FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 4
irip spune:
cred ca e normal sa resimti durerile la nivelul burtii avand in vedere punctia. abia astept sa scap maine. nu mai am rabdare. nu stiu ce m- oi face pana la beta
Laura32 spune:
Cel mai greu este sa astepti si nu mai poti face nimic de aici in colo , chiar nu mai tine de noi . Decat de Bunul Dumnezeu
Laura
irip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura32 Esti la primul Fiv , IRIP ? Laura |
anaoi spune:
Buna dragele mele,
Am avut ieri pe la 15.30-16.00 punctia. Nu am mai mancat de la ora 9.30, insa pana atunci am luat un mic dejun. Am baut apa pana pe la 13.00 dupa spusele d-nei dr. Totul a decurs ok. Sotul a recoltat o singura data, iar eu am avut 15 ovocite. D-na dr. Dracea mi-a spus ca in conditiile astea ar fi mai bine sa ajung la blastociti fiind ca as avea mai mare sansa, insa totul depinde de zilele urmatoare. mi-a spus ca sa nu ma astept la foarte multi embrioni, iar dupa ziua 3 'or sa se mai trieze si ei (asa zisa selectie naturala). Astazi d-na embriololg Marzan ma va suna si ma va tine la curent cu evolutia lor pe parcursul urmatoarelor zile.
Am vazut ca ati avut si voi dureri de sani si de mijloc. Cred ca este ceva normal in cazul tratamentului, deoarece eu in cursul unui ciclu normal nu stiu daca inafara de durile de ovare de la menstuatie, si eventual durerile de mijolc mai aveam ceva. Despre sani nici nu incapea vreo discutie; de-a lungul anilor nu cred ca am avut de cateva ori durere de san la ovuatie sau in timpul menstruatiei. In cazul tratamentului FIV am avut la greu dureri de mijloc inca de la inceput; de sani, de fapt mai de graba de sfarcuri, cel putin in ultima saptamana.
mrg spune:
Buna fetele!
Irip,bafta pt maine!
Anaoi,ai avut ceva productie....o sa ai ceva blastocisti!

Eu am avut cam ca tine,18 embrioni rezultati care au evoluat pn in a 4-a zi,iar in a 5-a mai ramasesera 9.
Eu dureri dupa punctie nu prea am avut,nesemnificativ...putin sanii au fost mai tensionati,si mai ales de cand s-a prins bebe(atunci chiar dureau bine de tot!).
Laura,bafta si sa ai bebei lipiciosi!
Beta eu am facut-o la synevo ca era mai aproape de mine decat sa merg pana la gynera,si a doua zi mi s-a si dat rezultatul pe mail.
Pup si fiti optimiste!!!
irip spune:
Anaoi, bravo! AI avut ceva productie. Mrg, azi am punctia. De teama ca nu voi reactiona bine, nu am mai mancat. Beau doar apa. Mrg, Anaoi, voi ati congelat?
Laura32 spune:
Bravo Anaoi , felicitari pentru productie . Multi blasto sa ai pe mai departe . Inca o data felicitari si tine-ne la curent cu ce spune d-na embriolog ca este tare draguta .
Laura