Iepurasi de mar - apr 2010 ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

....in fine, aici ne-am scris...ne-am sustinut...si din ce scrieti voi....nici macar sa nu scriu fetele o vorba ca asteapta un nou bebe...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata de luni, cat poate fi ea de buna ca lunea... nici iarba nu creste..

Nafi, babyangel, sensibila, rebiana,irene,child, dragelor, merci de incurajari fetelor!

Yaia, merci mult, incercam si noi sa mai avem copii, cu ajutorul lui Dumnezeu, a doctorilor speram si luptam pana la capat! Cum e Alesia acum?

Ioanaa, ce placere sa citesc de voi!!!!!!! merci ca ai scris si ma bucur ca sunteti bine sanatosi! Da imi doresc tare mult sa aiba Castelan un fratior/surioara, e grea lupta cateodata, varsta isi spune cuvantul din pacate, dar mergem inainte! Ce frumos povestesti tu de regasirea ta, bravo si multa intelegere, iubire si fericire sa aveti in casa! Imi pare rau de norii ce s-au abatut asupra familiei tale...e cumplit cand se intampla sa plece dintre noi cate un semen...multa putere va doresc.
Lalexandra sanatate micutului tau si bravo ca a iesit bine la control, tu sa ai grija de tine!
Bluekidoo capul sus si incearca sa stai mai mul cu frumusica ta, ea te incarca cel mai bine de energie si bucurii!
Lindal uau ce veste!!!!!! felicitari si sarcina usoara, copil sanatos!!!!!! ma bucur din suflet pentru tine!!!! merci ca-mi tii un loc la gravidute ;-)) Ce veste minunata sa ne zici si de Astero!!!!!! Bravo fetelor si sarcini usoare!!!!!!!
Sanzi, adaptare cat mai rapida la gradi pt Mara!!!!!! e valabil si pt mami, care sta ca pe ace sa vada ce a facut frumusica ei cand o ia acasa seara ;-)
Rebiana, nu stiu de ce dar te-am visat cateva nopti la rand!!!!!!

m-am bucurat mult cand am citit dimineata de voi, se cere un pic de revigorare din cand in cand la forumeala!

noi suntem bine merci, ca tot vb de dimensiuni Castelan cantareste cam 13,5 kg ( dezbracat si fara scutec) e lungut, mananca numai simgur la lingurita si mai noi si la furculita, e cuminte si fff intelegator, ascultator si foarte hotarat, ma si mir uneori de el. Zilele astea trebuie sa mergem la vaccin, of mama lui ...

va pup si numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salutare tuturor!
Wow Lindal, iti doresc o sarcina usoara ca un fulg si un bebe sanantos si mancacios! Ma bucur enorm pt tine!
LAlexandra, ma bucur ca totul este bine cu puiul, Doamne ajuta!
Castelana, tinem pumnii stransi si sa ramai insarcinata cat mai curand! Ce chestie, si Diana are aceleasi kg ca si Castelanul tau. Mai slabise ea cat am stat in Romania, la cat alerga prin curte cred si eu, dar vad ca a pus la loc de cand ne-am intors.
Va urez o zi frumoasa si usoara!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra
Noi am fost azi la control pt Ale, si Doamne multumesc e totul bine la inimioara, suflul e unul functional, normal.

Ma bucur enorm ca totul e bine. Bravo!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanzi
Yaia, pana acum e bine, a dormit in fiecare zi acolo, mananca, nu plange foarte mult,e mai mult maraita cat sta acolo. Vad ca au grija de ea doamnele, o leagana pana adoarme, o tin in brate cand plange,asa ca o sa respect ce spun ele, sa vedem ce o mai fi.

