Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, sa nu ii fie de deochi~ ce seamana cu ta-su!mai ales decand a facut falcute!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

strumpfi, ce asortezi hainele fetei cu papuselele din jur, ce dulcica e piscoata si ce zambet frumos are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

frumoasa foc mica strumficaQQ!!!! eu zic ca seamana tot mai bine cu mami!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Super tare piscoata. ce freza de punkerita are
Sa cresteti mari si sanatoase

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Intrebare intrebatoare, ca am primit unda verde de la pediatru pentru masa 3: care e cea mai buna marca de iaurt simplu? adica cea mai "bio" ca sa zic asa, fara lapte praf si din astea. M-am uitat prin Megaimage, si prcatic sunt doua categorii: alea care au lapte praf si alea care au proteine din lapte si culturi selectionate de ceva (o fi acelasi lucru la Lactobacillus de la Muller?) Voi ce dati?
Si inca o intrebare: dati iaurtul dupa ce a ajuns la temperatura camerei? ca banuiesc ca nu chiar rece de la frigi?

Multumesc ca existati!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

eu dau Napolact - "Iaurt numa'bun" si mai sunt mamici care dau la fel. Il scot la ora 4 din frigider si il servesc la 5:00-5:30.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Si noi la fel. Io zic ca nu are lapte praf in el. Ai sa vezi si consistenta,pare ca de lapte batut, plus ustul acrisor.
Cele cu lp sunt muuult mai lichide.poti cumpara diferite si sa le compari ca si onsistenta.
Lui Andrei ii dau Tnuva iar Mariei, Napolact.
Temperatura, ca si Mada! ( se vede ca suntem la bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

mai, nu m-am laudat de mult si in drum spre bucatarie am spus sa intru sa va las un link, ieri si azi am avut piscoata in sedinta foto , cerere de acasa de la "famelea" mea sa vada cat i-au crescut falcile de cand am fost noi in ro ca m-am tot laudat eu ca i-a crescut fundu mare si e grea

piscoata doarme si eu am treaba, am de facut niste piftelute si nu ma mai dau dusa de pe laptop, da poate oare s-or face singura chiftelele alea?

ia sa vedeti piscoata cu falcute

trec mai tarziu pe aici sa mai palavragim acum ma asteapta piftelele alea

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

E de vis piscoata dulce si scumpa!
In unele poze mi se pare ca seamana cu soacra ta un pic. Sper sa nu arunci cu rosii.
Are cateva poze care trebuie arhivate frumos, profiluri super!
Sa va traiasca minunea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Intrebare intrebatoare, ca am primit unda verde de la pediatru pentru masa 3: care e cea mai buna marca de iaurt simplu? adica cea mai "bio" ca sa zic asa, fara lapte praf si din astea. M-am uitat prin Megaimage, si prcatic sunt doua categorii: alea care au lapte praf si alea care au proteine din lapte si culturi selectionate de ceva (o fi acelasi lucru la Lactobacillus de la Muller?) Voi ce dati?
Si inca o intrebare: dati iaurtul dupa ce a ajuns la temperatura camerei? ca banuiesc ca nu chiar rece de la frigi?

Multumesc ca existati!

Pisuc Mic

eu dau Napolact - "Iaurt numa'bun" si mai sunt mamici care dau la fel. Il scot la ora 4 din frigider si il servesc la 5:00-5:30.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Si noi la fel. Io zic ca nu are lapte praf in el. Ai sa vezi si consistenta,pare ca de lapte batut, plus ustul acrisor.
Cele cu lp sunt muuult mai lichide.poti cumpara diferite si sa le compari ca si onsistenta.
Lui Andrei ii dau Tnuva iar Mariei, Napolact.
Temperatura, ca si Mada! ( se vede ca suntem la bb2)

si noi la fel.
napolact "iart numa' bun" tot asa scos cu o ora inainte din frigi.

Mergi la inceput

somleac a avut un real succes tocanita cu paste de la mic la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

somleac a avut un real succes tocanita cu paste de la mic la mare

ma bucur, sa va fie de bine

acu am venit de la aerobic, sunt cu ghighi in brate steptam sa i se umple vana si mai fac o incercare cu colacul umflat bine bine

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi, incredibil de dulce si frumoasa si ochioasa si eleganta e pishcoata! si intr-adevar, gasesc ca seamana din ce in ce mai mult cu tine!

Pisuc Mic

Mergi la inceput