Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Adriana: Ele se culca pe la 10, noi pe la 12 asa ca inainte de culcare il trimit pe al meu sa o puna la olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Cleo, al meu aseara a facut paste cu coji de dovlecel :D Pastele erau naclaite intr-o apa calaie, in oalele lui Minunate au fost

Luminel - fiecare parinte are stilul lui, nu te poti forta sa fii intr-un anumit fel, adica nu stiu, eu tot ce fac cu Robert fac ca asa imi vine. Acum, la noi e si singur la parinti, deci toata atentia e pe capul lui. Si e drept ca e si curios si dornic, ori mai conteaza si asta, alti pitici sunt mai putin interesati de aspectele astea. Deci te rog sa nu mai zici de copil ca ar fi inapoiata etc, iar pe matale nu te mai invinovati aiurea. Fii mandra de ea si bucura-te cu ea, poate da, ar trebui sa o implici si mai mult in ceea ce faci, chiar daca e vorba de curatzenie, de mancare, de facut piata etc, pt ei orice lucru e fun la varsta asta, in plus sunt cam intr-o etapa in care se bucura ca nu sunt "bebelushi" si ca pot ajuta omii mari. Feelingul ala ca sunt si ei responsabili, ca fac ceva cu manutzele lor, inteleg perfect ca parintii sunt mandri de ei, ei bine - toate astea trebuie stimulate si in plus e cazul sa profitam de faza asta ca mai incolo caaat o sa ne rugaaam de ei sa ne ajute

E drept ca acum uneori ajutorul asta inseamna mai multa munca pt noi (cat am curatat dupa fiumiu ieri in plus prin bucatarie ) dar ce conteaza fatza de satisfactia lor, mie mi se par super fazele astea, nu tin minte ca ai mei sa fi facut asa cu noi. Din contra, eu mereu am fost "eliminata" din schema asta, nu aveam voie sa fac nimic, gen curatenie ori bucatarie - eram mai mare, dar sunt convinsa ca nici mica nu ma bagam in asa ceva. Acush, io am baiet dar zau ca vreau sa il invat sa isi faca de mancare si sa isi curetze camera etc Sa imi multumeasca nora

Dana - ma bucur sa te citesc :) Auziti fete belgience si olandeze, facem ceva pt piticoti anul asta? O adunatura de mosh? Anul trecut la noi a fost fain, ati vazut ce bucurie pe capetele lor - repetam experienta? Ne gandim? Anul asta suntem mai multi belgopiticoti hmmm... sau nu chiar, e doar Mara in plus

Noi plecam in RO dupa Craciun, deci nu e obligatoriu sa ne vedem la inceput de decembrie, putem face ceva si pe la mijloc, sau chiar mai aproape de Craciun.

Sanatate la bolnaviori

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Belleane, ma miram eu sa se scoale bietul sot in toiul noptii, si la ora fixa, sa o puna pe olita.
Misto faza cu gradinita si costumasul

mai, vreau si eu link, care pozele din concurs (ca sunt prea lenesa sa caut), pe a lui Ylari am descoperit-o, ca a dat Desiree lin, please link si la celalalte

Danah, sa stii ca si noi am avut faza cu taiat, culmind cu taiat parul. La fel gaseam gemotoace de par blond peste tot, de ma speriasem - ma gandeam o intr-o zi o s-o gasesc cheala

Noi ne pregatim pt. Sf Martin, maine e sarbatoarea lampionelor, merg cu ele aprinse atunci cand se intuneca si cantam cantecele specifice. Au confectionat deja la gradi/scoala lampioane si prin casa canta de zor, repeta pt. maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello, Hello,

Credeam ca nu mai apuc sa scriu azi....vine perioada aglomerata aici, la noi pana la Craciun. Dar eu ma bucur, imi place sa am de lucru.

