FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 3
tebligia spune:
laura la mine a fost primul FIV si nu am stat numai in pat, mi-am luat 10 zile de concediu adik 2 sapt , in care m-am plimbat citit, nu am facut efort deloc , nici macar curatenie in casa sau de mancare sa stau in caldura ( mi-a gatit soacra mea si mama), asa k incearca macar 10 zile sa te relaxezi sa fi tu pe primul loc si nimic altceva
Laura32 spune:
Ai perfecta dreptate ma bucur ca ai fost atat de optimista , din ce am citit din urma tu ai avut 3 embrioni din care unul s-a dovedit a fi foarte luptator.
Eu nu am decat 2 si sper ca macar unul sa fie fffff bun .
Laura
Laura32 spune:
Tebligia , pana la testul de Bhcg ai simtit ceva mai deosebit la scurt timp dupa ET .
Merci .
Laura
irip spune:
Laura, tu pana la urma ai mancat ceva in ziua punctiei? mie mi -a zis ca pot sa mananc pana in ora 9. nu stiu ce sa fac.
tebligia spune:
laura inafara ca aveam sanii umflati si durerosi alt simptom nu am avut
irip poti manca un mic dejun apoi nimic, asta este pt anestezie
irip spune:
apropo de sani, eu am o tensiune la nivelul sanilor. o fi de la injectii ? voi ati simtit asa ceva inaintea punctiei?
Laura32 spune:
Irip , sincer nu am mancat nimic in acea dimineata , am mai facut anestezii si pentru organismul meu este mai bine asa .
Daca totusi nu mananci nimic , i-ati la tine un pachet de biscuiti si o sticla cu apa , pentru cand pleci de la clinica .
Laura
Laura32 spune:
Sanii imi sunt tensionati si sensibili din primele zile de tratament , doar ca la unele fete am citit ca inainte de Beta deja le-a venit menstruatia chiar daca era falsa , dureri de mijloc s.a.m.d.
De exeplu acum in afara sanilor care sunt sensibili in continuare , in reprize ma ia durerea de mijloc , simt o tensiune care imi apasa pe tot mijlocul , ca atunci cand vine menstruatia cu o zi doua inainte .
Cred ca fiecare organism , reactioneaza in felul lui .
Laura
irip spune:
nu am mai facut anestezii in afsra de cele stomatologice si de asta nu prea stiu ce sa fac. Insa sunt rea de foame (nu am probleme cu greutatea)
Laura32 spune:
atunci ia sa ai ceva la tine pentru cand pleci si gusta si dimineata la prima oara ceva usor .
Laura