Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexa imi pare rau de muscatura, sper sa nu fie complicatii

Mirela ce cra frumos , e tare dragalasa Mara ; mie una perioada asta mi se pare frumoasa ca te poti intelege cu ei dar mi se pare si mai solicitanta, adica nu mai sta unde il pui tu , nu face numai ce ai dori tu, deja isi formeaza personalitatea si lucrul asta se vede in fiecare zi....la mine goosfraba sa traiasca , Ariana e o fetita cuminte, dar si cand face nazbatii sa te tii bine

Dece pai nu asta era ideea sa incepem sa traim atmosfera Craciunului? eu una abia astept sa vina :)

BF super ca ati gasit cheia? apropo poze cu Dani nu ne mai pui?daca doresti evident

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

eu cred ca copilul meu azi a zis prima data cuvantul "mama", nu ma-maaaaa, nu ma-ma-ma ci distinct clar si scurt "mama"... ce mult i-a luat!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

noi nu ne pregatim de Craciun... nu inca... ca mai avem 4 aniversari... mamei insa ii e cel mai complicat ca tre sa ne bage in seama pe toti, suntem 5 scorpioni eu sotul si Ela, cumnatul si o nepoata... apoi vin buluc si varsatorii sora, cealalta nepoata si nepotelul adica fiu-meu... dar valul 2 vine dupa Craciun... Ela nici nu se terminase cu bine ziua mea ca deja discutam despre ziua ei si cadourile pe care si le doreste (de preferinta bani nu cadouri surpriza)...

stie cineva daca un minor poate calatori singur in strainatate? sau trebuie sa aiba un insotitor desemnat de parinti notarial? in cazul din urma calatoria Elei in vacanta de iarna in Grecia iarasi nu are sorti de izbanda...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

36+

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 36+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

ce frumu eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sa ai mare grija de tine acu....ma gandesc ca je aveam 36+ cand mi s-a rupt apa....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
stie cineva daca un minor poate calatori singur in strainatate? sau trebuie sa aiba un insotitor desemnat de parinti notarial? in cazul din urma calatoria Elei in vacanta de iarna in Grecia iarasi nu are sorti de izbanda...

Din cate stiu eu, minorul poate calatori neinsotit cu avionul. Probabil si cu alte mijloace de transport, dar nu e la fel de sigur ca si cu avionul.
Stiu ca fiecare companie de zbor are reguli referitoare la calatoria minorului neinsotit, iar referitor la acte, sigur trebuie procura notariala cu acordul ambilor parinti.
Stiu ca se "inmaneaza" minorul la insotitoarea de bord, care il livreaza la destinatie persoanei desemnate.
Poti cauta pe siteul Politie Romane si pe site-ul companiei de zbor.
Te-as sfatui, asa, din afara, sa mearga cu avionul, cu orice alt mijloc de transport mi se pare nesigur pt un minor.
Nu cred ca eu as pleca singur cu autocarul.....darmite o fata minora!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Nyny sa-ti traiasca micul Dumitru!

Haircut sa-i fie de bine tunsoarea!
Eu inca nu m-am indurat, nici nu cred ca ma mai indur.

Lorex si noi te iubim!

BF
multumim de info cu FTK!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Dece pai nu asta era ideea sa incepem sa traim atmosfera Craciunului? eu una abia astept sa vina :)

BF super ca ati gasit cheia? apropo poze cu Dani nu ne mai pui?daca doresti evident

Simply,mami de Ariana

Am pus poze. :)

Mergi la inceput

Plec in uichend prelungit.
Ne vedem luni.

Sa aveti zile frumoase si nopti linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui larisel

bf Ai gasit cheia?
Vaccin de pe lista "obligatoriilor" parca pe la 4 ani urmeaza. Noi am facut 2 optzionale pana acum: la 1 an si 1 luna - varilix (anti varicela)(trebuie rapel la 13-14 ani) si astazi la 1 an si 10 luni - havrix jr (anti hepatita A)(trebuie rapel la 6 luni - 5 ani). Eu personal ash mai face unul singur, dar nu am inca bani pt el, poate la anu' daca trece criza . Sunt multe vaccinuri optzionale posibile... pe gugal gaseshti liste, info (eu am pierdut linkurile ca sa le postez si nu am timp sa le caut acum, sorry).

AM GASIT CHEIA DE LA MASINA!!!!
In tubul de metal de la aspiratorul mare - adica ala de nu prea il folosim. YAY!!!

Ref la vaccinuri, am avut si eu la un moment dat linkuri si diverse liste, dar sunt oarecum impartita.
Si eu cred ca e bine sa faca bolile copilariei, decat sa bag in organismul lui un vaccin. Parere proprie si personala.
Desi vaccinul antimeningococic - daca cumva se refera la meningita - l-as face.
Pentru rapelul la vaccinul Antihepatica A eu stiam ca rapelul e dupa 10 ani. De cautat!
Ceea ce e sigur este ca nu ii voi face rapelul de ROR. Sigur nu. Pentru ca am auzit si citit de cazuri de diabet. Si oricum...o sa fie mare atunci. Deci...sigur nu il fac.
Nu stiu pentru ce e Synflorix-ul si/sau Prevenarul. Voi cauta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

abia asteptam sa vad unde era cheia?
interesant loc. cum te-ai gandit la el?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Din cate stiu eu, minorul poate calatori neinsotit cu avionul. Probabil si cu alte mijloace de transport, dar nu e la fel de sigur ca si cu avionul.
Stiu ca fiecare companie de zbor are reguli referitoare la calatoria minorului neinsotit, iar referitor la acte, sigur trebuie procura notariala cu acordul ambilor parinti.
Stiu ca se "inmaneaza" minorul la insotitoarea de bord, care il livreaza la destinatie persoanei desemnate.
Poti cauta pe siteul Politie Romane si pe site-ul companiei de zbor.
Te-as sfatui, asa, din afara, sa mearga cu avionul, cu orice alt mijloc de transport mi se pare nesigur pt un minor.
Nu cred ca eu as pleca singur cu autocarul.....darmite o fata minora!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

mersi mult de info! desi imi convine sa nu plece... acum nu mai am scuze ca nu o las...
cat despre ftk... scump si nu cred ca sunt rezultate vizibile si foarte promitatoare in numai 10 sedinte, cred ca daca incepi trebuie sa continui, nu? o sa-l duc dupa 3 ani...

Mergi la inceput