Fetelor, m-ati speriat cu patuturile suprapuse. M-ati convins efectiv sa aman momentul. Eu ma gandeam ca ii culc acolo si gata. Dar intr-adevar, probabil ca va fi atractia nr 1 sa se catere acolo si sa se impinga de mama focului. Brrr, ce bine ca mi-ati deschis ochii. Vedeti, de-aia va iubesc eu pe voi

Azi avem sedinta cu parintii. Mi se pare asa ciudat....parca ieri se ducea mama pt mine la sedinta cu parintii si acum eu insami sunt parinte..inca ma socheaza chestia asta. M-a socat pe mine si primul Craciun cu Vlad cand a tb sa alerg dupa cadouri - placerea mea nr 1, credeti-ma - dar tot soc a fost cand eram obisnuita sa primesc eu cele mai multe cadouri, sa alerge mama dupa ele. Hmm...

Am votat si eu scumpei de Ylari si Lorich

Luminel, sa stii ca si eu ma simt mereu vinovata, am senzatia ca nu ma mai ocup de Vlad (si de Luca nici atat) cum m-am ocupat eu pana cand a implinit 2 ani. Am impresia ca nu mai pot recupera, Luca nu ne lasa nici sa citim , vine la noi si urla cand citim, arata pe carte si zice AAAAAA, adica uite si imi acopera glasul. Iar alte activitati nu mai facem decat o data pe saptamana cand special il trimit pe tati cu Luca afara pt ca eu sa raman cu Vlad. Nu ne mai ajunge timpul, nu stiu ce se intampla
Dar, dar, dar Cris e inteligenta, se vede din ochisorii ei scumpi. Parerea mea e ca efectiv nu are chef sa se manifeste la un moment dat. Si Vlad are multe momente de-astea, il intreb cum spui rosu in engleza si el face zice de genul: "borinicoasa" desi stie f bine ca e "red" dar cred ca vrea sa ma ironizeze. Parerea mea e ca n-ai de ce sa te ingrijorezi. Cat despre prieteni, asa rar cum ne intalnim, vino la intalnirile noastre. Si uite am ocazia sa le intreb pe fete daca [b]Nu facem si noi o intalnire de Craciun ca uite ne-o iau belgienele inainte

Ylari, sunt convinsa ca va fi o sarcina dusa cu bine la capat si un bebe sanatos si frumos!

Simonix[/b] si eu il consider sensibil pe Vlad, nu in sensul in care spui tu, Vlady n-a prea fost plangacios. Dar: de ex, intr-o zi cand l-am luat de la gradi era f posomorat. L-am intrebat ce are, e suparat, e plictisit...zice nu. Dupa un sfert de ora , din proprie initiativa imi povesteste cum s-au reunit 2 grupe in ziua respectiva: grupa lui, mica, si grupa mare care nu avea educatoare. Si ca fetele de la grupa mare au ras de el ca e un pitic si l-au tot amenintat ca n-o sa vina mami a lui sa-l ia. Si atunci m-am rpins de ce era atat de abatut mi-a fost asa mila de el ca m-as fi intors la gradi sa le bat pe-alea...stiu cat de mult m-au afectat si pe mine rautatile copiilor.
Si mai sunt exemple, dar vi le spun altadata caci am vorbit ca moara...si am mult de lucru.

Va pupacesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

asa, ca am uitat: alysh, noi i-am luat lui alex pat suprapus atunci cand ne-am mutat in casa asta, deci cand avea fix varsta teodorei de acum. si nu a cazut niciodata (doamen fereste!). e drept ca am avut emotii cu teodora cand era mai mica si incepuse sa umble prin camera lui alex. dar daca reushesti cumva sa supraveghezi posibilele escaladari ale lui luca (eventual cu o scara care sa se ia de acolo atunci cand nu e nevoie), eu zic ca merge. evident ca paturile suprapuse au rostul lor, mai ales acolo unde spatiul e mic. noi am optat pt asta mai mult pt ca voriam sa il atragem pe alex in noua lui camera, sa doarma singur. si ne-am atins scopul.

simonix, da eu vreau intalneala. dar nu stiu cand. noi plecam de pe 23 pana pe 27 decembrie. iar pe 10 avem petrecere in familie (nepoata). in rest, in principiu ar trebui sa putem oricand, deshi tati e plecat pana pe 6 decembrie, dar nu e bai, ne descurcam noi si fara el.

