Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
crissteo spune:
Fetele care dati copiilor ulei de cod de la Lissy, ati auzit ca cel pe care-l luam noi din farmacie nu e bun pentru copii- are o cantitate prea mare de vit A pentru ei? Cica ar fi un ulei de la firma asta care nu se comercializeaza la noi. Incerc sa verific informatia, eu el dau de vreo luna si acum stau in cumpana.
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissteo Fetele care dati copiilor ulei de cod de la Lissy, ati auzit ca cel pe care-l luam noi din farmacie nu e bun pentru copii- are o cantitate prea mare de vit A pentru ei? Cica ar fi un ulei de la firma asta care nu se comercializeaza la noi. Incerc sa verific informatia, eu el dau de vreo luna si acum stau in cumpana. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
Eu ii dau din asta, dar e special pt copii.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
www.daciccool.ro/lysi/ulei-de-peste/1486-ulei-din-ficat-de-cod-pentru-copii-lysi" target="_blank">ulei din ficat de cod - asta e al meu, luat de la plafar, 77.5 ron.
Sa-l ajutam pe Alex
Roxana_Theo spune:
Sper sa nu mai pierd si mesajul acesta.
Am citit opiniile voastre despre diferitele stiluri de hrana. Eu ca si Ilinca (sper sa nu confund) nu as putea renunta la carne desi nu consum foarte multa.
Mi-a placut cum povesteste Rody de familia ei frumoasa.
Felicitari Paula pt vestile bune.
La fel si Histaminei.
Am citit ce frumos povesteste si Cris despre minunea ei mica de rusoaica.
Cat despre noi... Theo invata in fiecare zi cate ceva. Azi de exemplu a invatat sa arate perisorul de pe cap cand e intrebat. Mai stie sa isi arate ochisorii, avioanele cand se aud (ridica manuta in sus); stie sa arate ca el s-a facut mare sau sa ne atraga atentia ca sunt luminile stinse. Are poze preferate in carticele si ne pune sa I le descriem pana obosim. E tare scump si noi ne minunam de el in fiecare zi. Sper sa inceapa sa si exprime in curand cate ceva din ce stie.
Victo spune:
f dragut s-a facut Theo, roxana! nu se vede ca e mofturos la mancare.
ha..cristeo..eu stii ce am patit cu uleiul ala? mai..eram eu in farmacie o data..si intrebam de una, de alta, de vigantol (eu am reinceput sa ii dau lui Stefan iarna, ca asa a zis ortopeda, ca se da pana pe la 12 ani)..eu cd ma duc, imi fac stocul -oscillo, adrenalina, nurofen etc etc..na, ce stiu eu ca folosesc, ca e ieftina farmacia. si vine sefa-ca ma stie ca de 4 ani tot cumpar una alta..si imi da uleiul asta asa, degeaba.
ei, va zic ca n-am putut sa il dau copiilor, ca am zis, ba, stiu ca e scump. de ce mi l-ar da aia degeaba? in Ro nu se fac pomeni din astea. si stau cu el in frigider. poate o sa il iau eu, cine stie. :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Roxana_Theo spune:
Cristina, Cris dar de ce le dati voi piticilor ulei de cod?
Vi l-a prescris medicul?
crissteo spune:
Da Crispro, deci e si la noi. Multumesc mult de tot. Deci o sa iau ulei de cod, o sa am o inteligenta zbarnaitoare si totul o sa fie bine. Trebuie sa le schimb copiilor uleiul.
Am o oferta de la un coleg de-al sotului de first defence pentru imunitate si acum caut info despre el. Colegul asta al lui zice ca e produsul minune, acum mai vad si eu.
Noapte buna.
Roxana_Theo spune:
Victo multumim pentru aprecieri. Pozele sunt mai vechi. Vreau sa pun altele noi. Sper sa reusesc we acesta. Cu ajutorul sotului. Adica sa iau modemul lui pt a avea si eu internet la laptop si nu doar pe telefon ca acum. Si apoi sa vada el de ce nu pot incarca pose pe picasa ca eu habar nu am ce am gresit.
Iar piticot e tot mofturos la mancare. Atata doar ca el e mai scund ( cred ca are aprox 77 cm) si pare dolofan. Avand in vedere ca are doar 9,800 kg si toti spun ca arata bine, inclin sa-i dau dreptate Otiliei. E bine proportionat caci altfel, daca il incadrez in graficele de crestere, ma apuca depresia.
Alice_Elena spune:
paula, super
saddie, eu i'am dat marei vanata in ghivechi, n'a patit nimic
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+