Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
ainotna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena cris, tu esti la munca, asa-i? cum e? apropo de copii care inteleg tot. azi dimineata nu mai stiu cum a venit vorba de ecografii si ii ziceam lui marius ca la fisa s-a vazut ditamai pasaroiu la morfologia de trim 2. s-a oprit mara din joaca si facea "piu piu" asa fac toate pasarile pt ea, inclusiv a ei se pare :)) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+ |
Alice_Elena spune:
dar ce are bogdan de vrei sa il duci la oftalmolog?
eu i-am dat marei de 2 ori nurofen aseara si tot a mai plans. mi-e mila de ea cu toti premolarii in curs de iesire
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
Alice_Elena spune:
andreea, sigur sunt mai destepti. adica maicamea se minuneaza de mara pe zi ce trece, a zis ca noi nu faceam atatea, si nu intelegeam atatea. in schimb eram mai cuminti
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
ainotna spune:
Alice, pe Bogdan il duc la gradinita, el e ok, tuseste doar cand se trezeste. A mai avut cate o criza de tuse cateva nopti, dar nu-i grav...El doar ii aduce lui sashi tot ce e mai bun de la gradi...
ainotna spune:
Are miopie. Primul dr a vrut sa-i puna imediat ochelari, al doilea a zis sa revenim la control cand invata sa vorbeasca (pe vremea aia nu vorbea) sa ne putem da seama de acuitatea vizuala (separat de valorile care ii ies la aparat) iar al treilea a zis ca pana incepe scoala (adica pana citeste, scrie) nu-i nevoie de ochelari, ca miopia nu inainteaza daca nu porti ochelari ci daca iti fortezi ochii. Asa ca, nu stiu ce sa fac
histamina spune:
eu am avut retinopatie de prematur,ca si eu ma laud cu 26 de sapt si 900 de gr,deci fi-miu ar fi urias pe langa ce am fost eu.
e adevarata faza cu fortatul si cu TV-ul.
am invatat sa citesc si sa scriu la 5 ani si, pt ca tata nu vroia sa citesc, ma ascundeam pe sub masa,prin pod.
rezultatul: -7 la ochiul drept, -1 la stangul.
afine sub toate formele(eu-s alergica).
simt ca o iau razna pana maine.cred ca am tensiunea 20.mi-a revenit ciclul,desi se oprise abia ieri,dupa 14 zile.nu pot manca.am un mare pietroi in stomac,in gat,in inima.nu ma pot concentra sa lucrez,desi am o speta ultra urgenta.
de alea 200 de gr sau macar 100 de gr daca le-a psu inseamna ca asimileaza si de alea depinde sa nu ii mai faca punctia intestinala.
dar le-o fi pus??????????
lauri_ca spune:
La multi ani Antonia! Sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri mereu parintii!
Victo, babele spun ca daca ai cazut, sigur te mariti anul asta
Si Stefi ma imita daca tusesc sau stranut, dar rade dupa aceea, deci nu vrea sa ma pacaleasca, doar se distreaza.
Ainotna, si eu cu Radu am fost la 4 oftalmologi, nici macar 2 diagnostice nu au coincis(adica are hipermetropie si astigmatism, dar dioptriile le-aau dat total diferite, un dr. chiar mi-a spus sa nu-i fac ochelari ca se corecteaza de la sine), asa ca i-am facut cu dioptriile cele mai mici si ii poarta doar la scris, citit si calc. Na asa patesc daca ma duc la mai multi doctori, sunt total in ceata.
crispro spune:
Crissteo, pt poze: iti faci in picasa un cont al tau (poate ai deja) cu poze. iar ca sa ni-l arati noua, doar ne pui linkul (adica copiezi linkul din picasa, de la pozele tale, si ii dai paste aici) cam asa http://picasaweb.google.com/114113026492227213912/Vlad2011#5562690119749635122 - si noi vedem pozele. Acuma, ca in loc de carnatul asta sa apara un cuvant, spre exemplu "poze", faci in felul urmator: in momentul in care ne scri noua mesajul, ai sus , in acea pagina de raspuns, niste butonele, primul e B (bold), al doilea I (Italic), etc,pana ajungi la unul ce arata ca un plic cu doua sagetele albastre. Dai click pe el, ti se deschide o fereastra, in care scrii ce vrei sa apara, ex "poze", apoi dai ok sau enter, si ti se deschide o a doua fereastra, unde pui linkul de la pozele tale, si dai iar ok. Atat. Acum in mesajul ce il scri va aparea doar cuvantul "poze" scris pe fond albastru, iar noi cand dam click pe el, ne va duce la pagina ta de picasa. aici ai exemplul meu: poze Sper sa reusesti- daca nu, mai intreaba-ma.
Aaa, am uitat- nu uita sa faci publice albumele pe picasa, ca altfel nu vedem nimic. Iar ca acel link cu poze sa il ai mereu la semnatura, va trebui sa intri pe contul tau de Dc, in dreapta, la profil personal, apoi la semnatura, in josul paginii, undeva, si acolo pui linkul respectiv si salvezi. Iar apoi,la fiecare mesaj de al tau scris pe Dc, pe langa semnatura anterioara (cu mami de Albert si Teo) va aparea si linkul. Sper ca nu te-am bagat in ceata, ca am un stil de a explica...
Sa-l ajutam pe Alex
ainotna spune:
Lauri_ca, cica dr Tudor e un oftalmolog bun in Ct (are si aparatura buna). Dar pe Bogdan nu a vrut sa-l consulte, ca cica nu iti poti da seama la copii asa mici (bullshit, ca miopia se depisteaza de mult mai devreme...). Nasol cand sunt si mai multe diagnostice...
Roxana_Theo spune:
Buna si de la noi si la multi ani Antoniei.
De asemenea le doresc insanatosire grabnica delfinasilor raciti.
Noi suntem bine si sper sa ramanem tot asa macar o luna caci de cand a inceput toamna, Theo a fost racit de doua ori. De ieri e foarte marait. Cred ca de la maselute caci doua de sus se vad iar gingiile de jos mi se par tare rosii si umflate.
Ah, am citit despre Mara vorbareata. O pupam si speram sa-I calcam si noi pe urme cat mai curand. Deocamdata suntem la faza de recunoastere (de exemplu a partilor componente ale unui avion-pasiunea lui Theo) insa mai avem cale lunga pana sa le si numim.