FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

laura la mine a fost primul FIV si nu am stat numai in pat, mi-am luat 10 zile de concediu adik 2 sapt , in care m-am plimbat citit, nu am facut efort deloc , nici macar curatenie in casa sau de mancare sa stau in caldura ( mi-a gatit soacra mea si mama), asa k incearca macar 10 zile sa te relaxezi sa fi tu pe primul loc si nimic altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ai perfecta dreptate ma bucur ca ai fost atat de optimista , din ce am citit din urma tu ai avut 3 embrioni din care unul s-a dovedit a fi foarte luptator.
Eu nu am decat 2 si sper ca macar unul sa fie fffff bun .

Laura

Mergi la inceput

Tebligia , pana la testul de Bhcg ai simtit ceva mai deosebit la scurt timp dupa ET .
Merci .

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Laura, tu pana la urma ai mancat ceva in ziua punctiei? mie mi -a zis ca pot sa mananc pana in ora 9. nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

laura inafara ca aveam sanii umflati si durerosi alt simptom nu am avut
irip poti manca un mic dejun apoi nimic, asta este pt anestezie

Mergi la inceput

apropo de sani, eu am o tensiune la nivelul sanilor. o fi de la injectii ? voi ati simtit asa ceva inaintea punctiei?

Mergi la inceput

Irip , sincer nu am mancat nimic in acea dimineata , am mai facut anestezii si pentru organismul meu este mai bine asa .
Daca totusi nu mananci nimic , i-ati la tine un pachet de biscuiti si o sticla cu apa , pentru cand pleci de la clinica .

Laura

Mergi la inceput

Sanii imi sunt tensionati si sensibili din primele zile de tratament , doar ca la unele fete am citit ca inainte de Beta deja le-a venit menstruatia chiar daca era falsa , dureri de mijloc s.a.m.d.
De exeplu acum in afara sanilor care sunt sensibili in continuare , in reprize ma ia durerea de mijloc , simt o tensiune care imi apasa pe tot mijlocul , ca atunci cand vine menstruatia cu o zi doua inainte .
Cred ca fiecare organism , reactioneaza in felul lui .

Laura

Mergi la inceput

nu am mai facut anestezii in afsra de cele stomatologice si de asta nu prea stiu ce sa fac. Insa sunt rea de foame (nu am probleme cu greutatea)

Mergi la inceput

atunci ia sa ai ceva la tine pentru cand pleci si gusta si dimineata la prima oara ceva usor .

Laura

Mergi la inceput