FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela73 spune:

Laura urmaresc de ceva timp toate topicurile cu FIv si am vazut fete care au avut doar unul si au ramas. Asa ca asteapta analiza si o sa fie bine.
Eu am inceput de ieri cu AC si so sa fac FIv la Spital Athena in Timisoara. Daca a auzit cineva ceva de ei??
Bafta tuturor de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Bafta multa Ionela si mult , mult succes pe mai departe .

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Laura, iei bataitza pentru atitudinea asta
O fata de pe forum, Castelana, a avut et cu 2 embrioni de ziua a 3a cu cate 4 celule si acum este mamica fericita a unui baietel! Asa ca te asteptam cu vesti bune. Cand faci beta?
Anaoi, Irip pupam fetele curajoase si asteptam noutati si de la voi

Niko, mami de Alex(1995) si 14+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

laura ce sunt vorbele astea? si mie mi s-au inmuiat sanii la un moment dat, dar rezultatul a fost un bebe din trei embrioni , dak aveam mai multi imi puneau doar 2 embrioni dar au fost doar 3 si nu a putut sa-mi congeleze unul
tinem pumnii\. cand faci beta?

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari , intradevar, intotdeauna va fi ce vrea Bunul Dumnezeu .
Testul va fi luni pe 7 noiembrie si cred ca pe 8 noiembrie(imi va da rezultatul) de SF.Mihail si Gavril pentru ca este si ziua mea sa pot bea un pahar de sapanie din tot sufletul , dupa 12 ani de asteptare .

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

iti doresc sa bei u pahar desampanie dar de bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna fetelor,
Ieri am facut ET cu 3 blastociti: 1 de nota 10, 1 de nota 9 si 1 de nota 7. Nu am avut ce sa mai congelam deoarece din ziua 3 pana in ziua 5 s-a facut o selectie naturala destul de dura.
Noi ne gandeam ca ar fi bine sa punem 2 blastociti si restul (2-3) sa congelam. Insa per ansamblu totul a fost ok.
Sper si pe 10 noiembrie cand o sa fac testul sa fiu in aceeasi stare de spirit.

Mergi la inceput

Buna fetelor ,
Felicitari Anaoi , sa-ti ti puiutii bine langa tine si sa-i ai tare lipiciosi , imi pare rau ca s-a intamplat asa o selectie de dura , dar este bine ca ai avut de unde alege .
Succes pe mai departe si sa ne ti la curent cu noile simptome .

Laura

Mergi la inceput

IRIP ,
nu ne dai nimic de veste ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Anaoi,
draguta te si vad cu gemeni !! Noi am avut ca tine, 2 calitate maxima si 2 calitatea a doua, nu mai stiu cum era ceva cu ,5AA, 5AB, nu mai tin minte, si eu voiam sa-mi puna 3 , dar embrioloaga a refuzat, stia ea de ce. Cand Luca urla (cam 5 luni a urlat aproape non stop) sotul radea de mine: aha, si tu care voiai 3!!

Iti doresc sa fie cu noroc, si tuturor fetelor in focuri sa se intample lucrurile asa cum va doriti.

Elena, vad ca si tu tot baieti ai , la ce nume te-ai gandit?

Mami de taurasi Luca si Marc -11 mai 2011

Mergi la inceput