La ce spital sa merg?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

corina, multumesc :)
are 2 ani si 8 luni, nu mai are pampers, am pregatit bagaj cu haine de schimb si pt mine si pt ea si ...astept sa se trezeasca.

nu as lua-o pe sus, asa, adormita. acum are 38 febra, e ok, nu ma impacientez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

NU MEDLIFE!
i-au dat strumfului super analize.Hg 11,8.
refacuta in 3 locuri, o avea 8!!!!!!!!!!!!!!!
fe 45.
refacut , il avea 22!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

o sa ti se para aiurea ce-ti spun, insa fie pui acum in bagaj, fie vorbesti sa-ti aduca cineva mai tarziu daca ramai internata cu fetita - este vorba despre olita. nu cred ca vrei sa-ti duci copila la toaleta din spital, daca ramaneti acolo.
impotriva febrei, ai incercat supozitoarele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si la Emilia Irza e ok, am fost cu ai mei acolo cand am avut probleme. Au medici buni, nu stiu cum e cu analizele insa.
Totusi la ora asta din zi e o problema cu asteptatul oriunde ai merge. Noi de obicei asteptam seara tarziu (si in special la Budimex)pentru o problema de consultat in camera de garda (daca crezi ca poti astepta pana seara). Poate sa vomite de la secretii?
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

dupa ce se trezeste incearca sa-i dai o ligurita de apa la 5 minute, sa nu se deshidrateze. si saruri de rehidratare dizolvate in apa cate o lingurita la 10-15 minute.
noi mergem la budimex in caz de urgenta majora.
multa sanatate.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Cum mai sunteti?3
Acum am vazut postul si as fi recomandat IOMC si dr. Cochino.
Sper ca sunteti deja bine.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=3" target="_blank"> AICI NE PUTETI VOTA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

suntem la emilia irza, pe perfuzii, e ok, ne-am internat cu 40,3 temperatura, acum e bine.

am fost intai la grigore alexandrescu, unde ne-au tratat cu indiferenta si m-au pus sa astept la o coada de cel putin 3 ore, pentru ca aveau prioritate cei care erau deja acolo.

nu conta ca acei copii alergau pe acolosi erau zglobii si fi-mea era ca o leguma.

deci emilia irza a fost alegerea mai buna, in cazul nostru.

doctorii foarte ok, asistentele la fel, camera ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Acum am vazut si am zis sa intru sa-ti recomand BUdimex-ul sau Medlife (acolo am ajuns si noi intr-o stare foarte asemanatoare cu ce ai descris tu), insa daca este bine acolo foarte bine!
Moralul sus ,sanatate multa si comunicare multa cu medicii! I

Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Uofff,acum vad si eu ca sunteti bolnavioare.Bine ca sunteti sub supravegh see,si ai sa vezi ca in 2 ~ 3 zile va fi din nou bine piticoata Eva.
Cat despre spitale,si eu tot IOMC sau Budimex ti~as fi recomandat.
LA Alexarescu,am fost cu Dariuta,avea pneumonie,febra 40 sicu radiografia in mana ,o dr de la garda mi a zis ca e doar incarcata,sa ma internez pt tratament.Normal ca am semnat ca refuz interrea,si am plecat la pediatrulnostru(aveam oricum prograare la el,la cabinet,dar amzis ca o radiografie nu strica,de aceea ne am dus si laspital), si numai cand a vazut o si ascultat o a zis clar ca e pneumonie si abia apoi s a uitat si la radiografia pe care se vedea clar ca e pneumonie.Deci,daca ma interna la Alexandrescu,o tratau de raceala si cine stie in ce altceva dadeam

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Vai de mine, alex draga, ce citesc!

40,3 temperatura???

Ce are Eva???

Suntem alaturi de tine! Sanatate multa, insanatosire grabnica, sa ne tii la curent!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput