Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara

Am revenit si eu...gata operataVa spuneam ca mi-a iesit "ceva" pe langa cezariana ...dar gata l-al operat.Partea mai frumoasa ca nici dupa operatie nu se stie ce eVom afla dupa biopsie...adica intr-o saptamana!!

Bea...ti-am admirat poza...Esti o mamica curajoasa si fericita

Mire...m-am distrat citind despre Mara...cu trantitul in fund....

Eu pe Alexandru am inceput sa-l pun la colt...cel mai simplu...decat sa tip..sau mai rau la nervi sa-i dau la fund....si eu nu sunt de acord deloc cu bataia....In living e plin de cabluri...pe care A le trage de ma scoate din sarite...si de ce ii spuneam ca nu-i voie cu atat tragea mai tare...asa ca acum il pun la colt...si pricepe...Problema e ca ma pufneste rasul...si ma ascund in bucatariecand il vad cu mutrita amarata la colt(nu ca ar sta foarte mult)

Am fost plecata trei zile la Iasi..cat a durat operatia si restul...fara el...si in weekend a stat cu tati ca eu eram proapat operata, luni si marti am fost la mama ca sa stea cu el ..si abia de ieri am ramas singuri acasa...Nu va spun ca toata ziua ma pupa...si inainte ma mai pupa...dar mai rar...acum cand ma prinde...Asa e de dulce!
Plus ca nu mai dorm cu ei noaptea..ca sa nu ma loveasca in operatie....si dimineata cand se trezeste si ne giugulim in pat...doamne ce ma mai iubeste

Ma striga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Azi am luat rezultatul analizelor si Alena are un nesuferit si obraznic streptococ (naiba shtie de unde l-o fi luat, banuiesc din magazine )... asha ca bagam antibiotic 3 zile, apoi refacem analiza... asha ca amanam gradi ...

Am incarcat si eu cateva poze noi.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Are siptome? febra? dureri etc?
exista purtatori sanatosi de streptococi si stafilococi care NU TREBUIESC TRATATI!
Streptococii si stafilococii sunt bacterii care se gasesc la toti dintre noi la radacina firului de par in nas de exemplu si din nas , cu mucozitati se pot duce in gat. Unii au mai mult sau mai putin, daca nu sunt simptome nu nenoroci fata cu antibiotic. Nu ti-a zis pediatrul? ca exista si posibilitatea asta? Ea e ok ca stare generala, rosu in gat? mancat? febra?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Scuzati de revenirea brusca prin replica de mai devreme data lui Larisel.
M-am invrednicit si eu sa citesc forumul
Nebunie mare, cautam sa ne mutam ca proprieterul a scumpit chiria (ne intelesesem sa lase mai jos pana eu si sotul ne gasim de lucru sau pana gaseste un chirias care sa ii dea cat vrea si cat nu putem noi sa ii dam, chirias nu agasit da vrea sa ne ia pe noi de fraieri si sa ii dam cat ii dadeam pe vreme cand platea firma sotului chiria ), eu ma duc la interviuri pe banda rulanta, am fost la 7 firme pana acum, am un singur raspun final de NU, la restul astept. Am avut interviuri si de 3 ore, am completat teste peste teste si la interviu si trimise on line, studii de caz, probe practice , profile...ce sa mai...ca si cum -as duce la munca, numai ca nu ma plateste nimeni macar de o iesi ceva din asta.
Colac peste pupaza m-a sunat si fostul angajator ca organizeaza un curs si numai eu stiu sa metodologia si ce trebuie facut si ce trebuie pregatit si cum se fac, si ce se aplica si unde sunt cursurile si etc etc si mai fac si ptr ei una alta (dar imi iau si eu certificare la curs de data asta! AM ZIS! Ma autorizez ca trainer, nu se stie cand imi va folosi ). Sotul e in Grecia, copilul juma de zi e la gradi (bine ca e xista gradi sa ma pot duce eu la interviuri) apoi e relativ cumintel dar eu tot nu mai imi vad capul de treburi, nici sa mananc nu am avut timp i ultimele 2 zile...
Am citit, am tinut minte dar mor de somn, imi cer scuze ca nu raspund
Va pup pe toate fara exceptie si sper sa se aranjeze lucrurile sa intru mai des. Poate imi gasesc si eu un servicu ca vad ca fetele de la birou sunt pe baricade

Totusi nu pot sa sar peste urari

imi cer scuze de intarzieri

LA MULTI ANI RUXITA!!!

Sa ai curajul si taria sa fi mereu asa cum esti! Sa fi iubita si sa ai succes in viata!

Cat despre Ela, daca e vorba de Atena, eu stiu ca cea mai ieftina varianta cu Olympic Air e cu plecare miercuri dimineata si intoarcere sambata dimineata, varianta asta e mereu cea mai ieftina (171E de persoana). Ptr Salonic exista Blu Air. Cu trenul, nu prea face diferenta la bani ca extrem de ieftin nu e (ai mei au fost cu reducere de pensionari, poate reducerea de sub 26 de ani sa fie mai tare....).
Cu autobuzul nu as merge nici eu , daramite ea (vorba lui BF). e cel mai nesigur mod de transport. Trenul e safe, poti incerca sa vezi cat costa. Din Gara de nord merge numa pan la Salonic si acolo ai destul de repede dupa ce ajungi conexiune cu un tren de mare viteza ptr Atena.

