Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
cami_antonia spune:
aazi a fost frumos afara
am iesit dimineata
dar ma dispera inca tusea la antonia
si mucii la petra
desi am zis ca le tin doar 2-3 zile
iata ca s-a facut saptamana lalely
offffffffffffff
greu le mai trec
voi cum mai sunteti lalely?
dyadyazuza spune:
buna mamici
nu am mai scris de mult tare. nu e timp dar mai citesc cate 2-3 pagini pe zi dar de scris nici vb sa am timp.
noi in general suntem bine doar putin mai mofturos si nuprea manncap cascam gurita mare doar la primele 3-5 lungurite apoi trebuie sa ma invart dupa el si tine buzitele strans si imi da cu manutele peste lingurita si rar peste castronel. cand sunt reclame la tv nu scoate un sunet sta cu gura cascata si se uita la tv daca te pui in fata lui te impinge sau isi intinde gatu pe dupa tine. nu mai pot iesi din camera deloc fara sa il las plangand, se intinde ca o maimuta sa il iau in brate si cauta tzti tot timpu si nu o refuza niciodata si se alinta de mama focului si suge cat suge s apoi parca meseca laptele. e un scump zambaret toata zua dar si mofturos. toata ziua vrea tzup tzup adica sa il tin de sub brate si el sare . si tot timpu vrea tzinut in picioare in fund nu ii mai place.
va poop. s-a trezit
mamica fericita cu
de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Somleac Lavi pilaf de orez cu piept de pui, tocanita scazuta si langa mamaliga sau macaroane sau cartofi. Unde te doare spatele? Hai sa-ti zic ce am gatit eu ieri ca tot ai zis ca esti in pana de idei : supa crema de legume, varza a la Cluj , si pateu de ficat ca vreau sa fac azi oua umplute. Simona, dar de ce stai cu David in camera pana isi face temele? Ai grija ca se va obisnui asa si nu prea e bine. Cu Alex am patit asa ca il lua taica-meu la el sa-l duca la bazin si statea langa el cand isi facea temele. Apoi am constatat ca l-a fiecare pas cerea aprobare, nu facea nimic singur ca nu era sigur pe el. A fost destul de greu apoi sa-l dezvat. Si mamici de la Alex din clasa se plang ca trebuie sa stea cu copii in camera cat isi fac temele si nu accepta nici sa plece mama sa bea apa. Eu zic ca e ok daca esti prin zona , la bucatarie sau in living si vine sa-ti ceara ajutorul doar cand nu se descurca.![]() Si eu am dresing dar n-am dulapuri/rafturi in el si nici nu cred ca voi avea curand. La copii in camera am mers pe varianta cu dulapuri.Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
daaa,corect..dar el nu citeste inca cum trebui si de aceea facem teme in bucatarie unde am eu treaba...ca sa nu urce/coboare dragul de el la fiecare exercitiu. de altfel il las singurel si ii dau timp sa termine fiecare ex...dar prefer sa ma intrebe cand nu e sigur de ceva...oricum avem siniste caiete speciale pe care lucreaza care nu au enunturi si tre sa ma consult cu mamicile de multe ori ca sa vedem dc facem sau nu bine

ailed_dota spune:
da cami, fara zahar.
.. azi am mancat dulceatza si inghetata, ieri tiramisu....
, nici eu nu reusesc sa tin dieta , ca numai am motivatie....si hemoglobina glicolizata a iesit bine asta primavara, glicemia bine asta-vara in cond in care in ziua de dinainte am papat jumatate de cioco
... vreau sa o repet sa vad cum e...eu as vrea sa slabesc (am 62 kg la 176), dar nu ma lasa sotzu, zice citez: "baga-ti mintile in cap!"![]()
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
cami_antonia spune:
oooooooooo
pai esti destul de slaba deliaaaaaaaaaa
ahahahhaha
ce iti mai trebe
lasa ca diabetul nu are treaba neaparat cu grasimea
nici eu nu sunt f plinuta
si totusi
offfffffff
mie mi-e si frica sa fac analizele da tre sa imi iau inima in dinti
ahahahahahah
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
am uitat sa va zic ca PETRA ZICE TTATTATATATATATA CONTINUUUUUUUUU
DE 3 ZILEEEEEEEE
TASU E SUPER FERICIT
SI IERI S-A RIDICAT SINGURICA
IN COATE SI APOI IN FUNDULET
DIN STAT PE SPATE
E VANJOASA
AHAHAHHAHA
aaaaaaaaaaaaaaaaa
si la multe lunite pt bebe de parpala
simonacip spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Neata fetele! buna cafeau ![]() ![]() Aseara am disparut brusc si nici azi nu am intrat mai devreme pt ca nu ma pot dezlipi din citit la cartea pusa de Simo ![]() Cami, ai mare dreptate cu mucii ca nu pot trece asa usor...si la noi la adulti e la fel, oricate picturi avem voie sa ne punem tot avem nopti cu nas infundat si tb s atreaca 4-5-6 zile ca sa respiram din nou normal..cel putin la mine asa e.. pisuc, eu nu mai dau lapte intre mese, dar asta pt ca Cata pare satula intre ele, daca tu vezi ca Petru este tot infometat nu ezita sa-i dai si laptic. Eu ii mai dau apa Catalinei, dar mai mult in a doua parte a zilei cand mesele sunt mai spatiate. Acum a inceput sa manance la9:00- lapte; 11:00 - fructe; 13:00 - pire de legume cu carnita.Mesele de seara sunt la 17:30 iaurt si 21:00 - lapte. Am luat ieri file de salau si azi bag pestele in alimentatie. Sa-mi tineti pumnii. roxy, pai esti odihnita, nu zicei aseara ca vei dormi mai bine decat Anastasia?simo, multumecs pt cartile de pe mail-ul comun. Pana la urma s-a mutat sora langa tine? Parca ziceai ca tb in curand...cred ca e tare frumos sa fiti asa o familie mare si unita ![]() ![]() La Cristi dimineata se vedeau mai rau ca ieri zgarieturile de pe fata , cate 3 sub fiecare ochi, una pe frunte si una deasupra guritei ...deci sunt mai multe decat am vazut eu ieri ![]() merg sa lecturez in continuare cartea Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Mada, sa-ti fie de folos cartea