de ajutat prin casa, la bucatarie mai repede se baga alex (esme si simonix au vazut anul trecut) decat odo. in schimb fata mea e prima la curatenie. numai ea sterge praful sau dulapurile prin bucatarie. dar si la mizerie....

in schimb le place sa bricoleze, asa cum spuneam mai devreme. decupat, colorat, le fac "plastilina" din faina cu sare si cu apa. ii tine ocupati pt o vreme, dar ce ramane dupa ei...

apropo, mie mi se pare ca nu mai prididesc cu stransul dupa ei. cat fac eu curat intr-o camera, sau in baie, ei fac ceva in alta parte. cand termin acolo, trebuie sa mut sa strang unde au stat ei, deci ne schimba locurile. si tot asa, in casa mea e in permanenta dezordine.

dar mereu ma gadnesc ca atunci cand o sa pelce de acasa o sa imi fie dor de dezordinea asta. asa ca... tac si strang in continuare.

Mergi la inceput

Da,mai Alysh si Elena e suparata cand nu e doamna ei si cand reunesc grupe. Azi de ex a urlat de mama focului cand a vazut alta doamna dar si pentru ca era obosita,(a adormit tare tarziu aseara). Ea care ne trimitea acasa.

Alaltaseara dupa ce s-au culcat am auzit urlete si Elena spunea ca o ustura ochii, ea rupsese felii, felii o ceapa gasita in camera, sub patura. Erau peste tot numai bucatele mici de ceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Da,mai Alysh si Elena e suparata cand nu e doamna ei si cand reunesc grupe. Azi de ex a urlat de mama focului cand a vazut alta doamna dar si pentru ca era obosita,(a adormit tare tarziu aseara). Ea care ne trimitea acasa.

Alaltaseara dupa ce s-au culcat am auzit urlete si Elena spunea ca o ustura ochii, ea rupsese felii, felii o ceapa gasita in camera, sub patura. Erau peste tot numai bucatele mici de ceapa.

Te iubim, printesa Victoria!!!

S-a culcat cu ceapa???

Si mara a fo suparata 1 sapt fara Madam-a ei care fusese bolnava, si au unit 2 grupe.

mai fetelor, Mara a cazut din pat in conditii in care la margine eram eu, si patul e in colt. Patul insa nu are margine la picioare....si pe acolo a cazut. Cum sa o sui in pat suspendat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cleo, o mai iau si eu din cand in cand la bucatarie, chipurile sa ma ajute (in general, cand nu are frate-sau chef sa stea cu ea) dar, sincer, la cat ma incurca, prefer sa nu
Ultima oara am facut snitele impreuna; nici nu stiu cum le-am facut, ca trebuia sa stau cu ochii pe ea sa nu le dea pe jos, sa nu se arda cu ulei, etc.
Ce-i place ei mult, ca si Elenei de Belleane, sa faca curatenie in bucatarie, mai exact sa stearga cu laveta; mi-a consumat jumate de Ajax tot stergand mobila, masa si ce mai gaseste prin bucatarie; aseara stergea de zoor o tava de aragaz; si era sa de tacticoasa, imi venea s-o mananc!
parca vad ca atunci cand o fi mare, nici nu mai pune mana pe laveta

Aly, m-as baga la o intalneala, daca ar fi cat de cat aproape de mine.
Uite, Cristi nu-i asa sensibila sau cel putin nu reuseste sa-mi comunice starile ei de genul asta; de asta zic ca e un pic intarziata!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Da, le-am pus noi o ceapa in camera "sa traga virusii" cand eram exasperati cu tusea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

V-am zis acum cateva zile ca va mai pun crafts: aici, pas cu pas, un peste si un arici:

https://picasaweb.google.com/107801762197623476381/Crafts#5673485000686683234

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

http://victorianadiagraham.blogspot.com/" target="_blank">VICTORIA

Mergi la inceput