Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

De operat la copii se opereaza strabismul. Miopiile/hipermetropiile nu se opereaza pana la maturitate, eu asa stiu, sper sa nu gresesc.

La multi ani, frumoasa surioara Antonia!
Sa iti dea DD sanatate, o viata frumoasa si sa te bucuri de cei dragi!
si pe mami dulce dulce, ca are fata mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

La multi ani, Antonia!

La multi ani, Antonia scumpa si draga, sa ai o viata frumoasa plina de bucurii

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Sa va arat si eu cateva poze noi, Cumintelul meu

Cris2010, cum e la munca?

Rody, tu cum de esti pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Sa va arat si eu cateva poze noi, Cumintelul meu

Cris2010, cum e la munca?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

haha...tu Alina, ce privire de terorist mic si strengar are... da asa-i sta bine...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Palomina succes cu intarcatul....La noi este un succes total....Nu pot spune ca nu imi este greu...mai ales cand il doare ceva si plange automat imi vine sa scot sanul sa ii alin durerea (asta era remediu la orice durere a lui)...dar...ma opresc si caut alta metoda de alinare....
Vreau sa iti spun..ca asa cum spunea si Tina ..acum mi se pare mult mai afectuos cu mine....Deja cand ne culcam vrea sa ma simta...vine peste mine..ma pupa, ma mangaie...imi tine mana pe el si daca vreau sa o iau plange.....Ne dragalim pana adoarme....Si eu eram stresata de ideea de a il adormi fara tzitzi...eu altfel nu stiam cum...dar, crede-ma ca e usor si foarte placut...Ne punem in pat si el incepe calareala...alintarea...iubirea fata de mine.....pana adoarme in bratele mele Ma topeste...Pot spune ca imi place mai mult de T intarcatul
Asa ca acum pot spune ca nu regret ca l-am intarcat si sunt si cu sufletul impacat ca se pare ca nici lui nu ii lipseste

Alina, ma topesc dupa feciorul tau...Se vede ce zgatie este...un strengar

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

cu tusea,ei ,m-am facut de ras in cel mai mare stil.
cum ieseam din camera,strumf tusea.
lasam totul, il luam in brate si tacea.va dati seama ca m-am speriat,auzindu-l de mai multe ori.
imbracat,dus la dr.
misto a fost cand am ajuns la spital si s-a constatat ca e teatru curat!

ce tare strumful tau

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Victo esti mortala!
Eladeea ma uimesc si pe mine picii cate stiu,cate asocieri fac,ii intreb ceva nu trece o secunda si recationeaza conform sau imi raspund cum stiu sau imi aduc obiectul.

Ludmila,Bumble,Crispro,apropo de maini am sa va pun o poza,sper sa nu va ingroziti prea tare,mai rau ca mainile mele nu arata nici o mana pe care am vazut-o vreodata la o femeie(palme ma refer). nu mai inteleg nimic,am crezut ca e D.de contact,am eliminat o gramada de chestii,am crezut ca e atopica,am eliminat iar,oua,lapte etc,ma spal cu bioderma de bebei,dat cu pp antirecidiva.nimic!!!!!!!!! Nu mai rezist,de 15 ani am aceeasi problema,nici macar nu e regula ca e vara ca e toamna,ca e iarna,ca ploua,ca sunt inflorite ambroziile,sau mai stiu eu ce!ca sunt la mare sau la munte,ca sunt in RO sau in afara.
medici nu au raspuns.faza acuta cu starea latenta alterneaza non stop!!!!

Nicole ,cred ca e groaznic prin ce treci!dar vad ca esti o optimista,asta e bine!si acum am vazut ca tu alaptezi inca!bravo mami!!!!!!!!! ce ai luat tu pt maini sunt corticosteroizi sau unde se incadreaza?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Voi stiati ca sampoanele, cremele, uleiuri de corp se arunca la gunoi dupa 12 luni de la deschidere? Am aflat si eu de curand

da, dar la mine nu tine niciunul un an , doar o crema antirid nesimtit de scumpa a depasit termenul, ca o pastram in frigider si nu-mi aminteam de ea decat poate o data/saptamana. asa ca intr-o zi am verificat termenul si am vazut ca avea deja 18 luni

Mergi la inceput

Citat:

De operat la copii se opereaza strabismul. Miopiile/hipermetropiile nu se opereaza pana la maturitate, eu asa stiu, sper sa nu gresesc.

asa e! se opereaza dupa 18 ani, noi am studiat deja piata: 600 euro/ochi, nu necesita spitalizare...

Mergi la inceput

Citat:

acum am ajuns la zi, am recuperat capitolul asta, am vopsit-o pe mama, si eu is acum cu vopseaua in cap, i-am facut macaroane Isei (pe care le-am uitat pe foc si s-au ars )... am anuntat de ieri ca azi am zi scurta, pana la amiaza , la 2 jumate eram acasa, cu capuccino in fata

Mergi la inceput