La ce spital sa merg?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Eu am fost la Medlife, si dr de acolo mi-a dat tot la 12 ore ambele...axetine 7 zile si genta 5 zile.
Genta n-am putut face si din greseala am facut Axetine doar 5 zile...m-am uitat aiurea pe reteta...dar tot mi-a trecut.

Axetine e de fapt Zinnat, aceeasi substanta.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ma bucur ca sunteti bine! Cand va da drumul acasa? Ne gandim la voi, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ada, multumesc
Avand in vedere ca am inceput tratamentul cu antibiotic abua joi seara si, din cate stiam eu, tratamentul cu antibiotic dureaza minim 5 zile, mai devreme de marti nu cred ca ajungem acasa.

Eu tot ma imbat cu apa rece si sper sa ne dea druml luni, daca eva se simte bine si sa continuam cu antibiotic pe gura, daca mai e nevoie.

E groaznic sa stai in spital, bietul meu copil:(
Ma tot intreaba cand mergem acasa, ca ea vrea la tati, ca ea vrea la bunicii ei, la pisici, la orice, doar sa nu mai stea aici.

De fiecare data cand "dam apa la fluturas", adica ii da doza de antibiotic pe branula, se lipeste de mine si plange si zice : mami, nu pleca de langa mine, stai aici.

of, e tare greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multa sanatate, prin ce ati trecut...
Bine ca sunteti bine acum, sau spre bine

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

In sfarsit o veste buna in we asta.Ma bucur enorm ca sunteti bine,si sa dea DD sa nu mai ajungeti niciodata in spitale.Daca numai pt injectii stati in spital,intreaba daca nu va face externarea maine,si restul injectiilor sa le faceti acasa(poate cunoasteti vre o asistenta.....),sau fiind atat de aproape de spital,puteti merge in ambulatoriu sa va faca tratamentul,doar ca trebuie sa cumparati tot,inclusiv fasa si leucoplast,siringi plus tratamentul.Un fas de spirt se indura ele sa dea pe tampon.......dar eu zic ca totusi emai bine pt psihicul ei sa fie acasa cu toata familia.
Sanatate maxima si numai de bine sa auzim

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Am ajuns acasa dupa 9 zile de spital.
Diagnostic: pneumonie si amigdalita.

Acum suntem bine, dar ea a devenit, in urma traumelor bolii, foarte foarte legata de mine si nu stiu cum o sa o dezvat de asta. Nu vrea sa faca nimic fara mine, ii e teama sa nu o abandonez.

De maine ma intorc la serviciu, sa vad cum o sa fac.
Si de luni inapoi la gradi, in ciuda insistentelor bunicilor de a mai lasa-o acasa.

Multumesc tuturor pt gandurile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex_andra, ma bucur ca sunteti acasa. Cea mai buna metoda sa 'scapi de ea' este sa o tii in brate, sa petreci tot timpul disponibil cu ea, sa o incurajezi si sa o ajuti sa isi recapete increderea in ea si in cei din jur. Dar cred ca stii deja toate astea. Refacere psihica cat mai rapida si sanatate! Si as zice ca bunicii, daca mai ai cum sa o tii 2-3 zile acasa, mai bine nu o du la gradi. Organismul ei e inca slabit si vulnerabil. Nu cred ca v-ar incanta o noua raceala peste o saptamana. .

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bunicii nu insista degeaba. Daca te pot ajuta sa stea cu ea inca vreo saptamana si eu te sfatuiesc sa nu duci copilul asa repede inapoi in colectivitate.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Alex_andra, ma bucur ca sunteti acasa. Cea mai buna metoda sa 'scapi de ea' este sa o tii in brate, sa petreci tot timpul disponibil cu ea, sa o incurajezi si sa o ajuti sa isi recapete increderea in ea si in cei din jur. Dar cred ca stii deja toate astea. Refacere psihica cat mai rapida si sanatate! Si as zice ca bunicii, daca mai ai cum sa o tii 2-3 zile acasa, mai bine nu o du la gradi. Organismul ei e inca slabit si vulnerabil. Nu cred ca v-ar incanta o noua raceala peste o saptamana. .

Am vrut sa spun acelasi lucru, ca si Laura25, in special despre felul cum s-o tii lipita de tine, acum, pana va recapata incredere, pana va uita spaimele din spital .
Dupa anitbiotic, organismul in general este destul de slabit, imunitate foarte scazuta, deci rezistenta la "ceva" de la gradi aproape nula.
Dupa spital.... este si mai dificil de restabilit chimia fireasca a corpului unui copil, si vorbesc din experienta mea.
Multa sanatate si numai bine va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Acum nu ca sa te agasez, si eu spun si ca bunicii si ca fetele dinainte. Organismul este slabit dupa boala si ar fi bine sa o feresti de contactul cu alti virusi. Nu inseamna sa o tii inchisa in casa, dimpotriva, insa, daca ai posibilitatea, mai tine-o acasa.

Mergi la inceput