Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
no' azi am mancat cartofi frantuzesti...i-au placut lui Matei si broccoli a papat azi mai bine...a papat in total vreo 150gr
si seara a papat 210 LP cu 2 linguri de cereale nu mi-a venit sa cred
acu' sa vad se mai trezeste dimineata la 5 sa manance
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 azi am facut budincuta de taitei cu branzica de vaci si ou la cuptor...putin zahar vanilat, putina scortisoara...delicioasa... |
vreau sie reteta
Saddie si eu i-am dat la Matei vinete, facute salata cu putin ulei...si da asa e, nu sunt recomandate sub 2 ani pentru ca sunt puternic alergene, noi nu am patit nimic
Michelle ma bucur de vestile bune
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna seara,mamici!
Roxana_Theo ti-am trimis un mesaj pe PM, daca tot te-am vazut pe forum. Ti-am trimis si pe e-mail, dat nu stiu daca e corect mail-ul.
Paula, ma bucur tare, tare ca ai venit cu vesti bune.
Histamina, si voi, tot asa inainte s-o tineti cu vestile!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Alice_Elena spune:
bai fetelor mie imi ramane creieru mic. uit tot ce citesc
cris, e nasol ca il cocoleste soacrata. dar bucura'te totusi ca asta e singurul ei defect.
histamina, sunt de acord cu tine ca toate isi au rostul si carnea, lactatele au si ele aportul lor.
si nu mai stiu
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+
Cris2010 spune:
M-ati facut curioasa cu uleiul asta din ficat de cod. O sa intreb si eu pediatra cand mergem la urmatorul control.
Crissteo, si mie mi-a recomandat o alta pediatra acest 'first defence'. Am citit cate ceva pe net despre el si am hotarat sa nu-l dau.
Despre intarirea imunitatii la copilasi asa de mici. Unii sunt de parere ca imunitatea asta trebuie mai intai formata si apoi intarita. Cum sa intaresti ceva pe care nu il ai???
Noi deocamdata nu luam nimic pt imunitate.
Victo spune:
nici eu nu le dau nimic pt imunitate. i-am dat in 2 ani lui stefan..septilin. acum doar vit D si atat.
bine, eu nici vaccinuri nu am facut decat cele din schema obligatorie.
si Mihai e micut de statura, nu cred ca are mai mult de 10,5 kg, desi mananca bine..kaka tot :) asta face si de 3-4 ori pe zi.:)
mai fetelor, acum vreo saptamana am sarit ca habauca repede din pat-care are margine (deci salteaua e mai mica decat suportul, sper ca intelegeti).asa m-am lovit la picior de numa-la un deget. in ziua aia m-a durut, spoi s-a umflat, s-a invinetit. acum ..nu ma doare rau, dar il simt asa..caldut, e inca un pic umflat, nu e f mobil. voi ce ziceti, trece sau sa ma duc la dr? adica, daca ar fi ceva rupt, m-ar durea rau, nu?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
solnushka e MINUNATA! aia gatita pe olita m-a dat gata! :):):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Cris2010 spune:
Michelle, ce acrobata ai tu acolo!
Btz, cum a fost 'garda' ta de noapte? Sunteti bine? Azi noapte m-am gandit la tine, ca am avut o noapte teribila, numai mormaieli, foieli, plansete.
Intr-o noapte, atat s-a foit pana a cazut din pat, in somn. Ce m-am speriat.
Denisa, tot vroiam sa-ti raspund cand ai scris despre foielile si mormaielile lui Matteo, SN face asa cand ne ies dintisorii, mama lor de teroristi.
crissteo spune:
Cris2010 sa imi zici si mie te rog ce a zis pediatra ta de uleiul de cod.
Eu nu i-as intari nici o imunitate, dar fratesu cu gradinita lui i-o darama de tot, ca are, ca n-are imunitate nu stiu, mereu e cu muci si tot tacamul. Si decat sa bag medicamente in el, mai bine ii dau cate ceva sa-l ajute pe organism sa lupte.
Si eu sunt din aia antimedicamente rau, adica singura chestie serioasa pe care au luat-o copiii mei a fost Cefort- un antibiotic tare pe care l-au dat lui Albert cei de la gr alexandrescu, aiurea au zis altii care au vazut analizele din spital si a mai facut si alergie la el. Ma rog, Teo n-a luat nici un medicament mai serios pana acum, in afara de Nurofen, nimic, dar Albert e mai sensibilos de mic.
Si in urmatoarele 2 saptamani sper sa nu mai ajungem la doctor, ca oricum trebuie sa mergem la sfarsitul lui noiembrie sa mai facem un eco la rinichiul lui Albert si niste teste sa aflam de ce Teo mai face inca pipi pe el.
Crispro, ca sa te zapacesc de cap, te uiti pe prospectul de la uleiul de peste sa-mi spui cata vit A are? M-am uitat pe net, am vazut prospectul de la uleiul lor nespecial pentru copii si am vazut cantitatile de compusi, dar la al tau nu gasesc. Multumesc. Promit ca nu mai intreb nimic de ulei de peste.
Cris2010 spune:
Mamici, multumesc de aprecieri la adresa lui SN. Noi suntem topiti dupa ea. Eu tot incerc sa fiu mai tare cu ea, ca la tati e rasfat maxim.
Cat despre bunici, cel putin intreaba daca e de dat ceva sau de facut ceva. Binenteles ca mai primesc si sfaturi 'de bine' din ambele parti dar le ignor elegant.