FIV Dr. Laura Dracea -14
Raspunsuri - Pagina 11
Laura32 spune:
Stie cineva cat dureaza pana iti da rezultatul la Bhcg la Gynera ?
Exista vre-o clinica mai rapida ? Eu termin concediul de odihna chiar pe data de 7 noiembrie , cand este ziua de recoltat pt beta si eram curioasa cat dureaza pana iti da rezultatul ...
Laura
tebligia spune:
laura beta la gynera dureaza 24-48 ore du-te la victor babes dimineata si ti-l da pe mail seara dar sa specifici k il vrei pe mail
irip spune:
Buna,
Revin si eu dupa zile de absenta, in care nu am avut ce scrie si in care am trecut de la extaz la agonie si invers.
Dupa prima zi, aveam 8 ovocite fertilizate. A doua zi, ramasesera 7 din care 6 erau mai buni. A treia zi, 3 de calitate ff buna si 2 mai slabi. A trebuit sa luam o decizie care nu a fost deloc usoara. Am decis sa mergem pe blastocisti. Riscul maxim era sa ramanem fara nimic sau cu 1 blastocist. Am intrebat daca in a 4 zi ma va suna cineva sa imi spuna de evolutie. MI s a spus ca nu. VOr suna doar pt programare, de la receptie. Pana azi la ora 16.00, cand a venit dna MArzan in salon nu am stiut daca vom face sau nu transferul si cu cati. Am transferat 2 blastocisti.
Cam asta a fost.
Laura, Anaoi, va tin pumnii! CUm o vrea Dumnezeu!
irip spune:
Daca recoltezi la Gynera dimineata, seara poti avea rezultatul. Mie asa mi au spus azi. Da le maine un telefon si intreaba i
mrg spune:
Irip,ma bucur ca ai transferat puiutii si sa de DD sa fie lipiciosi!
Sa dea Dumnezeu sa auzim numai de reusite!
Pup toate fetele!
tebligia spune:
irip felicitari tinem pumnii pt beta mare
la gynera eu am fost marti la 10 sa recoltez si mi-a dar raspunsul joi la 12 telefonic si pe la 14 pe mail
intrte timp am fost la babes si mi l-am facut +teste de sarcina ce iesisera pozitive
irip spune:
Mrg, . Toate familiile astfel incercate merita sa devina parinti. Procedura in sine nu e dificila, dar stresul este imens. Framantari, lacrimi si suspine insotesc toata procedura.