Gravidutze si mamici de Cluj - 176

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andria spune:

E Lego Duplo sau cel cu piese mai mici?

Diana - 4.12.2007
David - 9.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
ANI au iesit super cartofii ,am facut si mujdei de usturoi ,cred ca repet si in seara asta figura
ms mult
Si noi am fost la Nobori ,intradevar e destul de scump....imi place mai mult la restaurantul japonez de langa intersectia mare....am un lapsus acum ...nu mai stiu cum ii zice ...dar e f f ok mancarea
nu stiu inca ce rol va avea la serbare ....
ANCA multa bafta la examen si ms de invitatie ....in 2 ani probabil o voi onora

Astazi are mamaruta lectie deschisa la innot ...sper sa nu mi faca vreo boacana si sa fie "cuminte "
il astept pe tati sa vina si sa mergem

o zi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

E chiar firma Lego, dar nu e lego city si nici duplo. Nu sunt doar piese simple, am vazut pe cutie si roti. Are 3 carti cu 7 modele de construit.

Ioana, pana invata sa citeasca poti sa ii zici ca e Lego City

Acum caut placa de Lego pe care sa stea constructiile. Daca vedeti pe undeva da-ti de stire va rog.

Alex, ce fain . Si mie mi-ar place o lectie deschisa sa vad cum innoata. Imediat e gata primul ciclu de 10 sedinte de innot si cred ca o inscriu in continuare pt ca ii place foarte tare.

Ma bucur ca v-au placut cartofii. Sunt o varianta mai usoara si mai dietetica a cartofilor prajiti.

Lili, Julia a invatat ceva germana? Sau vorbiti si acasa?

Ieri a fost Stefi la prima lectie de germana si i-a placut, mai vrea. Nu am asteptari prea mari, dar macar sa o auda si sa se obisnuiasca cu limba.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ani, placi baza pt Lego am vazut mai demult la miniblu. Daca nu, sunt pe net.
Hihi, da, nu stie sa citeasca, dar recunoaste sigla LEGO CITY

Alex, cum a fost la lectia deschisa?

Mergi la inceput

Mersi Ioana.Am gasit si eu pe net dar una de 38 pe 38 e vreo 60 de lei. Sa ma gandesc cine trebuie sa ii mai ia cadou la Stefi
Pai atunci cumperi un Lego City mai mititel si cutia cu piese multe in completare.

Ii comandasem la Stefi niste crocsi cu Ariel de pe ebay pt Craciun. Si ieri il trimit pe Puiu sa ii scoata din Marasti. Evident ca a scos-o pe Stefi de la gradi si i-a dat papucii . Ca el a uitat ca e cadou de Mos

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Mergi la inceput

Daca vreti sa va reamintiti cartile copilariei, le gasiti aici HTTP://CARTILECOPILARIEIMELE.WORDPRESS.COM. Mi-a fost tare drag sa imi amintesc de Habarnam si de Povestea califului barza. Sa mai creasca un pic Stefi si le putem "citi" impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Lectia deschisa a fost super ok ...doar ca am tras o sperietura vorba aceea "sora cu moartea "!
Am ajuns la Bazinul O. cu C .Copilasii si au facut "incalzirea "pe marginea bazinului cu unul dintre profesori apoi au intrat in apa (innoata in bazinul mare )mamaruta noastra foarte fericita ca ne a vazut ne facea cu mana ,ne tot striga etc ....dupa vreo 5 min imi zice C :Alex nu te speria :T nu are nimic pt protectie !!!!!! ma uit si eu mai bine( nu stiu cum Doamne iarta ma n am vazut asta atunci cand a sarit in bazin)si intradevar n avea nimic ,in secunda aia l am strigat pe unul dintre prof. care desigur ...m a linistit si mi a spus ca e ok ...dar sincer atat de tare m am speriat ca mi a luat ceva timp sa mi revin ,nu mi a venit sa cred ca innoata fara nimic ajutator !!!
Sunt tare mandra de ea
ANI buna treaba a facut sotiorul tau ,noi avem un loc in casa unde i punem surprizele lui T care desigur dispar cand ramane doar cu C
mult succes cu germana datorita lui T si eu am invatat cateva cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

alex felicitrai pt Tiadris ca inoata singura si fara protectie.Deabia astept si eu prima lectie deschisa de inot a Juliei.Ea a inceput intoul doar acum in toamna, ca nu am dat-o mai repede ca ni s-a parut prea mica si oricum era tot racita ca mai mult statea acasa decat la gradi, dar vad ca de ceva vreme raceste mult mai rar si o tine mult mai putin.

ani Julia stie din ce in ce mai multa germana.Pana nu demult doar ne canta cantecele in germana, in ultima vreme o aud ca zice si expresii, mai inventeaza cuvinte care sa semene a germana incat eu trebuie sa-l intreb pe sot daca zice ceva cu sens sau e doar inventie.Acasa nu vorbim in germana, cateodata ii mai citeste sotul in germana dar nu are rabdare ca nu prea intelege si intreaba ca aia ce ii, aia ce ii.Cred ca deocamdata stie doar cuvintele de baza de genul parti ale corpului, anotimpuri, numere, animale, culori etc si expresiile pe care le aude toata ziua la gradi.Eu zic ca mai are timp sa invete.
Stefi unde a inceput germana? La gradinita?

Weekend placut!

Mergi la inceput

Alex, chiar poti fi mandra de Tiadris. Abia astept sa mergem si noi undeva la piscina sa vad ce stie.

Lili, pai cam la nivelul asta e si Stefi cu engleza. Chiar am intrebat-o pe educatoare si mi-a spus ca abia in grupa mare isi dau drumul sa vorbeasca efectiv. In perioada asta acumuleaza informatia.. Germana o face ca si optional, o data pe saptamana la gradi. Am dus-o o data si a zis ca ii place asa ca perseveram.

Daca va intereseaza, am vazut la Lidl globuri de sticla dintr-alea cu fulgi si cu Mos Craciun. Nu prea stiu cum sa le zic, de-alea de le intorci cu capul in jos plutesc fulgii in el. Si erau si muzicale parca. Erau vreo 35 de lei si vreau sa ii iau la Stefi de mos.

Si o reteta foarte buna de grisine http://www.lauraadamache.ro/2010/10/grisine-de-dovleac.html. eu le-am facut cu faina integrala si le-am dat prin susan si sare.

O duminica linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

EU, cu cit imbatrinesc, cu atit urasc mai mult iarna! Ma enerveaza frigul, ceata si faptul ca nu prea avem activitati afara.

Mergi la inceput