Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Cris2010 spune:
Despre regimurile alimentare, si eu tind spre unul cat mai sanatos, cat mai variat si moderat. Asta inseamnand ca pot sa mananc, sa zicem de doua ori pe an, sunculita afumata din Ardeal cu ceapa rosie si branza de burduf... si ador salatele de cruditati.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
adrianaBuc spune:
Mie pediatra mi-a spus ca imunitatea nu se intareste doar asa, la modul general, ca mai mult rau poti face. Se da pentru intarirea imunitatii acolo unde sunt carente, adica daca bebe are predispozitie la anumite tipuri de boli. Eu nu ii dua nimic.
cris, e o dulcica mandra ta! Si tare plimbata!
paula, ma bucur ca pana la urma nu e nimic grav cu baiatu'.
Imi spuneti si mie inca o data cu ce le dati la copilasi pentru vanatai? Are Rebeca pe picioruse de zici ca e batuta. De la atata catarat si coborat de peste tot...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
25+ cu
Cris2010 spune:
Adriana, spuneau fetele ca pt lovituri, vanatai e foarte buna arnica (unguent, crema, balsam). Si eu de cand zic sa iau ceva cu arnica si tot uit.
Alice_Elena spune:
criiiis, acum am vazut pozele. sunt super alea din tulcea si SN s-a schimbat mult. i-a crescut parul si e bronzata. s-a domnisorit.
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
Alice_Elena spune:
ma uit la dansez pt tine si au dans din buric. eu dansez din buric stand pe scaun, are grija fimiu :)) face numai valuri valuri
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena criiiis, acum am vazut pozele. sunt super alea din tulcea si SN s-a schimbat mult. i-a crescut parul si e bronzata. s-a domnisorit. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+ |
Da, Alice. S-a schimbat mult SN. Cand ma uit la pozele de cand era mai mic realizez cat de mult s-a schimbat.
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena ma uit la dansez pt tine si au dans din buric. eu dansez din buric stand pe scaun, are grija fimiu :)) face numai valuri valuri Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+ |
un pt micul dansator.
eu am uitat ca azi e dansez ... am dat si eu sa vad cum danseaza partea masculina a perechii din buric, glumesc
rubia spune:
vai dar ce spor aveti la scris...abia va urmaresc.
Paula ma bucur ca vestile sunt bune
histamina esti o mama de apreciat, o femeie extraordinara,cat despre colege nu le mai baga in seama
baby78 spune:
citat din mesajul lui rubia vai dar ce spor aveti la scris...abia va urmaresc. Paula ma bucur ca vestile sunt bune histamina esti o mama de apreciat, o femeie extraordinara,cat despre colege nu le mai baga in seama |
Rubia ce mai faceti? Cum mai sunteti? Ce mai face dragalasa Tania?
Tu cum esti? Ai inceput tratamentul?
Iuliana mami fericita de minune Tudor
tina_80 spune:
Buna seara mamici!
Paula, am intrat sa-ti spun cat de fericita am fost mai devreme cand am citit ca Raulica e sanatos. Il pup tare si ma bucur enorm!
Multa sanatate si sa aveti parte numai de nesti bune!
Histamina, am ramas fara cuvinte cand am citit despre voi....nu credeam si nu stiam ca un om poate trece prin asa ceva! Bravo tie ca nu te-ai lasat si ai luptat pana la capat!
Nu stiu cum fac ca nu mai am timp de nimic Catalin cam trage chiulul de la servici(bine ca ii permite jobul, dar in scurt timp intra in sezon si v-a tb sa plece)si mai vine acasa sa stea cu R iar eu alerg dupa una, alta sa terminam apartamentul
La ap ne-a venit si politia pe cap, pt ca am refacut un zid dintre balconul nostru si al vecinului iar el avea placat cu polistiren si dupa ce am suportat noi investia(ca am ridicat zidul) mai vrea si izolatie, ii facem maine si terminam balamucul.
Raducu, s-a facut un obraznic, arunca tot ce prinde de dupa canapea si rade, bate in oglinda de la dressing si cum te uiti la el fuge repede sa nu-l prinzi, iar eu ma duc dupa el si il pun la coltul pisicii. Pana acum nu statea dar azi s-a dus singur numai cand m-a vazut ca vin spre el:)))))) si bineneteles ca m-a bufnit rasul.
Ii place la nebunie sa iasa cu mine pe balcon sa ia cosuletul cu clesti de rufe, sa-i imprastie si dupa sa-mi dea la mana cate unul sa intind rufele, iar daca mai raman clesti ii aduna si ii pune, la loc, in cosulet
Cand iesim din parc alearga dupa copii, ca-i plac tare mult, mai ales fetitele daca ii place de vreuna o ia de mana si sta asaneclintit, dar daca i se pare ceva ciudat sigur isi infige mana in parul ei, si mi-e o mila ca de multe ori nici nu-l mai las sa se apropie de copii......fetele de ma MI stiu despre ce vb
Imi arata ca are un an, stie unde e nasul, ochii si parul. De vorbit, vb gen Raul, numai el stie ce, ca eu nu inteleg nimic. Nu mi-a mai spus mama de cand avea 8-10 luni, numai tata spune intr0una, parca ar vrea sa-mi faca in ciuda:)))))))))
Cum aude muzica danseaza, il adora pe Dino si danseaza cu el in brate
Numai stiu cand l-am pus pe olita, imbracat si a facut kk in pampers si era tare fericit ca tot se ridica si aseza intr-una. Oricum am citit in cartea"mama si copilul" ca vor face atunci cand sunt pregatiti, singuri vor cere si am spus ca astept pana cand mi-o cere.
-seara, ii dau numai 330 ml lp(inainte bea 450 ml lp) ora 22
-dimineata am ramas cu 270 ml lp
-la 11 i-am facut fructe si nu a vrut, dar a papat alette, cascaval, 1/2 rosie si unt
-la 14.30 piure de legume(cartof, ceapa, ardei, morcov, dovlecel)
-la 16.30 ciorba de zarzavat dreasa cu ou
Am uitat sa va spun ca ieri dimineata s-a trezit la 10.45,culcat de la ora 22, asa bine a fost si pt mine ca m-am trezit fresh, ca eu ma dau jos din pat, dupa R cand vine si ma trage de mana, iar la pranz (ora15) a mai dormit 1 si 30 min.
Se trezeste mai tarziu cand ii schimb scutecul dimineata(ora 6), cand vine Catalin cu lp
De cand l-am intarcat el adoarme numai pe burta mea, imi ridica tricoul si ma pupa, baleste pana adoarme. M-am gandit ca vrea tzitzi dar mi-am facut curaj, i-am aratat-o si rade la ea, m-am apropiat de el si nu vrea sa suga.....Catalin cica il amagesc, dar copilul chiar nu mai vrea....nu credeam niciodata ca se v-a intampla asa ceva, la cat era de disperat
Scuzati lungimea
Somn usor delfinariu!