Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 3
haircut spune:
Neata!
Ma servesc si eu cu o cafea de la Dece, multumesc!
Mire, da, am tot tuns-o eu pentru ca avea parutul rar si f asimetric, as vrea sa i-l las mai lung dar nu sta cu nici o clama sau elastec in par mai mult de 5 min mai incercam...Am admirat-o pe Maruta cum sta cu parul frumos prins
Nyny, ROR insemna rujeola, oreion si rubeola, si e adevarat ca poate sa faca si din astea o forma usoara de boala. Pentru varicela trebuie Varilix-ul. Noua dr S ne recomandase si vaccinul antipneumococic, probabil o sa i-l fac atunci cand o duc la gradi.
Ale1212xa, horror cu muscatura, sper ca esti mai bine. Mie imi e tare frica de muuultii caini vagabonzi
Larisel, sa fie fara reactii vaccinul!Ce le-ai cumparat fetelor?
Sa aveti o zi frumoasa!
Beatrice1982 spune:
36+
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 36+ cu Adam Eduard
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 36+ _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 36+ cu Adam Eduard Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
Vaaai, ce frumos palat!!!! Si maaaaare!!!
Sa il tii acolo pe Adam pana la termen.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui ale1212xa am fost si noi prin primavara la o lectie demo la FTK...doar ca noua ni s-a spus sa venim cu copilul din dotare....eee..la noi nu a functionat deloc atunci...Dragos a stat NUMAI la ecranul acela imens...cand l-a vazut nu a mai avut ochi si urechi pentru nimic altceva...era asa de atras de butoane/monitoare..incat am renuntat imediat...stiam ca nu voi reusi sa il iau de acolo...pasiunea asta pentru butonat nu s-a stins nici in zilele de azi ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Da, la lectia demonstrativa se vine cu copilul, dar ceea ce am povestit eu era de la prezentarea pentru parinti.
Am fost sapt trecuta la lectia demonstrativa si chiar daca nu a reactionat cum mi-as fi dorit, eu il mai duc. Maine dimineata.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui larisel bf Ai gasit cheia? Vaccin de pe lista "obligatoriilor" parca pe la 4 ani urmeaza. Noi am facut 2 optzionale pana acum: la 1 an si 1 luna - varilix (anti varicela)(trebuie rapel la 13-14 ani) si astazi la 1 an si 10 luni - havrix jr (anti hepatita A)(trebuie rapel la 6 luni - 5 ani). Eu personal ash mai face unul singur, dar nu am inca bani pt el, poate la anu' daca trece criza . Sunt multe vaccinuri optzionale posibile... pe gugal gaseshti liste, info (eu am pierdut linkurile ca sa le postez si nu am timp sa le caut acum, sorry). |
AM GASIT CHEIA DE LA MASINA!!!!
In tubul de metal de la aspiratorul mare - adica ala de nu prea il folosim. YAY!!!
Ref la vaccinuri, am avut si eu la un moment dat linkuri si diverse liste, dar sunt oarecum impartita.
Si eu cred ca e bine sa faca bolile copilariei, decat sa bag in organismul lui un vaccin. Parere proprie si personala.
Desi vaccinul antimeningococic - daca cumva se refera la meningita - l-as face.
Pentru rapelul la vaccinul Antihepatica A eu stiam ca rapelul e dupa 10 ani. De cautat!
Ceea ce e sigur este ca nu ii voi face rapelul de ROR. Sigur nu. Pentru ca am auzit si citit de cazuri de diabet. Si oricum...o sa fie mare atunci. Deci...sigur nu il fac.
Nu stiu pentru ce e Synflorix-ul si/sau Prevenarul. Voi cauta.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui blue_flower E o liniste si o pace pe aici pe forum!!!! Plec si eu acasa la bebele meu, care nu mai e bebe.... Hai ca mi-am adus aminte de ceva. La lectia de prezentare de la FastRacKids era o mamica cu un baiat de varsta pufilor, toti erau parinti cu copii de aprox acceasi varsta. Si mamica asta a venit cu copilul, pentru ca probabil, asa am crezut noi, nu a avut cu cine sa il lase...pt ca asta se presupunea a fi o prezentare pt parinti...in fine. Cand au intrat in camera, copilul a inchis ochii si si-a pus mainile la urechi. Apoi a inceput sa planga isteric. Apoi a intrat taica-su si l-a luat. Noi nu stiam ca e tatal lui afara. Cand i-a venit randul sa se prezinte, mama aceea a zis: eu probabil nu voi sta prea mult la prezentare pentru ca bebelusul meu plange afara. Apoi a mai zis ca vrea sa il aduca la FTK pentru ca sta doar ea cu el si copilul e f f f legat de ea, nu suporta pe nimeni altcineva, etc, etc, socializare.... Ce m-a facut sa tin minte scena asta: 1. eu nu am mai vazut copil cu ochii inchisi si mainile la urechi....semn ca refuza sa vada/auda realitatea, ii e frica de cei din jur.... 2. mama a zis ca are un bebelus. Ori copilul ei nu mai era bebelus. Oricat ne-a placut perioada aia, oricat de mult i-am duce dorul, oricum ti-ai considera copilul....la 1.8ani nu mai e bebelus. Eu asa consider. Si poate si abordarea ei, de a-l considera inca bebelus...favorizeaza cumva atitudinea copilului versus lume. Voi ce credeti? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
mie nu mi se pare deplasat sa-ti consideri copilul de 1 an si 8 luni bebelus! (eu nu-i mai zic copilul meu bebe, nici beb cum obisnuiam, nici bebelus, il vad mai degraba ca un mic barbatush, dar uneori cand mi-e foarte drag il dragalesc ca pe un bebe ceva mai mare)... cat despre socializare, ea tocmai asta incearca sa faca, chiar daca nu cu foarte mult succes... eu stiu cum e sa depinda copilul doar de tine, e complicat si dificil pt mama si nu ea trebuie acuzata, poate nu si-a implicat tatal, poate e mereu ocupat sau mai detasat sau neimplicat... pe de alta parte, faptul ca-si astupa urechile si ochii, cred ca trebuie sa vada un psiholog pt copii...
cineva imi recomandase o carte despre mamele care iubesc prea mult, n-am apucat s-o rasfoiesc...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Neata,
Of greu e fara laptop, la al meu s-a dus hardul si greu am acces la celalalt
merg sa recuperez
Simply,mami de Ariana
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 36+ _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 36+ cu Adam Eduard Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
cum te misti? cum dormi? mare si frumos palatul, ma faci nostalgica...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
BF, tot caut preturi la ftk si nu gasesc... ???
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Ruxita BF, tot caut preturi la ftk si nu gasesc... ??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
La signing e 600lei pt 10 sedinte. 1 sedinta / saptamana a cate 1 ora. Daca platesc in 2 rate e 700lei.
La grupele mai mari nu stiu cat costa. Ei au programe pentru copii cu varste curpinse intre 6 luni si 8 ani. Probabil la cei mai mari costa mai mult pt ca si recuzita e alta.