Din ce povesteti, pare o acomoadre normala. Imi amintesc cand a inceput tudor gradinita, imi tot faceam griji pana cand perioada de acomodare a trecut si dimineata el intindea manutele spre una dintre educatoare si zambea. Atunci m-am linistit si am stiut ca-i e bine acolo, un copil asa mic nu merge de bunavoie la cineva care ii face rau sau il ignora. Maraiala e normala la inceput, e bine sa gasiti calea buna pentru voi, sunt convinsa ca doamnele de acolo nu sunt rele si au grija de copii.
La cat mai putina maraiala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Yaia, merci mult, incercam si noi sa mai avem copii, cu ajutorul lui Dumnezeu, a doctorilor speram si luptam pana la capat! Cum e Alesia acum?

Sa va iasa planul cum vreti voi, ca sunteti o familie frumoasa si e loc de mai multa distractie si..oboseala!
Alexia e binisor, si ea si fate-su au muci si cam tusesc si sotul azi era capsat rau, cu dureri in gat si de cap...Sper sa scape copii, dar sunt bine in general, au facut dovleac cu lumanare in seara asta si au mancat acadele din ciocolata in forma de stafii cu dovleci...tare simpatici!

Mergi la inceput

Felicitari pentru sarcini, Oanka si Asteropipan! Bebelusi sanatosi si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare dragelor
Am avut niste zile tare tensionate...ceea ce parea o simpla viroza e mai mult decat atat. Ovi ar putea avea mononucleoza, dar rezultatul cert il voi avea abia peste o sapt sau poate mai mult
Nu e ceva de speriat, e o boala virala contagioasa...un virus pe care il are cica 80 la suta din populatie, dar boala, mononucleoza, se manifesta doar la unii...simptomele sunt febra mare, ganglioni umflati,( la Ovi sunt cei de la gat,partea dreapta,) oboseala,dureri, inapetanta...Copiii par sa faca forme mai usoare, ceea ce sper ca e si cazul nostru...
Nu necesita tratament, doar odihna si hidratare, dar recuperarea totala dureaza cateva luni...ficatul si splina sunt marite si isi revin in timp
Nimic de speriat daca se confirma boala asta...doar ca firul evenimentelor a fost unul tare neplacut si din nou concluzia e ca cel mai bine e sa nu ai de-a face cu sistemul nostru sanitar.
Exceptand medicul nostru de familie, o super doamna capabila si dedicata meseriei, am avut experiente tare neplacute. Medicul infectionist, care ar fi trebuit sa-l consulte a declarat sec ca nu se ocupa de copii atat de mici. Pediatra mi-a spus ca ar fi bine sa ma internez cu el cateva zile pentru mai multe investigatii. asta pt ca tabloul hemolitic nu confirma dar nici nu excludea boala...cand am intrebat-o ce fel de investigatii mi- a raspuns iritata "de ce intrebi?oricum nu pricepi ca doar nu esti de specialitate...o sa vad eu ce-i fac..ce crezi ca-i fac? punctie medulara??? nu-i fac..." Va dati seama ca am plecat de acolo fara sa stau pe ganduri...Doar ca strea lui Ovi nu era tocmai bune...nu manca si plangea si in somn, ca si cand l-ar fi durut ceva...Asa ca m-am gandit la un moment dat sa accept totusi internarea si investigatiile...asta era vineri...Dar pana azi dragul de el si-a revenit...papa bine doarme si e vesel. Asa ca astept rezultatele care sa-mi conforme sau nu boala asta si vom mai vedea....ma bazez pe instinctul de mama si sper sa nu dau gres...orice investigatie i-ar fi facut ar fi trebuit tinut cu forta si practic traumatizat.
Iar pt analizele de care spuneam, a trebuit sa-i ia sange din vena. am mers la laboratorul indicat de medic, iar doamnele de acolo mi-au spus ca nu iau sange unui copil atat de mic. asa ca l-am dus la sectia de pediatrie, i-au luat sange, il tineau trei asistente iar pe mine m-au pus sa astept afara, si apoi, cu fiola cu sange in geanta m-am intors la laborator...iar pt 2 analize am platit 170 ron.
Si inca ceva...pediatra mi-a zis sa-i dau antibiotic pt ca are gatul putin rosu, mai exact claritromicina, iar eu ca mama disperata am stat o zi pe ganduri, apoi cand am vazut ca nu ii e bine i l-am dat...si l-a vomat...asa ca l-am aruncat. e un antibiotic ff puternic si afecteaza puternic stomacul...si oricum la boala asta nu se recomanda, fiind virala.
Asa ca m-am saturat pana peste cap de medici care fac ceva doar ca sa nu zica ca stau degeaba...si sunt corigenti la capitolul bunavointa,comunicare cu pacientul...
Cum spuneam, astept rezultatul analizelor...ma bucur ca stare lui Ovi e buna...sper sa nu apara complicatii...trecem noi si peste asta.
va pup pe toate si mai ales pe iepurasi, sa fie sanatosi cu totii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

