FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Si mie mi-s spus d-na dr. Dracea ca nu trebuie sa ne luam dupa nici un sintom. Am intrebat-o inclusiv daca imi vine menstruatia pana pe 10 noiembrie si mi-a spus ca in conditiile actuale nu poate fi decat un semn de implantare in nici un caz menstruatie.
Dupa ET nu am avut nicio durere in prima zi, insa astazi am o oarecare jena in zona uterului.
In rest m-am cam plimbat dintr-un pat in altul, din dormitor in sufragerie, am fost prin bucatarie prin vizita, dar ce-l mai des merg la baie. In rest televizor, net si somnic.
Trebuie sa profit de zilele astea deoarece de luni incep serviciul. Concediul nu am putut sa mi-au decat 2 saptamani si sincera a fiu nu am stiut cand o sa fie punctia si mai ales ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Si eu bantui prin casa. Acelasi traseu il am si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Primele 3-4 zile pe la baie am calcat si eu foarte des , cred ca di 15 in 15 minute , eu eram la baie

Laura

Mergi la inceput

Dureri de burta nu am avut si nu am nici acum , eu am luat diazepamul ,ce ma incearca de azi dimineata este mijlocul si sanii ma dor groaznic , am luat un no-spa si mai m-a lasat .
In legatura cu rezultatul la beta , am sunat la clinica si mi-a facut programare luni la ora 13.00 , cred ca rezultatul va fi marti sau miercuri,
D-na DR. ma rugat sa nu incerc nici un test de sarcina acasa ca sunt sanse f mari sa nu iasa nimic si imi fac si rau singura daca iese negativ . Mi-a spus ca testul din sange este cel mai devreme test care se face .

Laura

Mergi la inceput

A facut cineva test de sarcina acasa ? Si cu cate zile inainte de beta ?

Laura

Mergi la inceput

parca citit ca unele fete au facut testul de pipi cu vreo 2 zile inainte de beta. daca faci beta luni, marti o sa ai rezultatul la Gynera

Mergi la inceput

Dar tu ai intrebat la Gynera cand da rezultatul la beta ?

Laura

Mergi la inceput

Mie mi a spus dna doctor ca daca fac dimineata beta, seara am rezultatul. ma gandesc acum ca e in functie si de programul de lucru al celor d l Gynera. mi se pare k luni incep la orele 12.oo

Mergi la inceput

da la 12.00 incep , pe mine m-au chemat la ora 13.00 , dar o sa ma duc un pic mai devreme ...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Ladies,
Irip, Laura, Anaoi,voi acum ar trebui sa nu va agitati, sa fiti zen si sa va simtiti gravidute
Eu am facut pp test la primul embriotransfer si la al patrulea. La al doilea nu am mai apucat, pt ca a venit cm inainte de beta, iar la al treilea pur si simplu am stiut ca nu am motive sa mai fac si pp test.
La al patrulea embriotransfer, a iesit pp test pozitiv in ziua a saptea de la et, dar nu exista regula, nu exista simptome generale, fiecare organism resimte diferit orice situatie, reactioneaza diferit la sarcina(in cazul nostru). Asa ca, va astept cu beta mare fetelor si va tin pumnii

Niko, mami de Alex(1995) si 14+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput