Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Desirre, am ras nu gluma - la "un arici" -- nu te supara (ca nici eu cred ca nu sunt mai breaza), dar daca nu scriai tu sub poza, un arici, n-as fi ghicit nici intr-o mie de ani ce animalut se vrea - eu as fi zic ca e mai degraba un dinozaur, hipopotam sau ceva de genul asta

Oricum, sunt minunate creatiile voastre, tare frumos lucrati impreuna

Belleanne, hai mai, tu le-ai pus ceapa chiar sub patura?

Eu o puneam intr-un castronel, pe un raft de lamga pat

La noi si Lara si Annika cad din paturi. Eu daca nu le stiu cumva asigurate, dorm ca iepurele, am nopti criminale.
Larei i-am luat o protectie de la Ikea, iar Annikai i-am facut pat la comanda cu margini speciale (3 laturi inalte)
Si asa dorm si eu si ele linistite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

hai sa va dau o asa mai pe la pranz, paote va inviorati.
hai ca a trecut si ora fatidica 111111, 11.11.2011. acum puteam sa ne bucuram. sau sa ne povestim cum am petrecut sfarsitul lumii :)

cred ca v-ati dat seama ca eu am chef de vorba si lipsa de chef de munca. mi-e foame, si parca as manca niste sushi, ca cica numa ce s-a deschi un nou restaurant japonez la noi in oras. tb sa studiez problema si poate ii fac o surpriza sotului diseara si il invit la o cina. evident, insotiti de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata pe la pranz

Mai da' numai fete destepte sunt pe aici, pe la noi? DanaH, uite la asta nu ma gandisem ca ar putea exista patuturi cu scara detasabila. Saru'mana de pont nu ma gandisem....dar sa vedem ca deja l-am bagat in sperieti pe sot cand i-am spus ce s-ar putea intampla
sushi zici? super...la noi restaurantele japobeze sunt inca ceva de lux, din pacate.mi-a spus o prietena care a fost pe Dorobanti la unul ca a platit pt 2 persoane 400 de ron doar fiindca a venit bucatarul si le-a taiat somonul in fatza hmm, aiurea. Eu oricum imi cumpar din supermarket si mi-l face Stef ca la carte...e tare, tare bun si infinit mai ieftin.

Noi si weekendul asta si cel viitor suntem pe la aniversari, e Vlad invitat.

V-am pupacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alyshule cum face mai, soata ta somnon ca la carte? Mie nu-mi palce deloc si as vrea. Eu il fac la gratar de ala cu apa sau grill de ala tigaie sau cuptor, nu-mi palce in niciun fel. Noroc ca e scump, iau doar pt copii, pt omega.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lorichutz, pai eu ma refeream la somonul crud, caci eu il mananc crud. Il spala barbata-miu si apoi mi-l taie cubulete perfecte ca la restaurant, ceva de genul www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.summerday.ro/wp-content/uploads/2011/04/Sashimi.jpg&imgrefurl=http://www.summerday.ro/2011/04/03/sushi-pizza-sau-paella/&h=447&w=500&sz=52&tbnid=V1IYUne_LmoX1M:&tbnh=105&tbnw=118&prev=/search%3Fq%3Dsashimi%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=sashimi&docid=1cKjj1qyB64qUM&sa=X&ei=MBy9TvG7LYrZ4QT4_rnABA&ved=0CDYQ9QEwAQ&dur=537" target="_blank">platou sashimi, doar ca pe platoul din poza sunt si alte tipuri de peste crud, eu mananc doar somon. In Franta le mancam si pe celelalte.

Aseara am mancat stridii nu mai mancasem de vreo doua luni si eram terminata de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lorich, cu ce nu esti de acord in mesajul meu? Sau ai dezaprobat din greseala?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Noroc ca e scump, iau doar pt copii, pt omega.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

noroc ca e scump?!?! mie-mi vine sa plang ca e asa de scump, ca altfel as manca si eu nu doar Cristi; mie-mi place f mult, gatit oricum
din fericire saptamana trecuta aveau oferta la CRF 28 de lei kg de rondele; am luat si eu un kil

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

hahahhaha 2 prostii dintr-o lovitura!!!

Lumi asta cu "noroc ca-i scump" am scos-o din putza gandirii....ai inteles ce-a vrut sa zic....sunt capiata, deh

Desiree hahaha, chiar voiam sa zic mersi de crafts, ca uitasem in precedentul, il am deshis, sa-l facem mai tarziu...eu nu te-am dezaprobat bre!!Poate Ana????!? De sunat te-a sunat cineva de la laptopu meu??? Ma duc sa dezaprob ce a dezaprobat Ana. multi

Alysh mersi de raspuns..hmmpeste crud, zis simplu "pas" si ...noroc ca e scump !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lorich, stai linistita ca m-am 'prins' ca era o greseala cu dezaprobu'. Nu-i bai, ca doar nu-s pe bani

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

da' ce prostie!!! Nu mai pot da "undo"... am incercat s adau "like" si cic a"eroare, ai votat deja" No, pi buni??/ In fine...Mesajul ala era de "like"..mi-a placut ideea cu tepii ariciului facuti asa ...si mi-a palcut si ariciul, nah

Mergi la inceput