felicitari asteropipan!!!!
felicitari oanka!!!!
sa aveti sarcina usoara si bebe sanatos si cumintel...poate cate un fratior pentru mandrele voastre!? sau surioara...ce o fi...
Eu cred ca in momenul in care ai un copil lucrul cel mai bun pe care il poti face pentru el ..e un frate sau o sora...
la cat mai multe vesti de acest fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
fetelor merci mult pentru incurajari, incercam sa ne marim familia, din pacate varsta nu mai este un aliat bun, a nu se intelege ca ma simt batrana, dar la astfel de chestii chiar isi spune cuvantul. In curand implinesc 39 de ani si asta ma pune pe ganduri, riscurile sunt mai mari si...din pacate am si exemple in jur de astfel de copii cu parinti la a 2-a tinerete... ca noi
In alta oridine de idei in cateva luni plecam din tarile calde, cu catel si cu purcel plecam...cum toate drumurile duc la Roma, acolo ne vom duce la baza, imi place mult acolo dar nu ca sa traiesc non stop, spiritul si calmul asiatic imi va lipsi mult de tot.
Cel mai mult ma nemultumeste ca nu am reusit sa facem mai multi copii, in IT procedura FIV e ceva complicat si fff anevoios.
Oricum noi incercam pana plecam sa mai facem macar o procedura, nu vb de costuri... dar poate, poate reusim.
Am devenit prima data mama la 37 de ani, dupa 12 ani de incercari sa am copii si am tot incercat, credeti-ma ca stiu cum e sa treaca ani multi fara rezultate, cu plimbari la tot felul de clinici, de dr, care nu mi-au gasit niciodata nimic in neregula, nici sotului, macar daca aveam un raspuns stii de unde sa o incepi.
Oricum pana la un nou rezultat pozitiv noi ne bucuram ca il avem pe Castelan si incercam sa petrecem cat mai mult impreuna din anii cei mai dulci si frumosi probabil.

Ioanaa, asa e, mi-am dorit sam am 2-3 copii, cand vad cat de afectuos este Castelan si cat de bucuros cand vede copii, uit de toate problemele cauzate de tratamente si mergem mai departe pe drumul nostru. Imi pare tare rau de problemele de sanatate ale baieteilor tai, saracutul Ovi...eu una nu iubesc dr care nici nu consulta pacientul si dau medicamente ca sa dea si ei ceva...
sanatate multa si Doamne Ajuta sa scapati repede!
Yaia sanatate si putere Alexiei si lui Tudor, taticului de asemenea si tie putere sa-i sustii pe toti!
Irene si Castelan e nebun dupa baie, piscina, appa in general, daca nu suntem atenti el intra-n fantani pe la mall-uri, acasa abia asteapta sa termine de mancat ca stie ca apoi ne spalam pe maini si fatzuca, plus un pic de apa la paruletz, ce sa mai, baiat curat nu alta. saptamana trecuta l-am dus la o zi de nastere organizata la piscina, si am stat numai in apa cu al, nici sa mananc nu am putut si erau numai minibunatati, nu l-a intereast nici animatoarele imbracate in personaje de desen animat, nimic, apa si balaceala!
Sanzi, acomodare rapida si sper ca data viitoare sa ne scrii cum ramane mara cu zambetul pe buze si-ti face "pa" cu manuta

va pup, m-am intins la scris si eu trebuie sa ies, paaaaaaaaaa

Mergi la inceput