FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc Nikoniko de sustinere , dar de unde ai stiut la al trei-lea ET ca ceva este in neregula ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Hei, Nikko, ce mai faci? Cum te simti? ce iti face bebe? ai ajuns pe la Albu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Irip,
Bebe creste, si eu la fel
Am facut dublultest la Gynera, cu dr Codreanu, si a iesit foarte bine. Cred ca o sa fac programarea la Albu dupa 14 noiembrie,adica dupa urmatoarea vizita la Gynera pt eco.Cand faci beta?(scuze dar nu am retinut- neuronii mei cred ca au migrat in ultimele luni)
Laura, pur si simplu am simtit ca nu e...Sanii mei erau deja fleasca dupa prima saptamana de la et, simteam ca nu e bb. Dar, am luat-o de la capat si as fii facut asta pana cand as fii reusit

Niko, mami de Alex(1995) si 14+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

La Gynera supravegheaza si sarcina ?

Laura

Mergi la inceput

Laura, eu am ramas sub supravegherea dr. Codreanu cu care am si facut procedurile fiv. Nu stiu inca daca voi naste cu ea, pt ca eu voi face cezariana, dar cu siguranta imi va urmari toata sarcina
Nu stiu daca dr Dracea supravegheaza sarcini...

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Nu cred ca supravegheaza , eu asa am inteles din discutiile cu ea , dar d-na dr.Codreanu este la un spital anume sau doar in clinica ?

Laura

Mergi la inceput

Ea mai colaboreaza cu sfanta maria si cred ca e si la giulesti. Este un medic extraordinar si o tipa foarte deschisa la cap

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Niko, felicitari pt baietel! Ce repede a trecut timpul! Multa sanatate si tie si lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Laura, parca am citit pe undeva ca Gynera colaboreaza cu Bios Diagnostic, aflat pe strada Roma si ca poti face la ei beta si Gynera iti deconteaza. E laboratorul care prelucreaza analizele trimise d Gynera. Ei au program si sambata si luni de la 8. Asta ca sa nu mai pierzi timp. Ella, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Elaaaaaaa
Ce mai faci, cum esti, ce planuri ai?

Niko, mami de Alex(1995) si 15+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput