FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Pai si eu nu am ramas in ziua a 3-a cu 2 embrioni ca unul s-a oprit din evolutie ...
De ce implantezi doar 2 ? Daca aveam 4 in ziua a 3-a ii implantam pe toti 4 ... de ce doar 2 ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

sau fete ce au reusit natural dupa ani de zile. asta chiar imi pare o minune. acum depinde de timpul dispus sa astepti

Mergi la inceput

mi- e teama sa implantez 3. sa nu fiu nicoleta luciu 2. nu sunt pregatita psihic. voi mai discuta si cu sotul meu sa decidem

Mergi la inceput

La mine nu se mai poate , eu am scos trompele ( hidrosalpinx )... ADIO sanse pe cale naturala .

Laura

Mergi la inceput

si tu esti tot la primul fiv? macar nu ai aruncat bani pe inseminarile intrauterine

Mergi la inceput

Iti spun sincer ca daca aveam 5 ii transferam pe toti , numai in ciuda celor 10 de chin , nici nu a-si fi stat pe ganduri macar .
Numai cat am stat pe la usile medicilor , bani si psihicul la pamant cu fiecare luna care trecea . Eu ii primeam pe toti acasa

Laura

Mergi la inceput

am uitat sa scriu de unicul lucru bun de azi: anestezia. nu am mai facut pana acum, dar e f tare sa te trezesti dupa 20 d minute ca si cum nu s - a intamplat nik.

Mergi la inceput

Da tot la primul FIV , am sperat pe cale naturala pana in...august cand am scos trompele ...

Laura

Mergi la inceput

hai ca parca ma incurajezi sa bag 3 daca o sa am, bineinteles chiar nu m- am gandit ca ar trebui sa bag 3. mi- e teama

Mergi la inceput

Din punctul meu de vedere un Fiv , inseamna sanse foarte mici de reusita , nu cred ca se merita sa ti-le faci tu si mai mici decat sunt .
Atat , daca stai foarte bine financiar si iti permiti din 2 , 3 luni sa tot faci niste Fiv -uri.

Laura

Mergi la inceput