FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,
Ce fac gravidutele ? Dorm ?
Am tot citit forumurile din urma si am inteles de la fete ca prima zi cand te cheama la Bhcg , ar trebui sa fie prima zi de menstruatie in cazul in care nu ramai insarcinata , bine'neteles ?
Asa este ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Eu citesc. Mi se pare ca e ff cald in casa. Ce putin mai ai pana luni. Te mai doare mijlocul? Dar sanii?

Mergi la inceput

Ioana, tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Laura, mie, la et cu bhcg<1,2, mi-a aparut cm cam la trei zile dupa intreruperea tratamentului de sustinere (ovule arefam), dar stiu fete carora le-a aparut menstruatia chiar mult mai tarziu, iar la al doilea et, mie mi-au aparut uratii inainte sa mai apuc sa fac beta. Asa ca, nu exista reguli.

Niko, mami de Alex(1995) si 15+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Citat:
citat din mesajul lui irip

, tu cum esti?

Nu stiu cum sa zic ca sunt ... . Astazi m-am trezit cam zapacita, am si plans, asa dintr-o data ... in vreo 2 reprize. Momentan m-am linistit. De ce am plans? Fiind ca ma gandesc ca mai e o saptamana pana la momentul adevarului si ca nu am ce sa fac, cu ce sa intervin pentru a-mi marii sansele de a fi gravida. Probabil ca toate trecem printr-o situatie de genul asta in apropierea datei limita.
In rest de colo ... colo prin casa.

Mergi la inceput

Dar simti ceva? te doare ceva? burta, sanii? eu am un disconfort in zona burtii pe care il resimt de la ET.

Mergi la inceput

A luat vreuna dintrevoi no spa dupa Et?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Citat:
citat din mesajul lui irip

Dar simti ceva? te doare ceva? burta, sanii? eu am un disconfort in zona burtii pe care il resimt de la ET.

Ma dor usor sanii, mai mult la baza lor, iar ieri m-a jenat zona uterului. Sincera sa fiu nu vreau sa mai "caut" sintome sau ceva de genul asta, acum.
Incerc sa fiu optimista pe cat pot si sa ma gandesc ca am o armata de puiuti in burtica si ca poate macar unul s-o indura sa ramane lipicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Am luat un nospa aseara si m-am linistit cu mijlocul , dar am avut niste contractii imediat , mi s-a intarit burta si si se contracta in continu ,ma tinut cam 5 minute dupa care ma lasat.
Sanii nu mai sunt chiar atat de durerosi de azi dimineata , doar tensionati si o durere de cap care persista de dimineata , eu nu am dureri de cap de regula , foarte rar .
Am emotii foarte mari pt luni , mai ales ca nu te poti baza pe nici un simptom concret .

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Niko, nimic deosebit nu fac. Sper sa gasesc resurse pt un nou FIV anul viitor. Nu stiu inca daca sa mai incerc cu ovocitele mele sau sa apelez la donatoare.

Mergi la inceput