La ce spital sa merg?
Pe scurt, fata e racita de o saptamana, am tratat-o ca pe o bananla raceala, dar se pare ca nu e doar atat.
Acum doua nopti am chemat salvarea, doctorul mi-a zis ca e doar o raceala.
Acum vomita orice ii dau. Inclusiv apa.Are febra si nu pot sa-i fac nimic.
Vreau sa merg cu ea la spital, dar nu am nicio experienta cu spitalele,pana acum.
Mai aproape de casa este Emilia Irza, doctorita noastra ne-a directionat spre Grigore Alexandrescu.
Acum ea doarme, eu ma pregatesc pentru spital si nu stiu incotro sa ma duc.
Raspunsuri
histamina spune:
Grigore Alexandrescu,fara discutie!
la Budimex mi-au dat analize f bune, intr-o situatie identica si ,intr-o sapt copilul a ajuns la un pas de transfuzie!
urgent, du-te la camera de garda.
nu e de glumit!
CorinaDani spune:
poate ar fi mai bine sa chemi salvarea ?
multa sanatate fetitei, sa speram ca nu va fi nevoie de internare.
alex_andra spune:
corina, ea pare ok, dar nu e.
cand am chemat salvarea pentru ca avea frisoane puternice, foarte puternice si criza de tuse,de nu putea sa respire, mi-a zis ca nu are nimic,
eu vreau sa merg cu ea la spital pentru ca vomita tot ce-i dau, nu pentru raceala, aia stiu cum s-o tratez.
marius spune:
Eh... tratament injectabil puiule... este clasic ce spui tu.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
alex_andra spune:
bine, bine, e clasic, o fi, cum am spus, nu am mai avut experiente din astea.
Banuiesc ca la asta vom ajunge.
Eu am intrebat altceva.
CorinaDani spune:
nu uita sa iei cu tine copia certificatului de nastere al fetitei, sau macar sa-ti notezi CNP-ul ei, ti se va solicita.
terishka spune:
la medlife consultatie de urgenta e 160 de lei.
poti sa ii si suni inainte, poate gasesti sa medic liber sa faci programare normala; asa platesti 100 de lei.
CorinaDani spune:
imi dau seama ca esti tulburata si agitata, ar fi bine sa iei si cateva schimburi pentru fetita (daca mai vomita pe drum sau pana o consulta medicul), niste servetele umede si uscate, o sticluta cu apa plata, ceai sau saruri de rehidratare. ia-ti telefonul si incarcatorul, actul tau de identitate, bani, un minim necesar de bagaj pentru o eventuala internare. nu stiu ce varsta are fetita ta, daca mai poarta scutece sau nu. s-a deranjat la burtica ? in cazul acesta ai nevoie si de tot arsenalul de schimbat (scutece, servetele umede, sapun, crema ptr fundulet). pregateste bagajul si lasa-l acasa, la vedere, sa poata sa ti-l aduca cineva, daca ramai internata cu fetita.