FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Atunci e clar ca mai bine faci la VIctor Babes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena1981 spune:

Salutare, fetelor! Astept cu nerabdare beta mareeee de la voi. Eu am recoltat in 2 parti- la Gynera si la Victor Babes. La Gynera am primit rezultatul dupa mai mult de 24h, iar la Victor Babes dupa aprox 8 h. Camelia, ma bucur sa te vad pe forum din nou! Pe baieti ii va chema Mihai si Teodor si abia astept sa-I vad! Tu cum te descurci cu gemenutii? Poate imi mai dai si mie sfaturi referitoare la alaptat si ingrijit gemenii...... Te pupic. 36s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Elena,mai ai putin!Sa fii sanatoasa si sa ajungi la termen cu bine!
Dintre fetele mai vechi ,ce or mai face?Poate mai intra sa ne spuna si noua...
Beta mare tuturor celor care sunt in asteptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata,
Irip felicitari , ai sanse foarte mari de reusita , ne-ai tinut in suspans ... multa bafta la test !!!!
Cred ca voi merge la Institut la Victor Babes ca sa nu mai aman prea mult momentul ''adevarului '' .
pe toate fetele care ne sustin si ne dau puterea de a merge mai departe .

Laura

Mergi la inceput

Irip , Anaoi ,
cum va simtiti cu bebelusii la purtator ?

Laura

Mergi la inceput

Laura, nu stiu ce sa zic. Cert e ca m-am plicitisit. Tu cum esti? Cum ai trecut peste zilele astea? Ai fost cuminitica? AAi stat in pat? Ai emotii pentru data de 7? Ai vreun simptom? Dna Dracea a zis ca nu cautam simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor,
Sunt bine si cred ca si puiuti nostri sunt la fel. Astazi am simtit o oarecare jena in zona uterului.
Sa va zic ca si eu marti am avut niste emotii uriase deoarece inca de luni dupa amiaza am inceput sa am niste dureri ciudate pe partea dreapta, de prin zona ovarului drept spre zona inghinala, chiar si spre picior. Am crezut ca am apendicita, ca s-a intamplat ceva cu chistul de pe ovarul drep etc. si ca sigur nu o sa fac ET din cauza acestei situatii.
Am ajuns la clinica si cand m-au vazut asa disperata au incercat sa ma linisteasca, ca nu am nimic si ca pana luni dimineata am luat medrol si ca e locul inflamat de la punctie si ca e normal sa ma jeneza. Sincera sa fiu mi-au luat o piatra de pe suflet. Oricum mi-au dat sa mai iau in continuare medrol pentru inca 4 zile.

Mergi la inceput

Sincera sa fiu , eu nu prea am stat in pat , in prima zi am mai lenevit , dar dupa aceea am tot umblat .
Nu am facut nici un fel de efort ,dar am tot umblat de colo pana colo.
Simptome , nu stiu ce sa zic ... de miercuri dimineata ma dor sanii ingrozitor , ma dureau si pana acum dar nu asa de tare , iar spatele cand ma ia durerea , cand ma lasa .
Greturi , ameteli sau altceva sub nici o forma nu este cazul, vb d-nei Dr.Laura D. este foarte devreme . Am emotii foarte mari pentru luni , dar mai ales marti cand trebuie sa iau rezultatul.
va

Laura

Mergi la inceput

Pe mine ieri chiar m-a durut burta. Am avut o jena nasoala. Cred ca daca nu luam Uscosinul de la clinica ma durea si mai rau. Voi ati luat diazepamul? Azi am mai simitit asa cate un junghi.
Laura, daca te dor sanii e semn . Tin pumnii. Oare e prea devreme sa faci un test de pipi?

Mergi la inceput

Laura, daca faci luni beta, seara ai rezultatul. Bem sampanie!

Mergi la inceput