FIV Dr. Laura Dracea -14
CLINICA MEDICALA GYNERA
str. C-tin Aricescu, nr 8., sector 1, Bucuresti
tel: 031/1065698, 0727833833
fax:031/1065708
email: office@gynera.ro
Tarife:
1. Pachet FIV standard ( monitorizare prelevare, ovocite, preparare sperma, cultivare embrioni, embriotransfer ziua 2 sau 3) 2300 euro
2. Proceduri aditionale:
a) Anestezie generala pt prelevare ovocite 180 euro
b) ICSI 400 euro
c) P-ICSI 500 euro
d) Assisted Hatching( ecloziune asistata a embrionilor) 150 euro
e) Cultivare extinsa a embrionilor mai mult de 72 ore ( Blastocisti ) 220 euro
f) Recoltare chirurgicala a spermatozoizilor-punctie/biopsie cu anestezie generala 650 euro
3. Crioconservare:
a) Crioconservare sperma si stocare pana la 12 luni 150 euro
b) Vitrificare embrioni sau ovocite si pastrare pana la 12 luni 400 euro
c) Stocare embrioni/ ovocite/ sperma-tarif anual ( dupa primul an) 100 euro
d) Dezghetare ovocite /embrioni vitrificati si incubare 100 euro
f) ET cu embrioni vitrificati 400 euro
4. Programe donare/mama surogat:
a) Evaluare si avizare donator de sperma sau ovocite, mama surogat 250 euro
b) Consultatie si monitorizare primitor ovocite/embrioni, mama surogat 300 euro
c) Sperma de la donator anonim-tarif pe flacon( o proba) 180 euro
Costul consultatiei initiale 130 euro ( echivalent in RON).
Raspunsuri
Laura32 spune:
Acum acum am venit de la doctor , am mai luat 2 puiuti acasa , unul s-a oprit din evolutie .
In legatura cu pastilele care se dau dupa punctie , nu sunt antibiotice sunt antiinflamatoare si le iau in continuare .
Sentimental totul este in regula , este ceva 'miscator' sufleteste cand sti ca acolo este si creste ceva , mi-a recomandat d-na Dr. sa-mi gasesc preocupari si sa nu stau in pat cu gandul numai la asta .
Cred ca vom pleca cateva zile la munte . Testul il voi face pe 7 noiembrie .
Laura
irip spune:
Laura, bine ai reveenit acasa! Ai petrecut putin timp in clinica. Ti-a zis cum se calculeaza varsta sarcinii?
@ mamici - la Bhcg, asistena de la recoltare va intreba care este prima zi a ciclului?
Laura32 spune:
Am petrecut cam o ora si jumatate in clinica , nu stiu varsta sarcinii cum se calculeaza , sincer nu am intrebat .
Doar mi sa spus ca pe 7 noiembrie sunt asteptata la Bhcg . Ma simt mai linistita ca sunt la mine , am inebunit asteptand telefon de la clinica . Nu prea ma simt in apele mele ca sunt doar 2 puiuti unul de nota 10 si unul de nota 9. Nici nu stiu cum sa ma comport si nici ce sa fac , parca sunt aieriana
Multumesc Tebligia pentru urare , sa fie un succes
Laura
tebligia spune:
varsta sarcinii se calculeaza ca fiind prima zi de menstruatie- prima zi de stimulare
Laura32 spune:
eu am avut ultima menstruatie pe data de 6 octombrie si tratamentul cu gonapeptyl l-am inceput pe data de 29 octombrie .
Laura