Mai vroiams a zic multe dar
NOAPTE BUNA!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Buna seara,

Greu mai reusesc cu scrisul ca nu mai ajunge timpul cu nimic, doar ce va citesc; v-am spus ca fac un master si-s la zi, deja am vreo 3 proiecte de facut... e grele, pe vremea mea aveam numai cursurile de invatat in sesiune, plus ca A. ma solicita la maxim, e lipita de mine, dar nu ma plang de asta ca mi-e draga tare ...
Acum am intrat o fuga ca as avea nevoie de ajutorul vostru daca aveti bunavointa, pentru un proiect de turism: as vrea sa-mi spuneti daca v-ati gandit vreodata sa veniti in concediu in zona Sucevei (Bucovina) si daca da ce anume v-ar place sa vedeti; puteti sa-mi raspundeti si ca nu vreti sa veniti, raspundeti asa cum va vine ; puteti sa-mi trimiteti PM ca e cam off-topic si nu as vrea sa se supere cineva
Luni am de facut prezentarea proiectului si-s cam stresata ca sunt prima din grupa la prezentare si nu stiu cum va fi; va multumesc tare, tare mult

Livia sa treaca repede
Larisel si eu stiam ca Alexutza...

o seara buna sa aveti, eu ma bag la munca ca ziua nu am nici o sansa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

fetele multumim mult de primirea facuta!

despre noi...David tocmai si-a spart ieri capul....adica fara copci...dar cu sangerare toata dupa-amiaza....a dat cu capul in coltul de la pat...inainte cu 2 ore si-a facut alt cucui cazand pe strada...iar apoi si-a prins capul intre canapele (eu eram la munca la toate fazele...am aflat pe la 9 seara ce a patit...data viitoare ii citesc horoscopul...sunt sigura ca a fost o zi predispusa la accidente)Nu zicem mare lucru (mama, il zicem pe tata de 3 saptamani, apa, miau, papa, haide,haine,da-mi,da si nu...to= thomas, dudu = scooby doo,alta,asta) si cam atat .......

so....de cateva luni cat am lipsit am fost cuminti...nimic nou....doar noi muncim amandoi ca tembelii (tati 12 ore) eu 5-6 zile/saptamana,am trecut din nou pe full-time....suntem varza...obositi, ne certam....etc....trec toate...o casa nu se face asa ushor sambata vb cu arhitecul...sa ii dam proiectul...apoi cu Dumnezeu inainte!

va pup ...o seara placuta sa aveti !

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...

o cafelutza fierbinte...facuta asa....mai mult cu ochii inchisi de JM..dar merge...mai ales cand e fcde altul

cunostinte medicale...nu am prea multe si spersa nu trebuiasca master...deci ma abtin de la sfaturi dar sunt destule fete f pricepute...de la care si eu invat multe

livia...WB...hai ine ca a fost bine...a trecut...muta sanatate..l-ai intarcat pe a?

alicredo...ne e dor de tine....offff...bietul cretulin...las..ca trece...in rest....ce-ai povestit...imi suna f cunoscut...io zic s-o luati mai usor...stii....sa nu fie sacrificile prea mari...:(

bagajul de gradi....wow...iar mi se pare sf...dar na nevoia te invata si te determina o gramada de chestii sa faci..

alex..tinem pumnii...hai k n-o fi dracu atat de negru...

na...ca ce-am citit iari nu mai tin deloc minte...eu tot fac caterinca cu tinutul de minte dar imi dau seama ca nu e funny deloc...si ca tre sa fac ceva..sa iau ceva...

si acu vin io cu miloaga...
si la noi situatia e cam cum o descria alicredo...munca multa ...stres..tati mai mult...musafir...mai certuri...etc
in we asta e ziua lui....i-am luat ceva ce sper sa-i placa si m-am gandit sa mergem la un restaurant ( sau chiar ceva unde se poate dansa...nu club)ceva mai intim...dragut etc...am vb deja cu bona sa vina duminica...numai nu ma pot hotari pe locatie....adica nu stiu unde...imi puteti sugera voi ceva?

sarumna anticipat

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Va citesc si eu (inca) dimineata. Nu apuc sa raspund insa. Am fost si la Istambul . l-am vazut tot asa din masina catre office si aeroport, dar am scos parleala ca am mancat la un super restaurant o super mancare.

Livia - sanatate multa; tinem pumnii pentru biopsie care este singura ce poate pune un diagnostic. Sa fie maxim desmoida cum am avut eu.

Alicredo - WB, nu te-am mai vazut de mult

Alex - bafta cu angajarile. Nu vrei sa-mi dai niste CV (amandoi sa le trimit in reteaua mea)

Larisel, BF - eu am facut prevenar ca vaccin pneumococcic. Cred ca pana la urma am facut bine. De hepatita A ar trebui cand intra in colectivitate (altfel nu se justifica), dar are si un rapel la 6 luni.
Cat despre varicela - vaccinul nu ofera protectie 100%, de aceea este bine sa stea in preajma unui copil bolnav ca sa faca o forma usoara de boala. I-am spus pediatrei ca asta vara vecinele lui Tudor au facut varicela si mi-ar fi placut sa faca si el ca sa scape, insa ea mi-a zis ca la varsta asta nu e prea bine. Se fac forme agresive si nu te intelegi cu copilul de loc ( e prea mic sa inteleaga). Daca are 4 ani, deja e alta treaba. Adevarul ca vecina cea mica de 2 ani a fost varza. Nu mai zic ca a facut si mama lor.

Ruxita - cred ca depinde de compania aeriana. Eu stiu o colega care a fost nevoita sa plateasca insotitor special pentru fata ei de 14 ani asta vara.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

fetelor, pe bune, eram paralela cu pregatirile de gradi, dar m-ati mobilizat voi larisel, am si sunat la o gradi Montessori din zona noastra si ne asteapta in vizita sapt viitoare... directoarea zis ca in grupa mica de pampersi vor avea vreo 6 copii... si ca au o curticica mica unde ii scot cand e timp frumos afara dar au si o sala la etaj pentru activitati sportive... cred ca pe timpul iernii imi convine acest aranjament... dar cum spuneam tre sa vad mai intai gradi... cred ca vom merge la program scurt prima data pana in ianuarie tariful fiind de 750 lei.

alexutza, pentru prima data nu te invidiez deloc... si cu mutatul si cu cautarea unui loc de munca si cu gradi... aveti o perioada mai creatza, sa treaca repede si sa reasezati lucrurile pe fagashul lor normal...

mersi de felicitari! da, cred ca va fi avion pana la urma, desi mama insista autocar si eu nici nu vroiam sa aud.. este recomadat copilul sa mearga cu o companie a carei limba o intelege in cazul nostru tarom si taxa e de 40 euro pe sens (deci 80 euro suplimentar fata de pretul biletului).

livia, tinem pumnii pana la aflarea rezultatelor! Multa sanatate si asta sa fi fost hopul pe care l-ai avut de tras, de acum incolo drum lin!

larisel, bafta cu pregatirile de gradi, da-ne si noua detalii despre gradi la care v-ati inscris. mersi inca o data de imbold! si sa rezolvati problemuta de sanatate... prietena mea aflata in vizita mi-a facut capul mare despre medicatie (ea lucreaza intr-un proiect in domeniu) si mi-a bagat mintile in cap, sa nu mai iau medicamente fara analize! in total anul asta a bagat 6 ture de antibiotic zile 10 fiecare tura... apoi am bagat fluconazol de m-a dat peste cap nu stiam ce-i cu mine (asta ieri)... si abia astept sa ma recuperez cat de cat, ca incep iarasi sa disper...deci grija la antibiotice!

ghetutele noastre sunt gata ne ducem maine sa le luam, abia astept! (am dat 3 mln si n-a solicitat blanita, culori sau alte variante, care ne-ar fi costat in plus)...

eu am zis de carticele ca si-a pierdut interesul, dar doar pentru ca deja le "citise" pe cele care le are... trebuie altele noi... acum avem nou in lucru plastelina (play-doh), niste cuburi de lemn de diferite forme care se asambleaza cu niste bete bagate in gauri (chinezarii) si cam atat...

tomaca si voi mergeti la montessori? cum e?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!

tomaca si voi mergeti la montessori? cum e?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

nu inca, l-am inscris dar vreau sa-l duc din primavara sa nu prinda toate bolile iernii

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

helau, helau!

nu ca ar interesa, dar laptopul meu se pare ca functioneste. ideea e ca tre sa stea in permanenta in priza, nimic nou asadar....

livia, sa inteleg ca operatia a fost bine, mai ramane biopsia...bun, e ceva de rutina, asa se face la orice tesut scos, cu siguranta nu e nimic. chiar, stiam ca mai alaptezi, cum a fost atatea zile de pauza? alex e intarcat?

pus la coltz...hm....incep sa ma gandesc si eu la diverse metode.....e grele...cu distrasu atentiei nu mai merge si ma trezesc ca urlu la omuletz si ma simt tare prost dupa-aia...socru-meu.."nu ma tipa la el, ca il inveti cu urlete...mai bine o nuielusha"..........

desi stefan are varicela.....f atipica, fara febra....bubitze relativ putine, doar noaptea in semi-somn il mai apuca scarpiniciul.....

DC, sa-ti traiasca JM-ul. chiar nu stiu ce sa-ti recomanda, nu am apelat inca la asa ceva.....

lorex, cum e cu bobitza?

mai, mai revin, ca acum am uitat tot ce mai voiam sa spun...sunt si pignita rau, am robinetul deschis la nas, stranut de fac pipi de mine..serios

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput