Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
ludmila_p85 spune:
toti bolnaviciosii,inclusiv pe al meu!!!
Of si noi probleme cu nasucul avem,sper sa ne treaca cit mai curind!!! Acuma facem nani,sa vedem cit dureaza,o ora sau...??? V.a inceput de azi sa se urce pe canapeaua noastra! e cam inalta dar a reusit!!! A rupt azi cartea preferata cu animalute in doua!!! A invatat sa scuipe cind ceva nu-i place sau se alinta ca-i satul!!
ludmila_p85 spune:
Nu te mai stresa atita Nicole, o sa fie totul bine pina la urma! nu ai uitat ce ai promis ieri? sa vedem daca te imbeti (sper sa te inveselit putin)
tina_80 spune:
Am intrat repede sa spun si eu Antoniei sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa! La multi ani ANTONI!!!!! Va pupam cu mare drag si petrecere frumoasa!
Inca n-am apucat sa citesc nimic din ce ati scris azi si nici nu cred ca apuc ca tb sa ajung la apartament, ca vine seful de pe amenajari.
Baby, cum a fost noaptea, dar azi cum e Tudor? Il pup sa treaca repede! ...lasa ca se face el baiat mare si cu puta frumoasa
crispro spune:
Nu stiu ce e cu V- ieri la amiaza a dormit 3 ore. Azi deja doarme de 2 ore jumate. E drept ca s-a mai trezit, a plans, l--am linistit rapid si a adormit la loc :)
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
MULTUMIM DIN SUFLET CA V-ATI GANDIT LA NOI. Se pare ca nurofenul si-a facut efectul si a dormit bine noaptea trecuta (sau mai bine zis seamana cu mine si ii place tare mult sa doarma) A dormit de la 22.30 pana azi la 10 cu 2 treziri: la 1.30 tipa si se tinea de putza dar a adormit la loc si a doua la 7.30 pentru LP. A icnit in somn dar nu s-a trezit...Azi vad ca este mai bine si nu mai urla. Ba chiar si cand l-am toaletat acolo nu a mai plans asa de rau....si plus ca este aproape vindecat...Este incredibil ce repede se reface tesutul la copii
Cris2010 sa stii ca si Tudor avea foarte vizibil o pupila mai mare decat cealalta si am fost cu el la control (la 3 luni, 6 luni si acum la 1,2 ani) Acum diferenta este mult mai mica dar important este ca nu prezinta nici un fel de problema...Fundul de ochi este ok...Revenim la control in martie si apoi la 2 ani. A spus ca in principiu nu se poate lucra cu ochii pana nu au 2 ani pentru ca nu coopereaza Eu zic sa nu iti faci griji ca pupilele sunt diferite mai ales daca si sotul tau are aceeasi diferenta.
Dar de ce spui ca este posibil sa nu vada cu un ochi?...I-a facut ceva teste sau asa crede doctorul?
Citat: |
citat din mesajul lui ainotna Lauri_ca, cica dr Tudor e un oftalmolog bun in Ct (are si aparatura buna). Dar pe Bogdan nu a vrut sa-l consulte, ca cica nu iti poti da seama la copii asa mici (bullshit, ca miopia se depisteaza de mult mai devreme...). Nasol cand sunt si mai multe diagnostice... |
nu il recomand pe dr. Tudor.... Noi am fost la Dobrogea la dr. Plesa...Are si aparatura si experienta. Si eu stiu ca daca este ceva de operat la ochi este cel mai indicat sa se faca pana in 2 ani ...asa sunt cele mai reusite cu recuperare spre 100%
Iuliana mami fericita de minune Tudor
bumblebee spune:
Hello!
Paula, sanatate multa lui Raul! Asa m-a umflat un rad imaginandu-mi-l cu castronul de ciorba in cap . Stiu ca nu iti venea a rade, dar na, vad ca astia mici is tare nazdravani! Si Nicole cum povestea de puiut ca a dat el papa peste tot, pai na, saraca dusumea.
Mara, tare pasaroiul Marei!
Sanatate tuturor delfinasilor!!
Crisu', nu stiu ce e cu Vladut, dar sper sa-l tina!
Al meu e cam la 9-10 h pe noapte si 2-3 h ziua.
De cazaturi n-am mai spus ca ne-am obisnuit. Are buza sparta iar , semnele de pe frunte nu i-au trecut . Am o poza cu fata lui 'tatuata', am sa o incarc imediat.
De la o generatie la alta copiii sunt mai inteligenti, vin deja cu un bagaj genetic superior pe care il perfectioneaza, avand si mai multe posibilitati, parinti informati, mai multe surse de invatare si informare. Si noi ramanem masca in fiecare zi, desi e baiat e f bine dezvoltat (comparand cu fetite din jurul nostru, la aceeasi varsta).
ochidut spune:
Alice, mare dreptate ai cu emotia cuvantului mama, asa sunt si eu, deabia acum ma topesc cand o aud.
histamina, dar voi nu aveti cantar..ma gandesc ca daca aveti problemele astea ar fi fost util unul
paula, ce m-am amuzat imaginandumi-l pe raul
baby, pupam puiutul....off mi se facea pilea gaina cand ma gandesc ce il ustura
Cum faceti voi cand punei poze aici? Vroiam sa pun si eu o poza in cotinutul mesajului ca imi e mai usor, dar zau daca stiu
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
intrebarea mea cu poze era depasita....., ignorati va rog....acum am vazut ca scrisese deja crispo
de Larisa Ioana 24.06.2010