Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Moldoveanca cred ca si-a intalnit bebicul, sper ca sunt bine amandoi. Astept vesti.
Roxana, felicitari stelutei. multi de la mine.
Papanash, nu am ajuns ieri, din pacate, a intervenit o vizita neasteptata, dar urmeaza.
Valentina, sanatate Alexandrei.
Despre noi, suntem bine, vb lui Luy sper sa ramanem asa, avem si noi maine la gradi sedinta de pozat pt Craciun...un craciunel. Sunt tare mandra de el, este fan piticlik si numai asta vrea sa joace...
s-a dus linistea mea la PC...dar accesul lui este conditionat
moldoveanca spune:
Daa am comis-o!!!e un scump de 3600 gr si 50 cm,copie fidela a lui Vlad.suntem bine amandoi !va pup
mandarinutza spune:
Felicitari Moldoveanca! Sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!
Roxana_G spune:
Moldoveanca, felicitari, sa va traisca, sa fie sanatos si norocos!
Eu sunt la munca, azi e iar nebunie. Dar Steluta va multumeste pentru felicitari. Andrei e ok si el, am primit ieri raport de la logoped pentru C-ul lui cu ecou, e totul bine.
Ieri a desenat Andrei familia lui si m-a surprins ca personajul cel mai mare care este de mana cu el este Alexandra. Eu sunt sunt cea mai indepartata..(.mi-a dat de gandit. Oricum deseneaza din ce in ce mai bine.
De ceva timp imi tot cere sa ii scriu numele sa invete si el. Ieri a scris la gradi pe o foaie cu portretul lui, cu cap mare si zambet larg: IERNA. Mi-a luat ceva sa inteleg ca era ANREI scris invers, de la dreapta la stanga, si fara D.
Erina spune:
Felicitari Moldoveanca! Sa va traisca baiatul sa fie sanatos si norocos toata viata!!!
Roxana, bravo lui Andrei. Daria ieri a exersat I LOVE YOU tot asa la cererea ei.
Maine o duc la gradinita sa vad cind si daca au sedinta foto. Aveam in caietul de corespondenta si o nota cum ca se distribuie rolurile pentru piesa de Craciun.
isabeluta spune:
Moldoveanaca sa va traiasca gagalicea! Pai daca seaman cu fratele mai mare trebuie sa fie un frumos!!!!
Papanash iti scrisesem un mesaj luuung! O sa mai incerc o data...mai tarziu. Acum sunt asaltata...
myral spune:
Bine v-am gasit IN CASA COPILARIEI!V-am urmarit de cand ati facut primul pas aici dar abia acum mi-am facut curaj si timp sa scriuSper sa fie la fel de multa activitate pe aici ca e asa bine cand am ce citiMyral cu Darius, Elisa si Isabela