Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am culcat copil, am pus o tura de haine, strans f putin din casa- trezit copil. Acum e la mine pe burta, a adormit. Azi noapte a fost la fel de neclintit, de la 9 la 5, apoi a stat treaz pana la 7, si iar somn pana la 9.

Puiutz, cum sunteti? Cum mai mananca Raducu?

Giorgia, tu pe unde esti?

Vroiam sa o cert si pe Bambo, ca nu a mai intrat, dar am vazut apoi cane/a trimis poze pe grup. Ce copii frumosi ai!!! Si David e un barbatel asa frumos! Copilul finutei mele se va chema David, pana de Craciun naste. Si mai am o vara graviduta tot cu un David. Si o alta finuta ce ascunde un Dragos in burtica, pana de ziua mea cred ca vine si el. No, numa sa ma tin cu cheltuielile.

Roxana, eu m-am luat dupa fete cu uleiul de cod. Eu nu am aici un pediatru bun, am doar un medic de familie. Asa ca in materie de diversificare si chestii de dat la copii, ma iau dupa fetele de aici si, evident, dupa pediatra lui Racusor.

Alice, tare mi-au placut pozele de pe fb! Mi se pare ca asa e de isteata Mara!!!

Al meu pe plan motric e in urma fata de ceilalti delfinasi, dar cumva tot pe curba lui, ca mereu a fost muuuult in urma. Facea la un an ce altii faceau la 8 luni. Asa ca mai am rabdare. Eu degeaba il las sa umble singur- ca de umblat stie, dar el nu se stie ridica singur, inca se taraste ca o rsma dupa lucruri. Deci, mai avem.

Victo, si eu am patit-o cu degetul micde la picior, exact cu o sapt inainte sa nasc. S/a umflat, s-a invinetit, nu il puteam indoi, apoi s-a rosit. A trecut, dar greeeeu, cred ca vreo 2 luni m-a tot deranjat.

Cu uleiul de cod, eu nu stiam ca este separat, pt copii. Tipa de la plafar m-a intrebat daca e pt adulti sau copii, si asta mi l-a dat. Nici firma producatoare nu o stiam cand l-am cumparat ( nici doamna nu stia, ca ju il avea pe stoc, si comandase si ea mai departe).

Rodi, da tu in fiecare sambata lucrezi???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, ce-mi place cum povestesti de Raducu! Deja ii sunt dragi fetele. aici gasessti detalii despre alimentatia copilului de la 1 la 3 ani, poate te ajuta ( e tot de la " pediatru cluj") http://www.pediatrucluj.ro/2011/07/21/alimentatia-copilului-mic-1-3-ani/

Btz, sanatate lui Paul, sa ii treaca pana luni, sa scapati de antibiotic, si bafta cu Monti!

Laurica, sa folosesti sanatoasa masina de paine! Eu retete nu am pt ea, ca nu am nici masina.

Ioi, deja ma gandesc la cadouri, ce sa iau, cui sa iau, plus ca lunile noiembrie si decembrie sunt pline de aniversari: eu, soacra, fina, finul, nepot, cumnata. Asta pe langa cadourile de mosi.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Oanna poti posta te rog reteta pt cartofii frantuzesti??
Eu azi dimineata am vazut la TV o reteta de cartofi copti cu legume,asa bine suna,dar o voi face abia cand va reincepe Paul sa pape solid.Acum e doar pe titi,biscuiti,cozonacel,paine si cereale.

sunt mai multe variante, pe ASTA am facut-o eu
poti si cu rondele de ou fiert intre straturile de cartofi si pui desupra doar smantana
nou ne plac foarte mult

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ce faceti bun weekendu asta?

azi - lassagna cu carne de pui
maine - salata orientala + pastrav la cuptor

daca mai ramane timp si o prajitura cu mere

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Mi-am luat masina de paine! Chiar acum am bagat-o in functiune, sper sa iasa buna ca eu sunt invatata cu asta pufoasa rau din comert, parca mananci aer.

asteptam impresii dupa prima degustare

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Oanna mc de reteta .Doamne ce bine arata,aoleu,deja salivez

Michelle vai vai,si tu ce imi faci.Cred ca reteta aia ar fi si mai si cu nuca un pic,eu ador nucile.zici ca-i baclava.
Off fetelor,eu abia am inceput dieta,voi puneti retete de mor,ce imi faceti????

ALICE eu fac astazi ficatei cu sos de ceapa si mamaliguta (asta pt mine),iar sotul cartofi pai cu usturoi.Si asa-mi plac de mor
Iar dulce...nada de nada.

Apropo,am facut si eu reteta de gogosari.Doamne,da' buni mai sunt.Mai am un sg borcan .Musai trb sa ma aprovizionez pt iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Ioi, deja ma gandesc la cadouri, ce sa iau, cui sa iau, plus ca lunile noiembrie si decembrie sunt pline de aniversari: eu, soacra, fina, finul, nepot, cumnata. Asta pe langa cadourile de mosi.

si la noi la fel de pline sunt aceste 2 luni si de f mult timp am ajuns la fundul sacului...vedem ce-on face! eu intru mai repede in panica dar Catalin e atat de calm ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Oana, am inghitit noduri seci de la cartofii tai frantuzesti!!! fac si eu
Noi sintem cu muci multi multi de abia respira bietul copil! nu vrea sa-i curat nasucul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ce faceti bun weekendu asta?

azi - lassagna cu carne de pui
maine - salata orientala + pastrav la cuptor

daca mai ramane timp si o prajitura cu mere

Azi fac un piure cu snitele din piept de curcan si maine vreau sa gatesc mai mult sa am pt sapt viitoare, ciorba de curcan si pulpe la coptor cu legume.
F aproape de noi s-a deschis un magazin de-a lui PENES si au fel de fel de produse din curcan. Maine merg sa ma mai aproviziez...imi place si toba de curcan.......Catalin zice: dar prajitura din curcan nu faci?:)))

BTZ, stai sa mai termin cu apartamentul si vin la Iasi. Sotul meu vine des si daca am chef si timp pot veni si pana ma mut...ca abia astept sa ne vedem din nou, toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Minunat ca scriti ce gatiti in casa!!! eu ma inspir dint toate si pina la urma iese ceva!!!

Mergi la inceput