Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Mai pun o data link-ul pt poze..

de Solnushka Natali - 13.07.2010

e frumoasa si eleganta de-ti vine s-o mananci toata

Mi se pare mie dar parca seamana cu Larisa de Ochidut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Žneatza, va las o calda si buna tare!! eu plec la munca, Isa e cam racita, am auzit-o tusind si ieri si Eurespal nu vrea cu nici un chip sa ia...

ne revedem deseara

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.

Ieri am scris un mesaj lung tare dar am dat refresh si s-a dus,ca si cheful meu sa-l rescriu.

Cris vazut pozele,ce frumoasa s-a facut Natali.Blonda cu ochi albastri .Mc de intrebare,cele 2 nopti ale noastre nu au fost tocmai ok,maraieli multe,foieli,plansete,horcaiala,luat cu noi in pat,picioare in cap/gura etc.Am vb cu dr la tel ca are o horcaiala in gat,nu vrea sa manance,in rest e activ tare,mi-a recomandat pana luni Nurofen si Eurespal,iar daca nu ii trece ne baga pe antibiotic.E prima oara cand il aud ca ii va da antibiotic,sper sa scapam de el.Voi ce faceti?Sanatate multa.

Rody servici usor

Tina si mie mi se pare ca Natali si Larisa seamana intre ele

Roxana_Theo bine ati revenit printre noi.Am vazut pozele de la aniversarea lui Theo,ce frumos s-a facut,e un scump.

Palomina cum te mai simti???Ce fain de tine ca ai iesit la distractie,o meritai din plin.Cum mai e Antonito cu titi?La fel de fan?Pup mare pt voi.

Crispo off ce patanie cu soacra ta .De multe ori e enervant sa patesti asa ceva,dar e si bine ca il iubeste atat de mult pe Vladut.

Histamina off si tu ai o soacra de cosmar?Oare asa vom fi si noi la batranete?Senile si nebune cu copiii nostri?Eu sper ca nuBine ca macar ii ai pe ai tai aproape si te ajuta,conteaza enorm asta.Si eu mi-as dori un ajutor dar "la placinte toti,la razboi nimeni"

Paula ma bucur mult ca Raul e bine.Am stat asteptand vestea voastra nerabdatoare,cu speranta ca totul va fi bine cu el.Cand ne pui si noua filmuletul??

Victo cum e Septilinul?Si noua ne recomandase dr pt rosul in gat care il avea zilele trecute (si acum s-a inrautatit) dar nu mi-a dat multe detalii despre el.

Oanna poti posta te rog reteta pt cartofii frantuzesti??
Eu azi dimineata am vazut la TV o reteta de cartofi copti cu legume,asa bine suna,dar o voi face abia cand va reincepe Paul sa pape solid.Acum e doar pe titi,biscuiti,cozonacel,paine si cereale.

Tina voi ce mai faceti?Cand mai veniti pe la Iasi??

Bambo am vazut pozele,ce frumos s-a facut David.Si ce vesele e?Cand ne mai intalnim???

Mergi la inceput

Cred ca de vina pt sanatatea noastra o poarta si:
-poluarea
-stresul,precum si orele lungi de munca
-E-urile din alimentatie
-fast-food-ul si semi-preparatele
-consumul de sucuri
-lipsa activitatilor sportive
Etc etc etc.
Consider ca pe timpuri se manca mai sanatos,fara atatea prostii,se traia mai sanatos,mai relaxat,fara stresul pierderii job-ului,fara stresul ratelor,etc.

Eu nu as putea renunta la carne,nu pot spune ca mananc in cantitati indrustiale,dar fara nu cred ca vreau sa traiesc,desi stiu ca s-ar putea.Si eu gandesc la fel ca Histamina si Alice,carnea are rolul ei in alimentatia noastra si nu am de gand sa-l privez pe Paul de ea,cand va creste mai mare il voi informa iar el va decide singur ce va alege.
Admir persoanele care vor si reusesc sa aiba un stil de viata alimentar sanatos,inainte de Paul mergeam pe ideea :cu sau fara fast-food tot mor,nu ma interesa nimic,dar de cand el a aparut in viata noastra incerc,pe cat posibil,sa mancam si noi mai sanatos,desi nu reusim mereu.

Eladea mc de site,a fost util sa recitesc anumite lucruri cu care eu sunt de acord si cred.La fel si cu Danone,poate risc niste rosii,asta e,dar e parerea mea si nimeni nu mi-o poate schimba:cred ca este cea mai mare porcarie care se poate vinde,iar reclamele lor sunt pline de minciuni"fara coloranti,fara aditivi,fructe taiate direct in iaurt,branza naturala".Pt mine totul e bullshit.Dar asta nu inseamna ca eu condamn parintii care dau Danone la copii.
Eu prefer,decat sa iau din comert,sa nu ii mai dau lui Paul deloc,daca nu am in casa facut de mine.

Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat!!!

Mergi la inceput

Saddie m-am apucat de Monti de ieri,sper sa ma pot tine de ea.Tu cat timp vei mai tine Monti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu am reusit sa citesc, nu pot scrie- dar musai sa nu uit Crisdteo- vit a 275, la 10ml. Is cu sticla in mana, si am zis sa nu uit. Revin!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Crispro, care e, cum arata sau cum se numeste exact? E luat de la noi?
pup.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

eu din www.daciccool.ro/lysi/ulei-de-peste/775-ulei-din-ficat-de-cod-natural-lysi" target="_blank">asta le dau! nu e bun????? 35 lei e
crispro eu nici nu am vazut varianta pt copii la plafar cum ai tu. Si vad ca e si dublu lam pret

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Mara s-a trezit iar cu noaptea in cap, nu stiu ce e cu ea. La 7 jumate 8 cam asa a baut laptele si n-a mai vrut sa doarma. Nu ma deranjeaza, ca recupereaza la pranz, dar e ciudat

Asta am vrut si eu sa scriu aseara. Ca seamana cu Larisa. Sunt domnisoare asa amandoua, au o atitudine si un fel de a privi. Mara parca e mai baietoasa :))

Ieri toata ziua a strigat la noi "bebe" numai ca uneori ii iesea "bebiiiii" cu un i lung :) azi si-a dat seama ca ajunge la clante si s-a pus pe inchis si deschis usi. Ah si se stramba intr-un fel la noi, cica ne sperie. Face o fata de mori

Ce faceti bun weekendu asta?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Mi-am luat masina de paine! Chiar acum am bagat-o in functiune, sper sa iasa buna ca eu sunt invatata cu asta pufoasa rau din comert, parca mananci aer.
Are cineva o reteta de focaccia pt. masina? Eu as vrea sa fac la ea si alte chestii decat paine simpla, dar nu are un retetar prea variat.
Am vazut pozele cu Nalali, e o frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Ce faceti bun weekendu asta?

Eu am facut reteta asta, ciorba radauteana si friptura la cuptor (am pus la baitz carnea cu sare, piper, ulei de masline, oregano si sos de soia) cu piure de cartofi
Auzi la ea, cica e baietoasa.. nu e adevarat, Mara e o domnisoara adevarata, dulce foc!

Am vazut-o in sfarsit pe Natali, dulceata blonda cu ochi albastri Cum sa nu te topesti dupa ea?
Mortala poza de pe olita :))))

Referitor la Danone - noi nu folosim nimic de la aceasta firma.
Saptamana asta i-am dat prima data branza cu smantana nepasteurizata Mi se pare mai gustoasa si mai sanatoasa.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput