Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_g spune:
..scuze pentru diversele greseli gramaticale din mesajul precedent...nu mai editez, are mai mult farmec
_
mama lui Stefan, pui scump
Ruxita spune:
eu nu-l pun nici la coltz nici nu tzip la copil, nu aplic nicio pedeapsa de fapt... chiar niciuna! ieri ma pregateam sa bat oua pt omleta si ma intorc sa pun restul de oua in frigider si cand ma intorc Kay reusise sa ia farfuria cu oua de pe masa si sa le verse pe jos... nu s-a intamplat nimic, am mai spart alte 4 oua si asta fuse... i-am zis doar ca asa ceva nu se face... altadata a imprastia pufuleti pe jos si taica-su i-a zis "boule" si i-am facut un scandal monstru... lui taica-su...
da, ana, ai descoperit coada la cireasca, ca laptopul functioneaza daca il tii in priza... al meu numai asa functioneaza...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita eu nu-l pun nici la coltz nici nu tzip la copil, nu aplic nicio pedeapsa de fapt... chiar niciuna! ieri ma pregateam sa bat oua pt omleta si ma intorc sa pun restul de oua in frigider si cand ma intorc Kay reusise sa ia farfuria cu oua de pe masa si sa le verse pe jos... nu s-a intamplat nimic, am mai spart alte 4 oua si asta fuse... i-am zis doar ca asa ceva nu se face... altadata a imprastia pufuleti pe jos si taica-su i-a zis "boule" si i-am facut un scandal monstru... lui taica-su... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Apropo si Ariana va merge(in principiu de la primavara) la gradinita Montessori
Simply,mami de Ariana
simplicity spune:
Alexutza WB , sper sa se aseze lucrurile cat mai repede si sa gasiti joburi pe masura asteptarilor
Livia , ma bucur ca operatia a fost ok, refacere rapida
Simply,mami de Ariana
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alicredo fetele multumim mult de primirea facuta! despre noi...David tocmai si-a spart ieri capul....adica fara copci...dar cu sangerare toata dupa-amiaza....a dat cu capul in coltul de la pat...inainte cu 2 ore si-a facut alt cucui cazand pe strada...iar apoi si-a prins capul intre canapele (eu eram la munca la toate fazele...am aflat pe la 9 seara ce a patit...data viitoare ii citesc horoscopul...sunt sigura ca a fost o zi predispusa la accidente)Nu zicem mare lucru (mama, il zicem pe tata de 3 saptamani, apa, miau, papa, haide,haine,da-mi,da si nu...to= thomas, dudu = scooby doo,alta,asta) si cam atat ....... so....de cateva luni cat am lipsit am fost cuminti...nimic nou....doar noi muncim amandoi ca tembelii (tati 12 ore) eu 5-6 zile/saptamana,am trecut din nou pe full-time....suntem varza...obositi, ne certam....etc....trec toate...o casa nu se face asa ushor sambata vb cu arhitecul...sa ii dam proiectul...apoi cu Dumnezeu inainte! va pup ...o seara placuta sa aveti ! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
pe David sa se faca bine cat mai repede ; uite esti la o aruncatura de bat si nu reusim sa ne intalnim , adica nu noi dar copiii
Simply,mami de Ariana
nyny spune:
uofff..iar discutii despre pedepse. Eu va spun sincer ca ultima oara cand a calcat Dav pe bec, l-am bagat in masina de spalat... pe Dav, nu pe bec.... si l-am tinut acolo 10 minute. E, de atunci s-a facut un baiat de nota 10. Raspunde politicos, isi face singur curatenie in dulap , nu mai strica masinutele.... ce zic eu de nota 10, chiar 11-12 . Uite asa se face educatie frateee... ce coltz, noi am trecut deja la d-astea mai strong.
Lasand gluma la o parte ...
Danasor, eu as vrea sa fac un pelerinaj la toate manastirile din zona Bucovinei. Cred ca esti plictisita deja de raspunsuri de genul asta, dar chiar asta m-ar interesa pe mine. Inainte sa am copiii mergeam foarte des in pelerinaje cu mama (grupuri organizate) si vizitam foarte multe manastiri... acolo dormeam, acolo mancam... peisaje de vis.... era atat de frumos si de o incarcatura sufleteasca unica. Mi-e dor si de perioada aia.
Livia Doamne ajuta sa iasa bine si biopsia aia (sunt sigura ca asa va fi) si sa termini cu povestea asta.
Alexutza trece si perioada asta, ia sa vezi. Sanatosi sa fiti.
Alicredo aveti grija de voi.
Va pe toate.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
aoleu, poate ma iau astia de la prot cop in vizor cu glumele mele nesarate
Mamica fericita de Mara si de David
ana_g spune:
rux, legat de laptop, de vreo 2 ani doar in priza merge, problema era ca si in priza pur si simplu nu statea deschis mai mult de 30 de secunde...
imagineaza-ti situatie: esti la bucatarie incercand sa faci de mancare sau sa speli niste vase. copilu iti deschide dulapurile, scoate tot ce e pe acolo, eventual imprastie (faina, zahar, fasole boabe)...il iei cu binisorul, ca nu e voie, sa le puna la loc...treaba se repeta...ii spui putin mai ferm ca nu e voie......se supara si incepe sa tranteasca usile la dulap....atunci ma trezesc ca strig la el NU E VOIE< DE CATE ORI SA ITI EXPLIC! apoi imi pare rau...ce vina are copilu, se joaca, eu trebuia sa blochez usile....ideea e ca oricat te-ai tine, nu ai cum sa nu derapezi putin de la comportamentul ideal de parinte.....
a, tot voiam sa intreb. acum, ca e frig, cand ii scoateti pe copii afara, ii dati cu vreo crema pe fata? eu nu l-am dat cu nimic pana acum, dar daca eu simt nevoia de asa ceva, ca-mi sufera pielea, el n-o avea si el nevoie?
_
ana_g spune:
am ramas datoare cu niste poze. am pus cateva de asta vara, de la viena, dar mai am de la mare, pe care nici eu nu le-am vazut pe toate si din astea mai recente. asta vara era ca..biafra..si tuns ca un golan
_
larisel spune:
Hello pe inserat...
Noi azi iar am shoppinguit... s-a deschis un nou mall cu branduri noi si vechi. Noi am cumparat doar de la cele noi . Un cosmonaut de la C&A (mersi pt pont bf ) (bine ca pe al doilea il aveam deja in garderoba moshtenire de la verishori, dar nu e la fel de frumos si de gros), 2 perechi de blugi captushiti tot de la C&A, 2 perechi de cizme impermeabile pt zapada de la Deichman si 2 colantzi de la Autchan. Mai avem un pic si suntem pregatitzi pt iarna (doar la kpitolul fete ma refer ). A fost destul de greu cu ele la mall, mai mult le-am carat in bratze, s-au zgariat cu baloanele primite, nu aveau rabdare la cozi, la sfarshit le era deja foame (pt ca acasa sa nu manance nimic ), o aglomeratzie de nedescris.... nashpa per total, dar am cumparat exact pt ce ne-am dus. Si ne-am dus deshi shtiam ca va fi haos in prima zi ca sa beneficiem de reduceri.
Sondaj de sezon