FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 6
irip spune:
laura e devreme sa te doara burta ca si cum ar veni ciclul. probabil ca e de la cateterul introdus ieri. hai fii optimista! am rasfoit iar forumul. . ma framant acum k am avut doar 8 ovocite. oare de ce doar atat? cand ai mai multe cresc sansele de a merge pe blastocisti. ce complicata e viata! am o usoara jena la burta si vad ca sangerarea aproape ca s- a oprit
Laura32 spune:
Irip , nu burta ma doare , mijlocul ma scaie rau.
Eu..., nu am avut putine ovocite doar 6 , raspunsul a fost ca nu am raspuns bine la tratament , ca sunt foarte multe scheme de tratament , dar ei nu stiu sigur ce se potriveste fiecaruia .
Laura
irip spune:
oare o fi prea devreme sa iei un no spa? nu ti a zis ce sa iei daca ai dureri? medrol mai iei?
Laura32 spune:
Am avut soc cand am aflat ca sunt doar 6 si a doua zi s-au fertilizat doar 3 , iar urmatoarea zi mai erau 2 , iti dai seama ce sanse am de reusita , nu ?
Cand toata lumea vb numai de blasto , iar eu am doi embrioni , mai ai ce spera prea mult ?
Unul foarte bun si unul din a 3-a zi deja se defragmenta . Asta este ce ti-e scris in frunte ti-e pus .
Laura
Laura32 spune:
Am terminat Medrolu-l de aseara , am avut 4 pastilute si am luat cate jumatate la 12 ore .
Nu stiu daca si pt dureri de spate se ia Nospa , cred ca doar pt dureri de burta . Oricum sunt foarte bulversata deja .
Laura
irip spune:
da, din pacate sau din fericire, nu puteam avea acelasi raspuns la tratament. ma gandeam ca ma ajuta varsta, dar nu a fost asa. probabil ca luni fac si eu ET.
Laura32 spune:
Da , da , tot pe varsta am mizat si eu si ... ?
D-na embriolog mi-a spus ca totul tine de schema de tratament , deci la mine asta a rezultat .
Oricum la tine tot exista o sansa sa mai ajungi la blasto , daca se fertilizeaza toate ovocitele .
Laura
irip spune:
te cred ca esti bulversata. si eu sunt. dar hai sa ne incurajam. gandeste- te ca mai erau doar 2 optiuni: blastocisti sau sa transferi 3. altceva nu se mai putea face. oricum sunt fete care au reusit cu embrioni de ziua 3 si in nr de 2. eu chiar daca voi avea 3 embrioni voi transfera 2.
Laura32 spune:
Nu vezi ca nici un organism nu seamana cu celalalt ... fete care au avut dureri ca de menstruatie chiar le-a si venit si finalul a fost sarcina ... si fete care s-au simtit bine mersi si finalul ... esec .
Laura
irip spune:
din 8 ovocite e imposibil sa se fertilize toate. eu nu sunt prea norocoasa de fel, dar ni i ghinionista, doar ca trebuie sa trec prin multe ca sa imi iasa ce imi propun..