Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Moldoveanca, sa ai o zi superba ! eu nu pot sa pun de-aici majorete, dar scriu
hai Moldoveanca, hai Moldoveanca !

:))

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim de urari tuturor !
Am ajuns ieri la clinica si i-au recoltat sange si cultura secretie nazala, a plans si s-a zbatut... a trebuit s-o tina sotul Bine macar ca i-au nimerit vena din prima, ca are mainile grasute si nu se vedea nimic, au verificat-o de cate 2 ori pe fiecare manuta... Pana la urma am scapat... pana la anul, cand va trebui sa-i facem analizele pt celiachie
Da, papanash, maine Maria merge la gradi, ea este perfect sanatoasa. Sa speram ca ramane asa macar anul acesta !
Multa sanatate bolnaviorilor ! Of, Yaia, iar tusesc ?
Mandarinutza, tare mi-a placut ce ne-ai povestit de Antonia, mi-am si imaginat-o pe role . Succes cu pianul ! Daca aveti pianina, chiar merita sa-i gasesti profesor !
Despre analize si cerinta de a nu manca inainte.. eu nu ma pricep, recunosc, dar dr mi-a zis sa o aduc nemancata ( sau sa ii dau sa manance cu cel putin 3 ore inainte ) pt ca printre analizele recomandate era si glucoza serica ( sper ca am retinut bine ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, ba cred ca poti sa pui si tu majorete de pe telefon, scrie cuvantul majoreta intre paranteze drepte. Hai, sa-i facem moldoveancai galerie asa cum trebuie !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Hai Moldoveanca!!! Sa ai nastere usoara si bebelus sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, si ...nastere usoara Moldoveanca!

multumesc Sabinelor pentru intelegere legat de FB. Cred ca sunt de a dreptul in razboi contra virtualului.

La noi totul e ok in mare. Andrei la gradi, pare ok, dar nu scapam de buzele arse pe care le musca tot timpul. Miercuri are o sedinta foto la gradi, ceva pentru Craciun.

La Alex ma duc azi la scoala la consultatii. A fost declarata Steluta saptamanii si este extrem de mandra si fericita. Si eu...evident! Merge cu drag la scoala si asta este foarte important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata si poftiti la o tare, tare si aromata.

Moldoveanca, , sa ai o nastere usuoara si un bebelus sanatos si mancacios.

Roxana, felicitari Alexandrei si la tot inainte!!!

Noi lipsim astazi de la scoala, azi-noapte s-a lasat cu circ mare. Alexandra a inceput sa verse din senin in jet, cred ca in 2 ore varsase de vreo 8 ori si avea niste dureri de burtica crunte. Cand am vazut ca toate incercarile mele de a o face sa se simta mai bine sunt zadarnice am chemat salvarea. Abia dupa injectia facuta s-a mai linistit si ea si noi. I-am facut galerie eu si Andrei ,daca pot spune asa pana pe la 4 dimineata. O tin pe regim cateva zile si vedem cum se comporta. Nu-mi dau seama de la ce i s-a tras, ce a mancat ea si papat si frate-su. Insa probabil ficatul ei este mai sensibil si s-a revoltat.
Sunt rupta de somn, insa trebuie sa ma mobilizez, azi am mult de munca, iar dupa- amiaza merg cu Andrei la doctor la Fundeni dupa analiza si pentru al mai vedea o data.

Zi cat mai usoara fetelor, fara stres!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

ALATURI DE BIBI

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, greu cu copilasii bolnavi, eu de-abia fac fata la unul, ma gandesc la e mult mai greu sa ai 2 bolnaviori, fiecare cu durerile lui, cu toane, of !

Eu am zis doar de tuse, nu am zis ca sunt bolnavi. Vad ca se tin tari ai mei amandoi deocamdata.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Salutare in casa noua
Noi mergem maine la spital sa-l cunoastem pe motzatul nr 2 si suntem tare emotionati.Pe Vlad il ducem sa doarma la sora mea pt ca trebuie sa fim la spital devreme.
Va imbratisez si va rog sa-mi tineti pumnii maine

Nastere usoara, cred ca deja ai nascut, abia astept vesti despre Bebe cel nou-nout!

Mergi la inceput

Valentina, sper ca ai vazut ce ti-am scris de mononucleoza. Sper sa fi fost asta la Andrei!
Sanatate multa Alexandrei! Off, ce mai tragi si tu cu ai tai puiuti! Si mai esti si singurica!

Roxana, bravo Alexandrei!
Stii ca eu eram cu tine in ceea cu priveste FB, dar pierdeam din barfe. Asa chiar am mai intrat in legatura cu fosti colegi plecati din firma sau posti colegi de liceu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Moldoveanco... ai comis-o?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput