FIV Dr. Laura Dracea -14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Irip , te-au sunat de la clinica ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Elena iti tinem pumnii sa mai rezisti inca 2 sapt...!
Irip,dc nu ai pune embrioni la pastrare dc ai avea mai multi?Ce ai fc daca ti-ar mai ramane vreo 6-7?Si dc ai renunta la ei si nu iti reuseste fiv-ul din prima,ce faci?Renunti la a mai face altadata fiv?Sau vrei sa incepi iar tratamentul cu injectii?
Scuze ca te intreb asa dar mi se pare ciudat.
A,si sa stii ca se face si la noi embrioreductie,intereseaza-te, fiindc eu stiu pe cv care a facut.
Eu stiu ca nu are legatura sunatul,in ceea ce priveste evolutia embrionilor,cu ora punctiei.Pe mn m-au sunat si la 12 ziua si la ora 15,la ora 18...

Mergi la inceput

Buna dimineata ,
A venit frigul rau si nimeni nu mai scrie nimic? ..., nu are nimeni nici o veste buna ?....
IRIP , ANAOI ????

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna,
Pana acum zic ca stam bine deoarece din cele 15 ovocite s-au fertilizat 13, iar 11 sunt de buna calitate, dupa spusele d-nei embriolog ieri, in ziua 3 dupa punctie.
Astept si azi telefonul de la d-na embriolog pentru a vedea evolutia si pentru a face programarea de maine pentru transferul de blastociti.
Am profitat de week-end din plin: sambata am fost la aniversarea soacrei mele, iar duminica ne-am plimbat cateva ore prin parc. Urmeaza zilele cele mai "grele" de asteptare si de activitati canapeloase. N-as vrea sa ratez sansa de a se lipii blastocitii din cauza ca nu am fost in stare sa stau macar cateva zile linistita.

Mergi la inceput

Buna Anaoi ,
Ma bucur mult pentru tine ca ai asa de multi puiuti si sunt sigura ca vei reusi cu asa productie .

Laura

Mergi la inceput

Irip ,

nu vrei sa ne dai nici o veste ?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISA1980 spune:

Recitesc mesajele voastre(laura, Irip) si ma vad pe mine acum ceva timp,eram la fel de panicata pe mica productie avand in vedere ca am o varsta apropiata de voi si totusi nu au fost asa multi,,,de am ramas cu 3 embrioni in z3,,,asa ca am riscat si am tras lozul castigator,,,s-a prins un lipicios bine bine de mine,,nu va mai framantati,, acum natura lucreaza, nu mai aveti ce sa faceti,intrebari, frustari sunt inutile in mom asta,,,lasati natura sa lucreze si fiti optimiste,,fetele stiu cat eram de dezarmata si acum sunt super HAPPY,,va tin pumnii in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Buna fetelor,
Pe 7 nov am primul consult inainte de fiv,abia astept sa incep tratamentul. eu l-am inceput si in august dar din ne/fericire am ramas insarcinata natural si a fost SEU...sper sa fie totul bine la consult si sa pot face fiv dupa operatie si sa mai gasesc o camarada in lupta...
Succes fetelor in focuri!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Anaoi,me bucur sa aud c aai o productie buna!Sa ai bafta si blastocisti lipiciosi!
Irip,ce noutati ai ptr noi?
BB Wanted bine ai revenit in gasca!Tinem si tie pumnii!Bafta!
Crisa,Laura pupici!

Mergi la inceput

Buna fetelor ,
La mine a inceput numaratoarea inversa de ieri , toata lumea ma intreaba daca simt ceva mai deosebit, ei bine ... nu simt absolut nimic deosebit , ba chiar de azi dimineata mi s-au inmuiat si sanii , ma doare tot spatele si am o stare de parca mi s-au inecat toate corabiile .
Ma rog ca macar , Irip si Anaoi sa reuseasca , eu am avut si ghinionul de a nu raspunde la tratament si sa fiu nevoita sa transfer doar 2 embrioni ,nici macar 3 ca alte fete .... asa ca ... ce mai pot spera ...
Doresc fetelor succes pe mai departe si o sa le urmaresc cu interes la maxim . Va pupic pe toate si celor insarcinate... nastere usoara .

Laura

Mergi la inceput