Sis s-a mutatde o luna, dar cam sta la mama. In wdul asta ii aduce si ei bucataria si ii monteaza dormitorul fetei...deocamdata sta in cativa saci cu haine si au dormitorul lor...si ca sa fie totul frumos a inceput serviciul. Ar mai fi avut pana in aprilie dar a dat niste interviuri si au chemat-o de pe o zi pe alta...tocmai cand se ruga sa n-o cheme ca n-ar fi vrut sa inceapa acum...dar decat sa inceapa la KPMG pe DN1 a preferat sa schimbe pe jobul asta la Universitate si platit mult mai bine..Fata ei sta cu mama
ailed_dota spune:
| citat din mesajul lui cami_antonia oooooooooo pai esti destul de slaba deliaaaaaaaaaa ahahahhaha ce iti mai trebe lasa ca diabetul nu are treaba neaparat cu grasimea nici eu nu sunt f plinuta si totusi offfffffff mie mi-e si frica sa fac analizele da tre sa imi iau inima in dinti ahahahahahah aaaaaaaaaaaaaaaaaa am uitat sa va zic ca PETRA ZICE TTATTATATATATATA CONTINUUUUUUUUU DE 3 ZILEEEEEEEE TASU E SUPER FERICIT SI IERI S-A RIDICAT SINGURICA IN COATE SI APOI IN FUNDULET DIN STAT PE SPATE E VANJOASA AHAHAHHAHA aaaaaaaaaaaaaaaaa si la multe lunite pt bebe de parpala de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
cami ar tb sa faci si bb 3 ca iese baiat , daca a zis tata
, andra mea tot mama a zis prima data... noi suntem specializati.. apropo noi cam mergem in 4 labe si ne ridicam in genunchi
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)
lparpala spune:
Multumim pentru urari!
Noi am profitat din plin de vremea frumoasa de astazi si am stat afara 3 ore. A dormit pitica in carucior dupa ce a "povestit" tot ce a mai facut ea in ultimul timp.
Noi astazi am fost super cuminti: am papat tzitzi doar la 7 dimineata si cand ne-am intors din parc, adica la 19:30. Banuiesc ca o sa mai vrea tzitzi o data inainte de suptul de la nani.
Noi ne bagam tarziu la nani, ora 23 ca mai devreme nu adoarme ca lumea. Sincera sa fiu si mie imi convine asa.
mamici si pitici
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?
strumphitza spune:
mai, nu m-am laudat de mult ![]()
si in drum spre bucatarie am spus sa intru sa va las un link, ieri si azi am avut piscoata in sedinta foto , cerere de acasa de la "famelea" mea
sa vada cat i-au crescut falcile de cand am fost noi in ro ca m-am tot laudat eu ca i-a crescut fundu mare si e grea ![]()

piscoata doarme si eu am treaba, am de facut niste piftelute si nu ma mai dau dusa de pe laptop, da poate oare s-or face singura chiftelele alea? 
![]()
ia sa vedeti
piscoata cu falcute 

trec mai tarziu pe aici sa mai palavragim
acum ma asteapta piftelele alea 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
simonacip spune:
Ally vad ca fetele au mancat cu nerusinare la tine si au adus si ele bunataturi... Aveti noroc ca am stat pe afara ca a fost o zi superba, altfel ma suparam ca nu m-ati luat si pe mine una dintr voi...
Delia, david a spus tata si Matei a spus mama prima oara
ca ma gandeam si eu ca al treilea va fi fata...hihi
Strumpf, merg imediat la pozici.
Pisuc, Someleac, momentele astea la tzitzi...ce-o sa le mai regret dupa ce-oi intarca. ma bucur ca papa si alte alimente dar parca si regret ca mergem spre intarcare...

Cristian Andrei - 29.12.2008 si
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)