere mare in el.al meu copil nu a suportat deloc hamul, l-am incercat putin pe el :D.si daca se mai trezeste noaptea, mai lasa-l 3-5minsa caraie, ca sigur intelege el la un moment dat ca tre sa doarma.
Victo: SUCCESURI maine!!
Ilinca: complet de acord cu tine, mi-a mers la inimioara ce ai scris:*
Carla: eu zic sa fii mai lejera, ca se pare ca nu o sa-l schimbi..
Fetele, si pe mine ma cam apuca pandaliile cand vad pe cate unii fara copii ca isi dau cu parerea, dar ma abtin, ca-mi dau seama ca nu au cum sa stie.Stiti ce zicea o prietena a lu soacra-mea, care nu are copii? Ce e asa greu sa cresti un copil, mai pui o cana de apa la ciorba
Sper ca nu am uitat pe nimeni.

PS: vazui la odisee ca Enik83 e gravi :).

Pupam

PPS: Vladut, sa dormi la noapte!

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Iar intru scurt, am apucat sa va citesc, multumesc de aprecieri cu scrierea mea frumoasa, daca o ajuta pe Crispro inseamna foarte mult pentru mine. Si daca v-a bucurat sau ajutat si pe voi ce am scris, bucuria e cu atat mai mare.

La mine merge mai usor cu scrisul, asa m-am exprimat mult mai bine mereu,cu oralu stat mai prost.

Va cer iertare ca am cerut sfatul cu pusul pozelor la semnatura si voi mi-ati raspusn ca intotdeauna, imi dau seama ca nu stiu sa le pun si nici timp n-am in perioada urmatoare, asa ca daca vreti sa ne vedeti Cristina Scripcaru pe facebook. Multumesc pentru intelegere.

Am vazut si eu poze de la intalnirea voastra, mama mama ce copii frumosi si veseli si ce mamici care mai de care. Ma bucur ca va cunoasteti si altfel decat virtual, candva o sa ajung si eu la performanta asta

Paula sa ai bafta cat cuprinde si sa iasa cum ti-o fi mai bine!

Denisa, imi doresc sa il lumineze cineva pe sotul tau sau sa se lumineze singur cat inca nu e pierduta dragostea ta si a copiilor. Si tu sa fii la fel de inteleapta ca pana acum si cu tupeu un pic mai mult cand e vorba de ce vrei de la el. Auzi, el era la meci cand tu erai acasa cu copiii? Tu mergi la meci fara el? Asta asa de regula, nu izolat? Of, cine a zis ca e usor sa fii matur si responsabil?
Stii cum e o vorba- Daruind vei dobandi! Iti doresc sa dobandesti pe masura daruirii tale si ceva peste!

Nu mai stiu, va doresc o seara buna si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

CRISSY te rog sa nu te abtii,spune. Eu am nevoie de niste palmi ca sa imi revin,stiu ca ma distrug singura si nu fac nimic pt asta.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

atunci hai sa iti spun eu, desi de obicei nu ma bag - imi astept si rosiile of course

nici un barbat din lume nu trebuie sa te trateze asa, cu atat mai mult cel care iti este alaturi in viata, pentru ca tu esti si vei fi intotdeauna frumoasa, desteapta, echilibrata, gospodina etc dar mai presus de toate esti MAMA COPIILOR LUI - i-ai facut cel mai frumos si pretios cadou, chiar daca asta a insemnat din partea ta: sacrificiu si renuntare!
el ca barbat - trebuie sa te iubeasca si sa te ocroteasca dar cel mai important lucru trebuie sa te RESPECTE - intr-o relatie dragostea de la inceput inflacarata se domoleste pe parcurs, e si normal ca intensitatea ei sa scada...important este ca in locul ei sa ramana respectul fata de omul pe care o data il iubeai la nebunie!!!
eu zic sa impui o limita peste care sa nu ii permiti sa treaca, o limita a respectului fata de ceea ce reprezinti tu pentru el si pentru copiii vostrii - iar atunci cand simti ca a trecut de aceasta limita riposteaza!
permite-ti un exercitiu de imaginatie - cum ar fi ca peste ani Carla ta sa fie in aceeasi situatie, ce ai simti tu ca mama vazandu-ti fata atat de trista si suparata - poate mama ta e in aceeasi pozitie azi si nu cred ca ii e usor sa te vada asa

iti doresc multa putere si maturitate, de care de altfel deja ai dat dovata
(sper din suflet sa nu te supere cuvintele mele, la fel i-as spune si fiicei mele daca asa avea una si ar fi in situatia ta)

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

m-ai facut sa plang...iti multumesc ca imi spui asa direct,apreciez enorm...
ai dreptate,mama e tare trita de ce mi se intampla,ba chiar a ajuns sa ii se agraveze migrena cronica ce oricum o are de 15 ani!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Maine am liber!

Histamina, felicitari pt asa vesti bune de la dr.. Cred ca esti in al noualea cer!

Paula, eu iti doresc sa treaca cat mai repede perioada asta de incertitudine, pana hotarati ce faceti. Tinem pumnii sa nu fie nevoie de tratament.

Victo, multa bafta la examen!!! Daca e vorba de sambata dupa-amiaza poate reusesc si eu sa vin. Ai nr. in lista de pe mail?

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Crispro, cat de bine te inteleg cu somnul. Noroc ca la noi sunt doar cateva nopti nedormite pe luna. Cateodata mai multe, cateodata mai putine.
eu cand aveam o noapte nedormita recuperam la pranz, cand dormea SN, altfel o luam pe aratura.
Stiu ca nu obisnuiesti sa dormi la pranz, dar incearca. Fa-ti un ceai mai concentrat de tei sau din cele ce se gasesc la farmacie speciale pt somn si incearca sa dormi odata cu Vladut. Poate in prima zi n-o sa dormi, nici in a doua, dar a treia poate te odihnesti si tu. Stii si tu ca odihna e foarte importanta.

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele de la intalnire si ce frumos povestiti deapre delfinasi si mamici!

Mergi la inceput