FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

M am intors de la clinica. Sunt ok. 8 ovocite. Azi era de serviciu dna Coricovac, maine voi fi sunata de dna Marzan. VOua v a recoltat si serologie? Mie da, desi le refacusem cu o luna inainte. Si sunt un pic bulversata ca ne au intrebat de icsi. Au zis ca nu inteleg de ce nu am ramas natural si nici prin IA, desi analizele au fost bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Da, Irip si mie mi-au recoltat , eu nu facusem analizele astea inainte si chiar mi-au gasit nu stiu ce germen , oricum de rau , nu ma pricep la termenii lor .
In legatura cu ICSI si noua ne-a spus ca s-ar putea sa fie cazul dar intr-un final s-au fecundat 3 ovule singure . La mine sotul a dat 2 probe de sperma , am citit la Anaoi ca a dat doar o proba .
Acum sa ti se fecundeze cat mai multe ovule asta este cel mai important .

Laura

Mergi la inceput

si te au anuntat prin telefon de rezultatele de la serologie? ti au prescris vreun tratament? nu stiu ce germen ti au gasit ca de fapt se analizeaza hiv, hepatite si sifilis. mie nu- mi spusesera ca le voi recolta si pe astea si ca le voi mai si plati. Acum pot spune ca procedura e ok, dar pe langa asta mai sunt multe aspecte care te fac sa o iei razna. astept sa vedem ce se intampla zilele viitoare si sa scap de atatea bajbairi

Mergi la inceput

anaoi, te- au sunat de la clinica? cum merge?

Mergi la inceput

voi ati sangerat dupa punctie? eu da

Mergi la inceput

Sincer nu stiu ce anume, doar ca d-na embriolog mi-a spus ca am avut ghinionul sa am un germen care m-a afectat .

Laura

Mergi la inceput

Eu nu am sangerat deloc .

Laura

Mergi la inceput

fetelor, Et are loc in aceasi sala in care a avut loc punctia? se mai sta vreo jumatate de ora in sala dupa et sau se merge in camera?

Mergi la inceput

In aceeasi sala are loc , dupa ET te dai jos de pe masa si mergi in rezerva unde mai stai 15 minute in pat .

Laura

Mergi la inceput

Este normal sa ma doara mijlocul , la 2 zile dupa ET ?
De dimineata ma doare ca inainte de menstruatie cu o zi doua ...
Se poate sa vina menstruatia asa de devreme , testul ar fi pe 7 noiembrie ?

Laura

Mergi la inceput