Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
histamina spune:
bravo pt strumfi destepti!
s-a intrerupt curetul acasa joi seara. eu eram la germana. sotul era fericit ca strumf statea asa linistit si il tot lauda,asa ,pe intuneric.
a dat drumul la curent si s-a dus toata linistea:strumf varsase castronelul cu branzica,smantana si mamaliguta si o intinsese constiincios pe mobila, patura si dusumea,ca era prea multa pe patura.
sa nu pape si dusumeaua?
Cris2010 spune:
Paula, eu inca nu indraznesc sa-i pun mancare in castron sa se serveasca singura. Ce e mai lichid ii administrez eu.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Si noi am fost la un control oftalmologic din cauza ca SN are pupila dreapta mai mare decat cealalta. La noi e genetic, sotul are la fel. Dar revenim la control la 3 ani, s-ar putea sa nu vada bine cu ochiul cu pricina.
Cris2010 spune:
Am zis eu ca am terminat cu mucii, dar ei n-au terminat cu noi. Ciudat e ca revin ziua, la somn n-are treaba...
Sanatate la puiutii raciti!
Mi s-a terminat pauza. Pupici!
ainotna spune:
Cristeo, eu astept vara ca sa le treaca mucii, pana atunci...ma rog sa nu faca forme grave...As da vina pe gradinita ca vine Bogdan cu diverse de acolo, dar nu am cum, pentru ca oricum se imbolnaveau, ba din parc, ba din vizite...asa ca ma resemnez. Daca descoperi vreo metoda sa mi-o spui si mie
Crissy, abia astept sa veniti in Bucuresti si sa ne dai vesti bune
Alice_Elena spune:
cris, tu esti la munca, asa-i? cum e?
apropo de copii care inteleg tot. azi dimineata nu mai stiu cum a venit vorba de ecografii si ii ziceam lui marius ca la fisa s-a vazut ditamai pasaroiu la morfologia de trim 2. s-a oprit mara din joaca si facea "piu piu" asa fac toate pasarile pt ea, inclusiv a ei se pare :))
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
ainotna spune:
Cris2010, tot e bine, ca doarme linistita daca nu-i revin mucii noaptea...pe mine m-a trezit Sasha ieri din ora in ora, saracu' nu putea sa respire, se ineca. O pe SN sa treaca mai repede.
Trebuie sa merg si eu cu Bogdan la oftalmolog, nu prea stiu unde sa merg, parerile doctorilor sunt impartite si nu stiu pe cine sa ascult
Alice_Elena spune:
anca, si tu esti acasa cu amandoi? sau il duci pe bogdan la gradi?
eu nu inteleg ce e cu mucii astia. ca si la noi se fac 3 saptamani de cand tot are. bine ca are doar atat. si s-a si imprietenit cu aspiratorul. daca se simte mucoasa ia furtunu ala si face ca aspiratoru :))
ochidut, o striga pe acelasi ton ca mine oricum ma bucur ca si pe mine ma striga la fel acum. "mamiii" si tasu nu mai e "tata" e "bebiiii" (de la bebe ).
acum simt si eu emotia aia cand te striga copilul "mama". cand a zis prima data "mama" nu m-a impresionat, dar acum ca stiu ca la mine se refera e altfel
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina bravo pt strumfi destepti! s-a intrerupt curetul acasa joi seara. eu eram la germana. sotul era fericit ca strumf statea asa linistit si il tot lauda,asa ,pe intuneric. a dat drumul la curent si s-a dus toata linistea:strumf varsase castronelul cu branzica,smantana si mamaliguta si o intinsese constiincios pe mobila, patura si dusumea,ca era prea multa pe patura. sa nu pape si dusumeaua? |
haha...parca-l si vad... si cine a facut curatenie dupa?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena cris, tu esti la munca, asa-i? cum e? apropo de copii care inteleg tot. azi dimineata nu mai stiu cum a venit vorba de ecografii si ii ziceam lui marius ca la fisa s-a vazut ditamai pasaroiu la morfologia de trim 2. s-a oprit mara din joaca si facea "piu piu" asa fac toate pasarile pt ea, inclusiv a ei se pare :)) Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+ |
super tare si Mara ta... mi-e clar ca astia micii sunt tot mai destepti de la o generatie la alta...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...