Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Desi vaccinul antimeningococic - daca cumva se refera la meningita - l-as face. |
Pai l-ai facut - partzial, adica pt o anumita meningita, cea provocata de Haemophilus influenzae. Era inclus in pentaxin/infanrix.
Pentru rapelul la vaccinul Antihepatica A eu stiam ca rapelul e dupa 10 ani. De cautat! |
Eu am dat datele din prospect (6 luni - 5 ani, recomandat inclusiv de medicul de familie intre 6 luni-1 an).
Nu stiu pentru ce e Synflorix-ul si/sau Prevenarul. Voi cauta. |
Ambele sunt pt boli pneumococice, primul mai ieftin al doilea mai scump. Acesta este cel de care spuneam ca l-ash mai face si eu. Poate reushesc la anul, ca dupa varsta de 2 ani se face in doza unica.
Sondaj de sezon
nyny spune:
citat din mesajul lui haircut Nyny, ROR insemna rujeola, oreion si rubeola, si e adevarat ca poate sa faca si din astea o forma usoara de boala. Pentru varicela trebuie Varilix-ul. Noua dr S ne recomandase si vaccinul antipneumococic, probabil o sa i-l fac atunci cand o duc la gradi. |
pt info... Si cum Varilix-ul este un vaccin optional iar eu nu le-am facut decat schema obligatorie... cu atat mai mult fac bine ca ma astept oricand sa faca o boala a copilariei...
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 36+ _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 36+ cu Adam Eduard Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
foarte frumos Bea
Doamne, ce mai trece timpul asta...
Mamica fericita de Mara si de David
larisel spune:
citat din mesajul lui haircut Neata! Larisel, sa fie fara reactii vaccinul!Ce le-ai cumparat fetelor? |
Pai tot completez necesarul pt sezonul hibernal si pt gradi... Ieri am cumparat urmatoarele (numai pt ele evident): cate 1 pijama, cate 1 pulover de fleece (la 3 lei bucata ), manushi de fash pt zapada (cam mari, ca mici-mici nu cred ca se fabrica), shosete de lana, abtzibilduri, gentutze pt gradi (de la raionul de cosmetice ) - astea toate de pe la magazinele alea ieftine de care scriam mai demult. Apoi am mai cumparat de la Kiabi cate un pulover si 2 seturi de shosete (super bune dar si scumpe, 30 ron setul de 5 perechi).
Sondaj de sezon
ale1212xa spune:
larisel nu imi dau seama cat e de mare gentuta dar nu pare foarte...
hai sa iti spun cu ce plecam noi dimineatza la gradi:
-pampersi
-bibe cu lapte
-hainute de interior
-paturica(pentru somn)
Avem o intreaga sacosa..plus ca la gradi are un rucsac in care se gasesc: pijama, 2 randuri de haine in caz de necesitate...sandale de interior...sosete...voua la gradi ce v-au cerut sa aveti pentru fete...apropo are Dragos in grupa si 3 triplete...dragute foc...cum le-or deosebi nu stiu
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
bea esti minunata
eu cu vaccinurile sunt in pom si pom departe in spatiu...nu am facut decat schema obligatorie...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
larisel spune:
Azi am luat rezultatul analizelor si Alena are un nesuferit si obraznic streptococ (naiba shtie de unde l-o fi luat, banuiesc din magazine )... asha ca bagam antibiotic 3 zile, apoi refacem analiza... asha ca amanam gradi ...
Am incarcat si eu cateva poze noi.
Sondaj de sezon
larisel spune:
citat din mesajul lui ale1212xa larisel nu imi dau seama cat e de mare gentuta dar nu pare foarte... hai sa iti spun cu ce plecam noi dimineatza la gradi: -pampersi -bibe cu lapte -hainute de interior -paturica(pentru somn) Avem o intreaga sacosa..plus ca la gradi are un rucsac in care se gasesc: pijama, 2 randuri de haine in caz de necesitate...sandale de interior...sosete...voua la gradi ce v-au cerut sa aveti pentru fete...apropo are Dragos in grupa si 3 triplete...dragute foc...cum le-or deosebi nu stiu ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Gentutzele sunt doar de fitzoshenia lor, sa-si bage acolo plushatul nelipsit si canitza de ceai.
De la gradi nu ne-au zis mare lucru: pampersi, prosop, incaltzari si haine de interior si cam atat. Bibe de lapte nu e cazul, o sa-l bea acasa. Vedem pe parcurs ce mai apare.
Sondaj de sezon
larisel spune:
Aaa...inca ceva... noi hainele de interior o sa le avem pe dedesubt, ca e sezon mai rece si incercam combinatzii de genul colantzi+maieu+hanorac sau shtrampi+fusta/sarafan+tricou/body si blugi+geaca deasupra.
Sondaj de sezon
larisel spune:
Cat stateam acum pe net le-am lasat singurele in alta camera ca erau linishtite si se jucau frumos. Am fost sa le verific pt ca era prea linishte. Si ce faceau? Indesau pe sub dulapuri, frigider, mashina de spalat piese de puzzle, cartonashe cu magnet, linguritze de plastic . Fug ca nu se mai poate .
Sondaj de sezon