FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Stie cineva cat dureaza pana iti da rezultatul la Bhcg la Gynera ?
Exista vre-o clinica mai rapida ? Eu termin concediul de odihna chiar pe data de 7 noiembrie , cand este ziua de recoltat pt beta si eram curioasa cat dureaza pana iti da rezultatul ...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

laura beta la gynera dureaza 24-48 ore du-te la victor babes dimineata si ti-l da pe mail seara dar sa specifici k il vrei pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

cam pe la ce ora sa fiu la Institut ? la 7.00 este bine ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

Buna,
Revin si eu dupa zile de absenta, in care nu am avut ce scrie si in care am trecut de la extaz la agonie si invers.
Dupa prima zi, aveam 8 ovocite fertilizate. A doua zi, ramasesera 7 din care 6 erau mai buni. A treia zi, 3 de calitate ff buna si 2 mai slabi. A trebuit sa luam o decizie care nu a fost deloc usoara. Am decis sa mergem pe blastocisti. Riscul maxim era sa ramanem fara nimic sau cu 1 blastocist. Am intrebat daca in a 4 zi ma va suna cineva sa imi spuna de evolutie. MI s a spus ca nu. VOr suna doar pt programare, de la receptie. Pana azi la ora 16.00, cand a venit dna MArzan in salon nu am stiut daca vom face sau nu transferul si cu cati. Am transferat 2 blastocisti.
Cam asta a fost.
Laura, Anaoi, va tin pumnii! CUm o vrea Dumnezeu!

Mergi la inceput

Laura, la 7.00 e bine pt recoltare. Mai ai ff putin timp. Bafta multa pe 7!

Mergi la inceput

Daca recoltezi la Gynera dimineata, seara poti avea rezultatul. Mie asa mi au spus azi. Da le maine un telefon si intreaba i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Irip,ma bucur ca ai transferat puiutii si sa de DD sa fie lipiciosi!
Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de reusite!
Pup toate fetele!

Mergi la inceput

laura programul incepe la babes la 8 pe la 7.50

Mergi la inceput

irip felicitari tinem pumnii pt beta mare
la gynera eu am fost marti la 10 sa recoltez si mi-a dar raspunsul joi la 12 telefonic si pe la 14 pe mail
intrte timp am fost la babes si mi l-am facut +teste de sarcina ce iesisera pozitive

Mergi la inceput

Mrg, . Toate familiile astfel incercate merita sa devina parinti. Procedura in sine nu e dificila, dar stresul este imens. Framantari, lacrimi si suspine insotesc toata procedura.

Mergi la inceput